Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja tam polecam serwer bo gra się naprawdę przyjemnie i tak jak za starych czasów a ci co wbijają na serwer żeby go zjechać chociaż tu nie grają to naprawdę idźcie się leczyć

Opublikowano

Czy też wam stronka nie działa?? dajcie mi linka do pobrania clienta !!!! 

Mi tam strona lata, lap klienta   sss

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zwoje i Rady działają na Ku?

Ta.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dobra Mikolajek1233, powiedz wprost.

Czy chociaż raz liczba osób zalogowanych przekroczyła 400?

Na starcie było lekko ponad 200 osób. Jest obecnie jakiś progres?

Reklama podobno ogromna, dałem Wam szansę, bo serwer na prawdę jest super, ale nie widzę niestety postępu jeśli chodzi o przybywających graczy (czego nie rozumiem).

Licznik został wyłączony celowo według mnie. A jeśli się zepsuł, to czemu nie możecie go naprawić?

Zauważyłem tylko 2 LetsPlay'e na Youtube, trochę mało.

Ze swojej strony mogę tylko Was zachęcić do gry, bo ten serwer z 200 graczami online nie ma sensu. Minimum 1k osób zrobiłoby ogromną różnicę.

Serwer jest dopracowany i nie mówcie mi, że to gotowiec z innym interfacem, bo to nie prawda.

Tutaj 2 bugi, które są skromniutkie, jakie znalazłem:

- Po zamknięciu sklepu u handlarzy i użyciu od razu Pierścienia Teleportacji, nie teleportuje nas, bo po zamknięciu sklepu trzeba poczekać chwilkę, jednak zabiera nam 1 pkt z Pierścienia.

- Wczoraj zrobiłem 3 poziom konia, dziś wchodzę do gry patrzę, a tu 2 poziom konia, wić znów przeszkoliłem i znów mam 3 poziom... (jestem pewny, że wczoraj był 3).

i to tyle jeśli chodzi o błędy.

Teraz moje propozycje:

- Zapisywanie danych do konta

- Lepszy dostęp do pelerynek męstwa

- Zmniejszcie % szansy na drop rękawicy złodzieja z serwerowej szkatułki (na pewno nie jest taki sam) kosztem np zwoju błogosławieństwa.

- Nie wiem czy miałem pecha, czy nie, ale od 26 do 31 poziomu na generałach wyleciał mi tylko 1 fms.

- Buty wiatru ze skrzyni - 30min to strasznie mało

Opublikowano

Reklama podobno ogromna, dałem Wam szansę, bo serwer na prawdę jest super, ale nie widzę niestety postępu jeśli chodzi o przybywających graczy (czego nie rozumiem).

Licznik został wyłączony celowo według mnie. A jeśli się zepsuł, to czemu nie możecie go naprawić?

Ze swojej strony mogę tylko Was zachęcić do gry, bo ten serwer z 200 graczami online nie ma sensu. Minimum 1k osób zrobiłoby ogromną różnicę.

Serwer jest dopracowany i nie mówcie mi, że to gotowiec z innym interfacem, bo to nie prawda.

- Po zamknięciu sklepu u handlarzy i użyciu od razu Pierścienia Teleportacji, nie teleportuje nas, bo po zamknięciu sklepu trzeba poczekać chwilkę, jednak zabiera nam 1 pkt z Pierścienia.

- Wczoraj zrobiłem 3 poziom konia, dziś wchodzę do gry patrzę, a tu 2 poziom konia, wić znów przeszkoliłem i znów mam 3 poziom... (jestem pewny, że wczoraj był 3).

Teraz moje propozycje:

- Zmniejszcie % szansy na drop rękawicy złodzieja z serwerowej szkatułki (na pewno nie jest taki sam) kosztem np zwoju błogosławieństwa.

- Nie wiem czy miałem pecha, czy nie, ale od 26 do 31 poziomu na generałach wyleciał mi tylko 1 fms.

