Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Start 30.12. Godzina między 18, a 22. Szczegółową podamy jutro po południu. 

Dziękujemy za udział w ankiecie.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime, zrobicie tak żeby to [PPM:0] pojawilo sie dopiero po wbiciu max levela?, bo nie wiem czy tylko mnie ale mnie to strasznie denerwuje. :v

@Azprime

Start 30.12. Godzina między 18, a 22. Szczegółową podamy jutro po południu. 

Dziękujemy za udział w ankiecie.

Opublikowano

Hahahaha 5k, dobre, żeby 1k był to i tak szczyt jak na ten szajs.

Szajs. ? nie sondze..zeby to byl szajs :P serwer calkiem spoko tylko nietrzymacie sie kalendarza. Mam nadzieje ze wyeliminowalicie te bugi 

Opublikowano

Polecam po obejrzeniu tego syfu co dałeś. Btw. wiesz, że żaba potem nagrywał z ascariala? <3

@Azprime kiedy wyniki konkursu na FP?

Tak :) nie broń ascariala w po nagrywaniu wrzucił to . BEKA Z TEGO filmiku wiedziałem że coś nie halo tu jest a miałem grać ;/

Opublikowano

Nagrywał bo mu znowu pewnie eq dali i wszystko . Tak sam pewnie dostanie Respect i bubbex free eq bo reklama.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Mam pytanie kiedy odpalicie ItemShop bo miał być włączony w dzień startu a chciałem zobaczyć co ciekawego tam macie.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Trochę mnie wku*wia już to czekanie. Czekasz na datę startu,czekasz na klienta,czekasz aż cokolwiek ktoś z administracji napiszę,jakbyście nam łaskę robili ,że startujecie..

Trochę więcej zaangażowania(nie mówię,że nie zapierdzielacie naprawiając bugi,niedociągnięcia etc ale trochę więcej informacji).

Co do tych pseudo youtube'rów bo inaczej tego nazwać nie mogę - głupotą byłoby gdyby ascarial rozdał im coś z navi jeżeli chcą być dobrze postrzeganym serwerem.Każdy projekt,który 'coś' im dawał kończył tak samo lub powoli się stacza.

#rein

Opublikowano

Trochę mnie wku*wia już to czekanie. Czekasz na datę startu,czekasz na klienta,czekasz aż cokolwiek ktoś z administracji napiszę,jakbyście nam łaskę robili ,że startujecie..

Trochę więcej zaangażowania(nie mówię,że nie zapierdzielacie naprawiając bugi,niedociągnięcia etc ale trochę więcej informacji).

Co do tych pseudo youtube'rów bo inaczej tego nazwać nie mogę - głupotą byłoby gdyby ascarial rozdał im coś z navi jeżeli chcą być dobrze postrzeganym serwerem.Każdy projekt,który 'coś' im dawał kończył tak samo lub powoli się stacza.

Tak jest tutaj. Zagracie na s2 to zobaczycie, kto stoi po stronie administracji. Wiem, bo grałem na s1.

// Tezo

Ty chyba coś dostajesz za obronę administracji co ?

Opublikowano

Przepraszam jeżeli nie doczytałem.Zwoje egzo są dostępne?A jeżeli tak,to skąd i czy są trudne do zdobycia :) Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Pytanie do administracji. Ten klient na stronie głównej jest aktualny. jeśli gdzieś ktoś pisał to wybaczcie ale jest tyle stron ze nie przeorałem wszystkich ;) Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Bedzie nowy na stronie , ten jest do bety . @ProBoszcz`

Dzięki wielkie za pomoc. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...