Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sam raz start serwera 29.12.2014 startuje // No na aktualnym dokończę wbijanie topki i opchnięcie konta i załadujemy $$$

Serwer godny uwagi ! 

Nie pamiętam jak było z trutami na invori, a z czego dropiły ? Bo dawno temu tam grałem 

Czytajcie wyżej posty.

# Bronie 75lvl można zdobyć wymieniając 15 szkat ripa/nieb śmierci. Ewent. otwierając (6%)

#Up

Napisane jest, że wkrótce się dowiemy

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przejść dt to zaden wyczyn, da sie to zrobić nawet w 10 minut, a szansy jest 6% (gdzie zbr 61 11%)

A dt jest prywatne? bo  jeśli dt robisz 10 min to aby zdobyć 15 szkat trzeba poświęcić 2h i 30 min

Opublikowano

Tytułem wstępu : na dzień dobry dajecie do zrozumienia że macie coś za uszami, fabuła jest na żenującym poziomie więc prośba do was - darujcie sobie  :D generalnie prezentacja słaba, graficznie słaba trója, oczojebny zielony kolorek jest tego zwieńczeniem. Niby yang ma się nie sypać tak jak na S1 ale limit powiększony do 10 kkk, gdzie tu logika ? o ile S1 jako taki był, o tyle ze swojego doświadczenia wiem że kolejne części są słabsze i tak też zapewne będzie tutaj . Niby easy ale później medium, sami tak naprawdę nie wiecie, a już  szczytem obłudy jest stwierdzenie że wszystko jest dopracowane - dlatego nie mogę się doczekać startu by wam wszystkie błędy wytknąć po 1 h grania  :D

Limit powiększony do 10kkk, yang sie nie ma sypać i gdzie tu logika? Widać, że nie grałeś na s1, albo wbiłeś pewnie jakiś 150lev. W późniejszym etapie gry tej kasy było o zawalenia. Ze swoje doświadczenia wiesz, że każde kolejne odsłony serwera są słabsze. Wiesz to bo grałeś na 2 odsłonach innych serwerów. Może s2 będzie lepsza od s1 ;]. Nie wiedzą jak jest z expem? Każdy kto grał na s1 wie, że to serwer z wyzwaniem dla graczy, a o dopracowaniu można śmiało mówić, bo mimo wielu bugów jakie sie trafiały na serwie w dość szybkim tępie były one naprawiane :). Ja nie wiem jak Ty chcesz wszystkie bugi znaleźć w ciągu 1h skoro nawet na betach wiele sie przemija ;). Nie wspominając, że ok min 2tyg ciągłego expa trzeba przesiedzieć aby wbić full lev a dopiero co znaleźć po drodze błędy :)

A dt jest prywatne? bo  jeśli dt robisz 10 min to aby zdobyć 15 szkat trzeba poświęcić 2h i 30 min

Tak jest dt prywatne, leca te papierki z prywatnym dt ze skrzyń ivoriańskich :)

Wiesz, albo robisz dt albo ww. Polecam ww, bo lepszy drop z tego jest :)

Opublikowano

Jak z reklamą? 

Znając Hoola będzie ona spora, zresztą jest spory popyt na ten serwer, ledwo co prezentacja została dodana a już ponad 200 osób ją przegląda ;) 

xD 

Opublikowano

FAJNY SERWER, polecam tylko zepsuliście całą sprawę tymi mapami i modelami. ;/

Opublikowano

serwer niby fajnie zapowiedziany ale... tyle tych lvli, zbroi, broni że to nie dla mnie ;// ale Polecam bardzo gorąco tym którzy lubią sie pobawić :)

P4hS6w.png

Opublikowano

FAJNY SERWER, polecam tylko zepsuliście całą sprawę tymi mapami i modelami. ;/

Czy ja wiem czy zepsuli. W końcu coś nowego, oryginalnego ( bo jeszcze nie widziałem takich itemów/map ) a nie ciągle mapki z pl'a, te same bronie itd.

Tutaj chyba największy + dla nich.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Limit powiększony do 10kkk, yang sie nie ma sypać i gdzie tu logika? Widać, że nie grałeś na s1, albo wbiłeś pewnie jakiś 150lev. W późniejszym etapie gry tej kasy było o zawalenia. Ze swoje doświadczenia wiesz, że każde kolejne odsłony serwera są słabsze. Wiesz to bo grałeś na 2 odsłonach innych serwerów. Może s2 będzie lepsza od s1 ;]. Nie wiedzą jak jest z expem? Każdy kto grał na s1 wie, że to serwer z wyzwaniem dla graczy, a o dopracowaniu można śmiało mówić, bo mimo wielu bugów jakie sie trafiały na serwie w dość szybkim tępie były one naprawiane :). Ja nie wiem jak Ty chcesz wszystkie bugi znaleźć w ciągu 1h skoro nawet na betach wiele sie przemija ;). Nie wspominając, że ok min 2tyg ciągłego expa trzeba przesiedzieć aby wbić full lev a dopiero co znaleźć po drodze błędy :)

Tak jest dt prywatne, leca te papierki z prywatnym dt ze skrzyń ivoriańskich :)

Wiesz, albo robisz dt albo ww. Polecam ww, bo lepszy drop z tego jest :)

