Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem serwer roku dodatkowo bardzo dobra administracja !!

Czekałem na zapowiedź i się nie zawiodłem nic tylko czekać i grać.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Handel kontami/sztabkami/eq na allegro bedzie zabroniony?
resp metków bedzie losowy czy tak jak na poczatku s1 w tych samych miejscach xD?

ceny zmianek bedo tak samo małe w porównaniu do dropu $$$$$ jak na s1? 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

To jest to na co czekało wiele osób. Nie trzeba nic chyba dodawać w komentarzu bo nicki administracji mówią same za siebie. Szkoda tylko że tak późno start bo nie można się już doczekać.

Dokładnie, oby był taki jak S1 lub jeszcze lepszy :). Powodzenia Array na starcie, no i chętnie zawitam na serwerze :D

Opublikowano

Tak samo jak na Invorii s1 będzie cale eq zajebane w ulepszaczach?

nie lepiej zrobić kilka ale rzadziej dropią niż j**** się z 5 stronami bo jest milion 3821382283181218321831 ulepszaczy

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Tak samo jak na Invorii s1 będzie cale eq zajebane w ulepszaczach?

nie lepiej zrobić kilka ale rzadziej dropią niż j**** się z 5 stronami bo jest milion 3821382283181218321831 ulepszaczy

Przecież nawet nie wiesz ile jest ulepszaczy wiec w czym problem? Nie nie ma tyle co na s1.

Tutaj macie przykładowe ss'y z dropu i systemu ulepszeń.

1.png2.png

3.png4.png 

na danych lv dropi to co aktualnie na nim potrzebna, nie dropia zbedne/przypadne za xx leveli przedmioty.

sygna1.png

Opublikowano

ta ostatnia zbroja to tragedia, jak ja zmienicie to zagram

I tak zagrasz nawet jeśli tego nie zmienią :). Każdy i tak będzie miał kostium na sobie więc w czym problem? :)

Opublikowano

Nie można sprzedawać yang, bryłek, ani coś typu 1lv z bryłkami czy puste konta z bryłkami etc, całe z eq itd można sprzedawać.

Zbroje na 220 raczej zmienimy, pozostałe jednak pozostaną jak są - jeśli zostanie zmieniona to poinformujemy o tym.

sygna1.png

Opublikowano

Na pewno zagram, mimo braku czasu w styczniu:D Jeżeli będzie co najmniej tak dobrze jak na s1, to serwer będzie pękał w szwach;)

Ktoś tam pisał że nie zagra bo startują inne potęgi- można wiedzieć jakie? To Invoria jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek w polskim świecie metina:D

Opublikowano

Na pewno zagram, mimo braku czasu w styczniu:D Jeżeli będzie co najmniej tak dobrze jak na s1, to serwer będzie pękał w szwach;)

Ktoś tam pisał że nie zagra bo startują inne potęgi- można wiedzieć jakie? To Invoria jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek w polskim świecie metina:D

Z tego co kojarze to Balmo*a s2, Asca*ial s2 i jakiś serwer świeży w "podobno" ekipie takiej, że serwery stoją miesiąc xD

Ja tam dalej wole zagrać na Invori na dobrego easy czy mediuma czekałem sporo. Na balmorce oczywiście też zagram bo to będzie hard, ale dopiero w póżniejszym czasie, a na Ascr*alu nie zagram z tego względu, że bugi są na s1 i maja problemy z rozwiazaniem ich to na s2 nic lepszego nie bedzie :)

Opublikowano

Jak z expem? Ciezko? Dagger bez buffa da rade? W ile sie wbija max i czy trudno z eq?

Exp jak jest napisane - podobnie do tego na s1. Daggerem na s1 ogarniałem wszystko, także myślę że tutaj też z tym problemu nie będzie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie grałem na s1 wiec nie wiem. Czyli lajtowo mowisz ? :)

Wydaje mi się że tak, z bossami na marmurku żadnego problemu nie było, w expieniu to samo, a w pvp bardzo dobrze się sprawuje. Sam na s2 będę grał daggerem, także mam nadzieję że będzie mi się nim grać równie dobrze, co na s1.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak z expem? Ciezko? Dagger bez buffa da rade? W ile sie wbija max i czy trudno z eq?

Dagger to akurat miał lajt bo nawet bez marmurka ubijał te bossy szybciej niz z marmurkiem. Nawet heller bez problemu sobie radził ;D. Z expem nie jest źle, za łątwo nie jest, ale też nie jest za ciężko. No jedynie ostatnie lev to trzebało troce przysiedzieć, ale taki był już klimat tego serwera :D

Opublikowano

Z expem da rade, moby nie są zbyt trudne, ale z bossami różnie niektóre łatwiejsze niektóre trudniejsze ale to się tyczy każdej postaci.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...