Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja -

Wiesz co chłopie, dużo takim pisaniem nie zdziałasz, chciałeś mnie ośmieszyć czy co? Ja już Ci napisałem, chciałem zobaczyć grafikę i kilka skryptów które mi się spodobało, a jako iż ta strona jest z przed miesiąca hakerze od 7 boleści za 1 grosza którą ukradłeś, nie zhakowałeś to jest różnica wielka UKRADŁEŚ z dumpa to tylko pogratulować. Stronę dostałem od kogo innego, a dla czego? Bo chciałeś 30 złotych za ukradzioną stronę. Czekam na Twoją odpowiedź.

quentis spokojnie! Jutro idę na policję z kradzieżą i udostępnianiem :)

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 strony spamu i niepotrzebnej kłotni harnas v mikolajek.

Sprawy zalatwiajcie na Pw. Aż nie chce się czytać i skakać strone w stecz o co poszło ;x

Serwer fajny oraz  Administracja jest w porządku :)

Ps fajny gif sury na stronie :P

L7VaIos.jpg

Opublikowano

2 strony spamu i niepotrzebnej kłotni harnas v mikolajek.

Sprawy zalatwiajcie na Pw. Aż nie chce się czytać i skakać strone w stecz o co poszło ;x

Serwer fajny oraz  Administracja jest w porządku :)

Ps fajny gif sury na stronie :P

Jedna mądra dziewczyna która nie zamierzała hejtować, ja również polecam ze względu na Mikołaja, nie gram na serwerze chodź widzę jego zaangażowanie oraz z jakimi emocjami podchodził jak uruchamiali serwer, nic tylko grać!

Opublikowano

Ja już Ci napisałem, chciałem zobaczyć grafikę i kilka skryptów które mi się spodobało

W sumie mam na Was wszystkich wyjebane, ale ten tekst zniszczył wszystko  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

@AW

Ile online na serwerze?

Opublikowano

Serwer jest elegancki, póki co mało ludzi, ale ruszą serie i przyjdą ^^

Praktycznie 0 BUGÓW !!! od 19 do teraz znalezione max 3-4 mało znaczące błędy :)

Polecam serwer !

Opublikowano

Nie szczekaj piesku bo źle skończysz. Jesteś zerem, które nic nie potrafi, a kozaka zgrywa. Ohh, udostępniona strona jakiegoś random serwera, wow no z*********e. Pomijając totalne zero wiedzy o grze, to jeszcze zero jakiejkolwiek wiedzy o możliwych konsekwencjach pewnych rzeczy. Zresztą co ja będę dyskutował z osobami twojego pokoroju. 

Piszesz do kogoś 'piesku', 'jesteś zerem' a sam wyglądasz jak kartofel, długie blond tłuste włosy, żółte zęby, w dodatku niski grubas z ciebie.

Do serwera;

ile online?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Piszesz do kogoś 'piesku', 'jesteś zerem' a sam wyglądasz jak kartofel, długie blond tłuste włosy, żółte zęby, w dodatku niski grubas z ciebie.

Do serwera;

ile online?

XDDDDDDDDD Jakie ciekawe teorie o mnie masz jeszcze? XDD

Opublikowano

Prezentacja wygląda na prawdę świetnie!

Serwer jeden z lepszych, oczywiście polecam gorąco z racji znajomości administracji, wiedzą co robią, lubią to co robią i wychodzi im to świetnie :P

Opublikowano

Zdziwicie sie wszyscy :)

Choćby nie wiem kto miał reklamować ten 'serwer' to i tak nie będzie tutaj nikt nie grał, bo to się mija z celem. :) 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Grać będą, zaczynają się teraz odcinki i będzie dobrze, po miesiącu damy nagrody i samo to przyciągnie graczy, nam się nie pali :)

Armentis tworzy jeden z czołowych youtuberów w polsce z metina, a mają liczbe graczy podobną do Ciebie i tak samo nie mają zbyt ciekawego serwera. Musisz dodac jakieś urozmaicenia, na czyste pliki terenzo nikt nie wejdzie. =D

Opublikowano

dlatego nigdy nikomu nie daje dostępu, bo każdy jest pierdoloną ścierą która tylko czeka na rzeczy innych, już nie będę mówił dosłownie nicków, najlepiej robić coś samemu, a co do serwera to kogo to interesuje, może być nawet na plikach rykoxa ważne żeby był stabilny, a chyba każdy normalny gracz jak zauważy tą strone na innym serwerze to raczej się zorientuje że jest arutana? omg, najlepiej do sądu zgłoście to, drame robicie jak c**j.

psst, czekam na posty że gówno wiem i gówno umiem, pozdrawiam.  :rolleyes:  :rolleyes:

@.harnaś. dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć!  :rolleyes: Odpisałbym, ale 71% samo się nie zbije.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dlatego nigdy nikomu nie daje dostępu, bo każdy jest pierdoloną ścierą która tylko czeka na rzeczy innych, już nie będę mówił dosłownie nicków, najlepiej robić coś samemu, a co do serwera to kogo to interesuje, może być nawet na plikach rykoxa ważne żeby był stabilny, a chyba każdy normalny gracz jak zauważy tą strone na innym serwerze to raczej się zorientuje że jest arutana? omg, najlepiej do sądu zgłoście to, drame robicie jak c**j.

psst, czekam na posty że gówno wiem i gówno umiem, pozdrawiam.  :rolleyes:  :rolleyes:

gówno wiesz i gówno umiesz.

Opublikowano

Grać będą, zaczynają się teraz odcinki i będzie dobrze, po miesiącu damy nagrody i samo to przyciągnie graczy, nam się nie pali :)

Jak na starcie jest mało osób to po starcie też będzie mało.

Serwer padnie szybciej niż stała zapowiedź.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Jak na starcie jest mało osób to po starcie też będzie mało.

Serwer padnie szybciej niż stała zapowiedź.

Wróżbita Maciej zatrudnia pomocników że przyszłość przepowiadasz?

Jesteś typowym cebulakiem który leci tam gdzie więcej gra, może stać nawet z liczbą 1 online, wszystko zależy od nich, i od "widzi mi się".

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@".harnaś." dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć!  :rolleyes: Odpisałbym, ale 71% samo się nie zbije.

dzisiaj idę zgłosić taką rzecz właśnie :PP

Opublikowano
quentis spokojnie! Jutro idę na policję z kradzieżą i udostępnianiem  :)

Zgniłem, beka xD

Serwer nudy! Myśleli, że jak dadzą nagrode za 100zł to banda gimbusów się rzuci i będzie wydawać w Is xD

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...