Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale teraz zaszaleliście z tymi nagrodami,szykujcie je już bo za dwa dni będzie topka,max lvl teraz na is mogą spokojnie,ktoś może wydać 500 złoty na is bo mu się to zwróci z nawiązką jak zrobi top lvl... a co do serwera nic ciekawego,jakoś nikt nigdy nie potrafi zrobić serwerów z klimatu 2010,i raczej już nie będzie potrafił,zagrał bym gdyby medale konne czytało się bez ograniczeń czasowych,brak konia bojowego strasznie odstrasza mnie jak i co niektórych,no cóż nie zagram,ale mogę polecić.

Tak topka wbije max lvl w kilka dni bez biologa, bez obron boga smoków w isie i bez żadnych petów, kostiumów z bonusami na expa i z medalami w najlepszym wypadku co 4h z expem 2x PL. Nawet jak ktoś wbije w ciągu kilku dni 75 to ciekawe co ci zrobi w grocie ze skillami na M. Jeśli jakiś serwer ma odtworzyć klimat z 2010r. to właśnie ten.

YebacBiede B)

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak topka wbije max lvl w kilka dni bez biologa, bez obron boga smoków w isie i bez żadnych petów, kostiumów z bonusami na expa i z medalami w najlepszym wypadku co 4h z expem 2x PL. Nawet jak ktoś wbije w ciągu kilku dni 75 to ciekawe co ci zrobi w grocie ze skillami na M. Jeśli jakiś serwer ma odtworzyć klimat z 2010r. to właśnie ten.

Nikłe szanse, żeby ktoś w kilka dni 75 wbił jeżeli w isie nie ma bojowca . 

Opublikowano

Serwer mnie nie ciągnie, te nagrody też nie ^^ ale polecam ze względu na administracje ;)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

o serwerze uslyszalem w kosciele jak bylem z rodzicami  i widzialem plakaty w tramwaju  wiec reklame maja przednia 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

o serwerze uslyszalem w kosciele jak bylem z rodzicami  i widzialem plakaty w tramwaju  wiec reklame maja przednia 

Serio? :OxD

W ile dropne 200 zmian?

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Na początku serwer mnie nie przekonał, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to nie będzie kolejny dwutygodniowy serwer i warto spróbować.

Tak btw. witam Kaliszanina :D

Opublikowano

Na początku serwer mnie nie przekonał, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to nie będzie kolejny dwutygodniowy serwer i warto spróbować.

Tak btw. witam Kaliszanina :D

uuhuhuhuhuh Kalisz? :D Pisz GG! ;)

Opublikowano

Pierscien teleportacji będzie od startu? Jeżeli nie to troche słaba opcja odstraszająca graczy . Sam pomysl pierscionka i depo jest okej, ale przydaloby sie go dac na start . 

Opublikowano

Pierscien teleportacji będzie od startu? Jeżeli nie to troche słaba opcja odstraszająca graczy . Sam pomysl pierscionka i depo jest okej, ale przydaloby sie go dac na start . 

jest w skrzyni na 1 lvl aczkolwiek zablokowałem handel nim.

@Mikolajek1233 wiem, skapnąłem się, rano będzie można

Opublikowano

jest w skrzyni na 1 lvl aczkolwiek zablokowałem handel nim.

@"Mikolajek1233" wiem, skapnąłem się, rano będzie można

Serwer jest gicior malina zagram tak czy siak ake do pełni szczęścia potrzebujemy :

- buty wiatru na stałe

Lub

- pierscien tp

Opublikowano

Serwer jest gicior malina zagram tak czy siak ake do pełni szczęścia potrzebujemy :

- buty wiatru na stałe

Lub

- pierscien tp

Buty na start 30h, można potem łatwo zdobyć, pierścień tp daliśmy na 50 tp

Opublikowano

Buty na start 30h, można potem łatwo zdobyć, pierścień tp daliśmy na 50 tp

Ja rozumiem, ze to hard itp. inaczej sam bym nie grał, ale to już jest kwestia wygody i komfortu gry. No niezależnie czy to easy czy mega hard - nikt nie lubi tłuc się przez m1 godzinami. Nie wazne czy latwo zdobyc czy nie - to po prostu musi byc na zawsze. Ewentualnie mozecie dac cos jeszcze szybszego od np. 75 lv ale buty wiatru czy tp na stale po prostu musi byc. To albo to.

Opublikowano

wiem ze nie chcesz ulatwiac nikomu gry ale ja podpinam sie pod osoby wyzej aby te itemy byly na stale bo naprawde to daje ten komfort nie prosimy o konia itd ale o takie male frykasy :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Serio? :OxD

W ile dropne 200 zmian?

Mysle, ze pare tygodni by ci to zajelo xD

@Mikolajek1233 kilka pytan.

Zwiekszyliscie drop marmurow?

Na wojnach gildi mozna uzywac "setek"?

Na misje konna jest wymagany 25 lvl, czy moge go miec od 1 poziomu?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Mysle, ze pare tygodni by ci to zajelo xD

@Mikolajek1233 kilka pytan.

Zwiekszyliscie drop marmurow?

Na wojnach gildi mozna uzywac "setek"?

Na misje konna jest wymagany 25 lvl, czy moge go miec od 1 poziomu?

Można używać setki, tak jest potrzebny 25 lvl, dzisiaj około 13-15 pojawi się rejestracja i klient.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...