Dokladnie, mialo byc 15 youtuberow a widze filmiki moze u 4, cos slabo sie staracie o graczy, a szkoda, bo serwer fajny.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Teraz moje propozycje:

Jestem za.

Kilka propozycji ode mnie:

- Drop z best kapitana do 42lv [on ma 42 a na 36/7 już nie ma dropu]

- Zwiększyć drop marmurów [3dni na dzikusach 1 marmur, w związku z czym ninja ma lipe]

- Zwiększyć resp tanaki, albo zmienić ten event bo według mnie to jest syf

- Dodać coś dodatkowego do dropu z bossów typu Wódz Orków. Leci sama szkata, a z niej totalny złom [bądź zmienić drop  ze szkaty]

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

youtuberzy mają popłacone po 5-10 odcinków z góry a to, że się obijają to już nie nasza wina. Od zawsze wiedzieliśmy, że jak ktoś weźmie z góry pieniądze potem ma w d***e, nie sądziliśmy, że tak będzie tą razą, z naszej strony zostało zapłacone

Opublikowano

youtuberzy mają popłacone po 5-10 odcinków z góry a to, że się obijają to już nie nasza wina. Od zawsze wiedzieliśmy, że jak ktoś weźmie z góry pieniądze potem ma w d***e, nie sądziliśmy, że tak będzie tą razą, z naszej strony zostało zapłacone

Pieniądze to nie wszystko, trzeba też myśleć.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Mówiłem na zapowiedzi ile graczy będzie tu grało :) Serwer nie ma nic ciekawego do zaoferowania, nagrody pieniężne za topke to okropny pomysł. Gdzie są Ci wszyscy którzy mówili że będzie tu grało 2k graczy? xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Smianie, zrobilem sobie konika, wrocilem dzis odebrac, a ten znow kaze mi robic misje, beka. @Mikolajek1233 podasz ilosc graczy online?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Smianie, zrobilem sobie konika, wrocilem dzis odebrac, a ten znow kaze mi robic misje, beka. @Mikolajek1233 podasz ilosc graczy online?

Mikołajek już nie działa na arutan, podał się do dymisji.

Serwer się rozkręca, większość wrzuca już lp i widać efekty.

Ludzi więcej na serwer wchodzi, a dziś ma coś tam małysz nagrać.

c8zuqd.jpg

Pozdro bez odbioru.

Jak ktoś chce pograć jak na starym pl, bez petów i innych zbędnych rzeczy to wbijać!

Opublikowano

Czyli podobny problem do mojego.

Wbiłem 3 poziom konia, wchodzę na następny dzień, a tu 2...

Opublikowano

Mikołajek profesjonalny administrator serwera, zobaczył że nie ma ludzi to podkulił ogon i przytomnie spierdolił po kilku dniach. Początkowo podchodziłem dość sceptycznie do tego projektu, jednak zmieniłem zdanie serwer jest naprawdę okej, także zachęcam ludzi nie idących na łatwiznę do zagrania. 

Opublikowano

Mikołajek już nie działa na arutan, podał się do dymisji.

Serwer się rozkręca, większość wrzuca już lp i widać efekty.

Ludzi więcej na serwer wchodzi, a dziś ma coś tam małysz nagrać.

c8zuqd.jpg

Pozdro bez odbioru.

Jak ktoś chce pograć jak na starym pl, bez petów i innych zbędnych rzeczy to wbijać!

Co?! On zrezygnowal? O nie! I kto teraz bedzie tak skutecznie zapraszal ludzi do gry na mpc? xD 

A tak powaznie to przybylo cos graczy, czy mie sie tylko wydaje?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Co?! On zrezygnowal? O nie! I kto teraz bedzie tak skutecznie zapraszal ludzi do gry na mpc? xD

A tak powaznie to przybylo cos graczy, czy mie sie tylko wydaje?

Przybyło i przybywa z chwili na chwile ;)

Chat został połączony dla wszystkich królestw, więc dlatego taki "spam".

Też mnie to na początku zdziwiło :D

Chat już dawno był połączony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...