Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@0ryginalny Ty jestes nieogarniety? Chyba pisza - tak mamy wszystko gotowe i nie bedzie poslizgow, albo nie nie zrobilismy jezzcze wszystkiego i start sie przesunie ? Troszke glowa rusz bo widze logika aka popek koks Ci mozg tez wyzarl ?

sygna2.png

Opublikowano

50 osób w prezentacji! 2k NA STARCIE - PEWNIAK!  xD

Srały muchy będzie wiosna, będzie lepiej trawa rosła. 

Nie przesadzaj, bo jak tutaj będzie 500 to już będzie sukces, zważywszy na fakt, że startuje dzisiaj kilka serwerów. :) 

Na start będzie jakiś wierzchowiec, bo nie zauważyłem nic? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Widzimy sie za 2 godzinki o 18 dawno sie na klasyku nie grało

+ za powiekszanie bonusów

- 55 ku do G ( mogliście zrobić coś koło 30  przy aurze to troche zejdzie )

Opublikowano

Srały muchy będzie wiosna, będzie lepiej trawa rosła. 

Nie przesadzaj, bo jak tutaj będzie 500 to już będzie sukces, zważywszy na fakt, że startuje dzisiaj kilka serwerów. :) 

Na start będzie jakiś wierzchowiec, bo nie zauważyłem nic?

Kolego chyba nutki ironii nie wyczules :D

Srij9JT.png

Opublikowano

wyjdź na virtuaala

Mikolajek wydales kupe siana na reklame,ktorej efektow nie widac.Chyba o czyms to swiadczy?

Kto wie,moze i ja tutaj zagram,z taka iloscia potencjalnych graczy mam szanse wygrac nagrode pieniezna.

Srij9JT.png

Opublikowano

Badzmy szczerzy jak tu bedzie 500 osob to nikt z topki nie dostanie nagrody ; ) zagram - jezeli bedzie mało osob spadam an 2 serwer ktory dzis startuje

sygna2.png

Opublikowano

Mikolajek wydales kupe siana na reklame,ktorej efektow nie widac.Chyba o czyms to swiadczy?

Kto wie,moze i ja tutaj zagram,z taka iloscia potencjalnych graczy mam szanse wygrac nagrode pieniezna.

Nie rozumiem o czym mówisz po czym twierdzisz że będzie mało osób ? jeżeli jest reklama na YT to nigdy nie wiadomo a w prezce nie każdy siedzi tak jak np. na forum  tylko ma clienta , stronke i czeka na start   lub też spi żeby potem nocke yebnąc :D

Opublikowano

Bedzie jakis event siwateczny , jak tak to kiedy ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Będzie event. Event z mikołajamy będzie czyli że będą się respić losowo mikołaje po mapie z których będzie dropic bodajże zmianki i dodania oraz inne ciekawe eventy :D

Opublikowano

pozdrawiam ten drogi is -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

Chcesz tańsze zmianki i dodania żeby każdy miał wybonowane eq z isa?Zobacz że masz bardzo tanie pakiety i można kupić pudełko premium na 1 dzień co im się kompletnie nie opłaca a wam tak .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...