Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona? Jutro na spokojnie przejdę się na policję, także osoby, które ją udostępniają, sprzedają nie liczą się z konsekwencjami.

Daj mi adres wpadne tam razem z tobą i wystawie im się na talerzu, bo udostepniłem strone która otrzymałem w prezencie na 19 urodziny. I pamiętaj by zapisać mój nr gg jako dowód w sprawie. Ja to myślałem, że mądrzejszy jednak jesteś troche ale widzę się myliłem, cóż...

Opublikowano

Daj mi adres wpadne tam razem z tobą i wystawie im się na talerzu, bo udostepniłem strone która otrzymałem w prezencie na 19 urodziny. I pamiętaj by zapisać mój nr gg jako dowód w sprawie. Ja to myślałem, że mądrzejszy jednak jesteś troche ale widzę się myliłem, cóż...

ależ ja z tobą nie będę się kłócił człowieku, pójdę na policje i po co się tu kłócić

Opublikowano

ależ ja z tobą nie będę się kłócił człowieku, pójdę na policje i po co się tu kłócić

No i dobre zachowanie, dojrzałe, mam nadzieję że Ci wyjdzie z serwerem!

Polecam serdecznie, serwer bardzo dopracowany + administracja się naprawdę stara; )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja chce Ci pomóc a nie się kłócić, naucz się czytać. Wasz problem polega na tym, że kongo nawet strony dobrze prawnie zabezpieczyć nie potrafi a na policje chce iśc, gdzie wszystkie pieniądze przetrzymuje na swoim koncie paypal z którego płaci nie odprowadzając podatków także ujebiesz kolege szczerze mówiąc  ^_^

Opublikowano

Mikojajek, wspomnij że strona służy Ci pod prywatny serwer gry metin2 bez licencji gf'u ;d

Ale serwer nie musi miec żadnej licencji GFu, żeby mógł legalnie stać. A nie musi sie spowiadać z tego pod co ma strone i czemu ona służy.

Opublikowano

wszystkie serwery począwszy od pierwszych do tych które stoją do teraz stoją nielegalnie ;>

To wiesz tyle o prawie co mikołajek z tego co widze. Chcesz o tym porozmawiać to pisz na PW chetnie rozwieje tewoje wątpliwosci.

Mikołajek co z tą reklamą za te ileś tysi, które nie zgłosiłeś w rozliczeniu podatkowym, bo jak widze ledwo 200 osób potrafi uciągnąć, coś nie tak?

Opublikowano

To wiesz tyle o prawie co mikołajek z tego co widze. Chcesz o tym porozmawiać to pisz na PW chetnie rozwieje tewoje wątpliwosci.

Mikołajek co z tą reklamą za te ileś tysi, które nie zgłosiłeś w rozliczeniu podatkowym, bo jak widze ledwo 200 osób potrafi uciągnąć, coś nie tak?

Zajmij się swoim serwerem, nie moim ;) Najprawdopodobniej widzimy się na drodze sądowej, no jak ja strony nie rozpowszechniałem a strona jest? xD Czyżby kradzież? Karalna rzecz. Mimo wszystko życzę powodzenia tym osobom.

Opublikowano

Zajmij się swoim serwerem, nie moim ;) Najprawdopodobniej widzimy się na drodze sądowej, no jak ja strony nie rozpowszechniałem a strona jest? xD Czyżby kradzież? Karalna rzecz. Mimo wszystko życzę powodzenia tym osobom.

Czemu, skoro prezentacje serwerów służą do dyskusji? Ja tam lubie sprawdzać inne prezentacje, szczególnie jak mają jakąś ultra mega koxiarską reklame za 10k.

---

Nie kradzież, czytaj uważnie a może dojdziesz do tego skąd mam strone i ogarniesz ten swój pusty łeb :D Za wielu osobom podpadłeś Mikołajku, to teraz Ci wrzucają strony na prawo i lewo, i trzeba uważać komu się daje dostęp

Opublikowano

Jak was czytam to robi mi się niedobrze. Przy zgłoszeniu kradzieży i udostępnienia strony nikt nie będzie dochodził do tego czy serwer Metina, czy co. Aby ktoś się przyjebał o to, że jest to serwer Metina bez licencji to webzen/gf musiałoby się przyjebać do nich i to zgłosić. Harnaś przestań zgrywać takiego kozaczka bo chja masz do gadania, tak naprawdę c***a w tym metinie potrafisz, c***a się znasz więc po prostu zamilcz.

Opublikowano

Jak was czytam to robi mi się niedobrze. Przy zgłoszeniu kradzieży i udostępnienia strony nikt nie będzie dochodził do tego czy serwer Metina, czy co. Aby ktoś się przyjebał o to, że jest to serwer Metina bez licencji to webzen/gf musiałoby się przyjebać do nich i to zgłosić. Harnaś przestań zgrywać takiego kozaczka bo chja masz do gadania, tak naprawdę c***a w tym metinie potrafisz, c***a się znasz więc po prostu zamilcz.

Ja tu nikogo nie próbuje zgrywać, po prostu chce mu wyjaśnic pare spraw a Ciebie szczerze mówiąc gówno to powinno interesować bo Ciebie sprawa nie dotyczy wiec wypierdalaj z łaski swojej, jesteś tu zbędny

Opublikowano

Spokojnie Endymion, zobaczymy czy będą takie cwaniaki jak dojdzie co do czego, stanięcie w 4 oczy przy policji. Strony nikomu nie dawałem, dostępu również nie. Niczym kradzież ale co ja tu będę pisał, spowiadał to ja się będę na policji. :)

Opublikowano

Ja tu nikogo nie próbuje zgrywać, po prostu chce mu wyjaśnic pare spraw a Ciebie szczerze mówiąc gówno to powinno interesować bo Ciebie sprawa nie dotyczy wiec wypierdalaj z łaski swojej, jesteś tu zbędny

Nie szczekaj piesku bo źle skończysz. Jesteś zerem, które nic nie potrafi, a kozaka zgrywa. Ohh, udostępniona strona jakiegoś random serwera, wow no z*********e. Pomijając totalne zero wiedzy o grze, to jeszcze zero jakiejkolwiek wiedzy o możliwych konsekwencjach pewnych rzeczy. Zresztą co ja będę dyskutował z osobami twojego pokoroju. 

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Mikołajka. Harnaś wszędzie swoje 3 grosze musi włożyć  więc nie ma co się nim przejmować ^_^ . Powodzenia! :)

Jak najbardziej :-)

Opublikowano

No ja -

Wiesz co chłopie, dużo takim pisaniem nie zdziałasz, chciałeś mnie ośmieszyć czy co? Ja już Ci napisałem, chciałem zobaczyć grafikę i kilka skryptów które mi się spodobało, a jako iż ta strona jest z przed miesiąca hakerze od 7 boleści za 1 grosza którą ukradłeś, nie zhakowałeś to jest różnica wielka UKRADŁEŚ z dumpa to tylko pogratulować. Stronę dostałem od kogo innego, a dla czego? Bo chciałeś 30 złotych za ukradzioną stronę. Czekam na Twoją odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...