Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też chyba zagram, nawet jeśli pierścień nie będzie na stałe. Widzę, że teraz taki mały renesans w metinie :D powrót do korzeni, nie powiem, że mi się to nie podoba.

Taka mała uwaga: jeśli 99% graczy chce zmiany, która poprawi komfort gry a nie ma przeszkód, żeby ją wprowadzać, to w czym problem? Tym bardziej, że na pewno zachęci to ludzi do pozostania na serwerze.

Opublikowano

Niczym szczególnym serwer nie zachęca a nagrody realne moim zdaniem to słaby argument gry na słabym serwerze.

Mimo wszystko życzę powodzenia Administracji i wszystkiego dobrego.

Opublikowano

pomyślimy nad zmianą.

A później dodacie zmianki u handlary, bodzie z dzikich psów itp. 

Trzech graczy Wam płacze że im nie wystarczają buty wiatru + ograniczony pierścionek i już zastanawiacie się nad zmianą... Albo robicie coś po swojemu, albo we wszystkim słuchacie się graczy. W takim razie ja chce na start bojowego. 

Opublikowano

Buty wiatru są magazyn i 3 ręka jest jedynie pierścień teleportacji jest na ograniczona ilość użyć ale ludzie opanujcie się nie widzicie że takie rzeczy dają wam mnóstwo form zarobku dzięki czemu nie będzie wam się tutaj nudzić ? 

Opublikowano

Również jestem za tym, żeby pierścień TP był na stałe, tak samo jak buty wiatru.

Choć te buty wiatru nie muszą dawać aż tyle speeda co normalnie.

Powiedzmy, że do zdobycia byłyby normalne buty wiatru, a na stałe buty wiatru z trochę mniejszym speedem.

Skoro nie ma wiecznych mikstur, to moglibyście powiększyć EQ o jedną dodatkową stronę.

Pozdrawiam i czekam na start.

Opublikowano

Buty wiatru są magazyn i 3 ręka jest jedynie pierścień teleportacji jest na ograniczona ilość użyć ale ludzie opanujcie się nie widzicie że takie rzeczy dają wam mnóstwo form zarobku dzięki czemu nie będzie wam się tutaj nudzić ? 

Dzieki bardzo nom pierscien tp moze byc na ograniczona liczbe uzyc ale obstawiam ze ludzia sie skoncza te uzycia i bedzie spam :) no ale to zawsze mozna zmienic 

Wiec teraz serwer napewno odwiedze widac ze zalezy in na graczach :)

pozdrawiam 

p.s 

mimo iz nie posiadam mega internetu transfer 5mb/s perfect :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

A później dodacie zmianki u handlary, bodzie z dzikich psów itp. 

Trzech graczy Wam płacze że im nie wystarczają buty wiatru + ograniczony pierścionek i już zastanawiacie się nad zmianą... Albo robicie coś po swojemu, albo we wszystkim słuchacie się graczy. W takim razie ja chce na start bojowego. 

Przepraszam bardzo, płacze? Może najpierw zastanów się nad słowem które napisałeś bo nie podoba mi się w jaki sposób wyraziłeś o Mnie opinie, myślisz że cyk i już zmienią? Zakładam że będą stosowne ankiety na forum czy na głównej stronie serwera, dodałeś swoje 5 groszy, ale czy pouczanie Administracji jest również na poziomie tym co napisanie przykładowej zmiany na serwerze? 

Pozdrawiam.

Widzimy się na starcie.

Opublikowano

Gdy pobiore plik mam napis Niepowodzenie- Brak pliku 

4uc581.jpg

Opublikowano

Przepraszam bardzo, płacze? Może najpierw zastanów się nad słowem które napisałeś bo nie podoba mi się w jaki sposób wyraziłeś o Mnie opinie, myślisz że cyk i już zmienią? Zakładam że będą stosowne ankiety na forum czy na głównej stronie serwera, dodałeś swoje 5 groszy, ale czy pouczanie Administracji jest również na poziomie tym co napisanie przykładowej zmiany na serwerze? 

Pozdrawiam.

Widzimy się na starcie.

Chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Tutaj chodzi o uleganie graczom. Grałem na serwerach na których administracja chciała być "w porządku" i wprowadzała różnorakie zmiany. Nigdy nie kończyło się to dobrze dla serwera. Pouczanie widać raczej z Waszej strony. Jeszcze nie graliście, a już zakładacie co będzie lepsze dla Was - nie dla wszystkich. Słuchanie ludu nigdy nie wychodzi na dobre. Co z resztą pokazuje stan naszego państwa. 

Tak myślę że "cyk" i zmienią. 

Opublikowano

Pierścien teleportacji macie przecież na 50 użyć ze szkaty na 1lvl i na 50lvl, więc to w zupełności do 75 wystarczy, a dzięki temu właśnie, że te pierścienie są na ograniczoną liczbę użyć to ludzie będą przychodzić na wiedźmę i się o nią tyrać jeśli będą chcieli mieć ułatwioną rozgrywkę. Więcej sposobów zarobku = ciekawsza rozgrywka.

YebacBiede B)

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Tutaj chodzi o uleganie graczom. Grałem na serwerach na których administracja chciała być "w porządku" i wprowadzała różnorakie zmiany. Nigdy nie kończyło się to dobrze dla serwera. Pouczanie widać raczej z Waszej strony. Jeszcze nie graliście, a już zakładacie co będzie lepsze dla Was - nie dla wszystkich. Słuchanie ludu nigdy nie wychodzi na dobre. Co z resztą pokazuje stan naszego państwa. 

Tak myślę że "cyk" i zmienią. 

tu nie chodzi o uleganie gracza ani nic po prostu uwielbiam hardy ale pod wzgledem expa/eq/misji/trudnosci   ale bieganie powiekszony sklad pierscionek tp i 3reka to taka norma na darmowych privach wiec nie pierdol o bojowcach bo nie o to chodzi dali niezbedne rzeczy przy ktorych 75% ludzi by zrezygnowala a tak bedzie fajna konkurencja na serwie 

tyle w temacie dziekuje

Opublikowano

już troche zbyt hard. Nw czy ktoś będzie chciał łowić ryby , biegać z buta bez butów wiatru . odpowiedź będzie prosta: pojawią się ludzie na modach i fishbotach. Natomiast na is na pewno będą od razu do kupienia bojowce/militarki i praktycznie wszystkie itemki które trzeba będzie się namęczyć w grze. Mi tu pachnie kolejnym hardem pod is ale zobaczymy, Zagram bo lubie serwery hard, ale jeśli mam zapierdalać z buta na wszystkie mapy to raczej podziękuje. 

Opublikowano

tu nie chodzi o uleganie gracza ani nic po prostu uwielbiam hardy ale pod wzgledem expa/eq/misji/trudnosci   ale bieganie powiekszony sklad pierscionek tp i 3reka to taka norma na darmowych privach wiec nie pierdol o bojowcach bo nie o to chodzi dali niezbedne rzeczy przy ktorych 75% ludzi by zrezygnowala a tak bedzie fajna konkurencja na serwie 

tyle w temacie dziekuje

każdy jest równy sobie, gracze bez is mogą spokojnie dorównać graczom z is

Opublikowano

ciner89  ja wczesniej pisalem prosby o propozycjach i tak:

BUTY WIATRU SA 

POWIEKSZONY SKLAD JEST

PIERSCIEN TP JEST OK Z TYM 

3CIA RACZKA JEST 

wiec ja na 100% zawitam klient juz jest 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...