Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróżbita Maciej zatrudnia pomocników że przyszłość przepowiadasz?

Jesteś typowym cebulakiem który leci tam gdzie więcej gra, może stać nawet z liczbą 1 online, wszystko zależy od nich, i od "widzi mi się".

Nie gram w metina od jakiegoś czasu :) więc nie lece tam gdzie gra więcej luda 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

reklama dopiero rusza z seriami dla niedoinformowanych ;) Zapraszam.

Jak to bledne kolo jest.. Nie ma graczy na starcie -> nie ma z kim grac, odchodza gracze poczatkowi -> nie ma poczatkowych, ruszaja serie, ludzie nie bardzo chca grac, bo serwer dlugo stoi i mala szansa na topke -> nie ma graczy

Opublikowano

Nic ciekawego nie widzę. Przypomina trochę globala i ravię co mi się kojarzy z isem i tylko z isem ;(

Opublikowano

Mikołaju w tym całym zgłaszaniu nie zapominaj o swoim "informowaniu" (dla niewiedzących grożeniu) odnośnie przyjechania i zrobienia "porządku".

Druga sprawa nie przyciągniesz na serwer ludzi mówiąc że wydałeś na niego 2 miliony, takie sztuczki już dawno odeszły do lamusa.

Trzy: mam gdzieś Twoje nie polecanie czy też polecanie mojej osoby bo bez pieniędzy sponsora nic ciekawego nie jesteś w stanie stworzyć ze swoją wiedzą na temat "Prywatnych Serwerów" o Metin2 już nie wspomnę xD.

Czwarta sprawa to dziwię się że ten serwer stoi bo po takich akcjach jakie działy się podczas jego startu jako technik wstyd byłoby mi się pokazać ludziom na oczy.

Piąta sprawa powiedz otwarcie co prócz wrzucenia plików by Terenzo czy innych leżących na MPCForum, włożenia czasu w ten projekt zrobiłeś sam, przekaż nam swoje wyczyny i swój wkład w ten serwer.

A teraz do wszystkich ludzi którzy mają zamiar coś tu napisać, hejtować mnie to co napisałem powiem tak. Osoby które się tu wypowiadają w pozytywny sposób należą do:

- osób którym team płaci za pracę,

- osób które są od osób którym płacą za pracę,

- reszta dość nieliczna.

Teraz jeśli chodzi o serwer POLECAM tylko nie myślcie że ze względu na Team a szczególnie Mikołaja xD

Polecam dla osób które im cokolwiek robiły za pieniążki aby dalej mogli zarabiać. <3

PS Mikołaju sam otworzyłeś drzwi osobie która "wykradła" pliki. Co za porażka. :(

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Nie zagram ale mogę polecić.
Nikt nie zrobi nigdy takiego serwera jak yitian2 pierwsze prywatne serwery metin2 ale tą starszą wersje,to był kozak serwer ale jak dopiero powstawał :)
Szkoda że te czasy minęły i nikt nigdy nie odtworzy tego co było.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

w sumie to do serwera nic nie mam jak i do administratora, wypowiadałem się wcześniej..

ale jestem w 100% pewny, że gdyby nagrywał z niego isamu, nymfa czy tam nitro to 1k online #mokryryszard

włączcie ten licznik, nie rozumiem po co go wyłączyliście

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer mi odpowiada pomimo poziomu trudności, jednak martwi mnie trochę ilość graczy. Nie chcę spisywać go na straty i mam nadzieję, że reklama przyniesie efekty, bo nie lubię grać w Metina na single player.

Opublikowano

Działą już ten serwer?

Tak serwer działa.

Polecam grę, póki co 32lv i rośnie. Gra się naprawdę sympatycznie, na 25+ skrzynki serwerowe lecą wręcz super, exp nawet spoko.

Błędów nie dopatrzyłem, więc nic innego tylko grać.

Zapraszam do shinsoo, gildia HopHop.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Warto zagrać? Jak myslicie? Jak oceniacie serwer?

Warto. Spoko exp drop, nie pada i ludzi dość.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Licznik padł czy serio gra mało osób? Dużo osób gra?

Licznik padł. Osób dość dość gra. Wbijaj do shinsoo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...