Kolega Gofer to jakiś wróżbita czy może jasnowidz bo wie jaki lvl wbiłem i na jakich serwerach grałem ? posłuchaj mnie misiu bagienny, Twoje teorie czyt. domysły są nic nie wartym bełkotem wysłanym w eter, jak masz predyspozycje przewidywania rozłóż tarota i zarabiaj na głupolach szukających odpowiedzi kim są i dlaczego żyją  :D co do S1 grałem trochę ( pojęcie względne ) i wiem jak było, ale nie o tym pisałem w swoim poście, zwróciłem tylko uwagę na fakt powiększenia limitu Yang, słabe wykonanie graficzne prezentacji wraz z treścią w niej zawartą, jak Ci się nie podoba krytyczne spojrzenie kogoś innego to masz problem i musisz sobie z tym jakoś poradzić  :D co do serwerów grałem na tylu że połowy nawet nie znasz, poza tym wiem o ludziach którzy je stawiają na tyle dużo że sami o sobie tyle nie wiedzą  xD dlatego czekam z niecierpliwością na ten dopracowany projekt by po 1h oznajmić że nim nie jest  :)

Opublikowano

Kolega Gofer to jakiś wróżbita czy może jasnowidz bo wie jaki lvl wbiłem i na jakich serwerach grałem ? posłuchaj mnie misiu bagienny, Twoje teorie czyt. domysły są nic nie wartym bełkotem wysłanym w eter, jak masz predyspozycje przewidywania rozłóż tarota i zarabiaj na głupolach szukających odpowiedzi kim są i dlaczego żyją  :D co do S1 grałem trochę ( pojęcie względne ) i wiem jak było, ale nie o tym pisałem w swoim poście, zwróciłem tylko uwagę na fakt powiększenia limitu Yang, słabe wykonanie graficzne prezentacji wraz z treścią w niej zawartą, jak Ci się nie podoba krytyczne spojrzenie kogoś innego to masz problem i musisz sobie z tym jakoś poradzić  :D co do serwerów grałem na tylu że połowy nawet nie znasz, poza tym wiem o ludziach którzy je stawiają na tyle dużo że sami o sobie tyle nie wiedzą  xD dlatego czekam z niecierpliwością na ten dopracowany projekt by po 1h oznajmić że nim nie jest  :)

Ale nie kłóćcie się tutaj :P Każdy może mieć własne zdanie i ja je szanuje, oceniać serwer będziesz mógł dopiero po becie, bo po to ona jest zeby wszystko przetestować - chociaż oczywiście nie wykluczam ze coś zostanie pominięte na becie, ale jeśli znajdą się bugi to postaram się je naprawić najszybciej jak można.

sygna1.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy zepsuli. W końcu coś nowego, oryginalnego ( bo jeszcze nie widziałem takich itemów/map ) a nie ciągle mapki z pl'a, te same bronie itd.

Tutaj chyba największy + dla nich.

Ja tam już spotkałem takie modele, nie wszystkie, 2 modele na pewno, ale reszta niespotykana :D. Bynajmniej ostatni set mi się widzi :D

Opublikowano

O reklame się nie ma co martwić

Invoria sama w sobie jest reklamą :D

Z tego co mi wiadomo na s1 max gralo 1,5k osob wiec nie przesadzaj...

Podoba mi sie sprawa z wymienianiem szkat ripera na bronie 75. Jak narazie zagralbym tu jak 3 inne, lepiej zapowiadajace sie nie wypala.

Opublikowano

Ale nie kłóćcie się tutaj :P Każdy może mieć własne zdanie i ja je szanuje, oceniać serwer będziesz mógł dopiero po becie, bo po to ona jest zeby wszystko przetestować - chociaż oczywiście nie wykluczam ze coś zostanie pominięte na becie, ale jeśli znajdą się bugi to postaram się je naprawić najszybciej jak można.

Ja się nie kłócę, staram się tylko pewnemu osobnikowi wyperswadować stan rzeczy bo najwyraźniej dość szybko i płynnie przechodzi z rzeczywistości do science fiction  :D poprawiliscie logowanie na kanały czy nadal kicka ? 

Opublikowano

Ło luju, toż to Mona Lisa dzisiejszych serwerów.

Oczywiście polecam z całego serca, Karol, Quarel i Arsob znają się na rzeczy, nie spierdolą sprawy jak co drugi user tego forum.

Opublikowano

Ale po co Ty tak spinasz pośladki ;D. Mój domysł co do Twojego lev jest wzięty z faktu, że zwróciłeś uwage na "niby" niepotrzebny zwiększony limit yang ;D Ja nie przyszedłem się tutaj wykłócać, ale widocznie Ciebie coś zabolało skoro tak musiałeś się rozpisać ;d.

Opublikowano

Ale po co Ty tak spinasz pośladki ;D. Mój domysł co do Twojego lev jest wzięty z faktu, że zwróciłeś uwage na "niby" niepotrzebny zwiększony limit yang ;D Ja nie przyszedłem się tutaj wykłócać, ale widocznie Ciebie coś zabolało skoro tak musiałeś się rozpisać ;d.

Wyobraź sobie : nie spinam pośladów i nic mnie nie zabolało,w przeciwieństwie do większości potrafię sklecić więcej niż jedno zdanie, bronię się argumentami, a nie wydumanymi historyjkami z de wziętymi  :)

Opublikowano

To jest to na co czekało wiele osób. Nie trzeba nic chyba dodawać w komentarzu bo nicki administracji mówią same za siebie. Szkoda tylko że tak późno start bo nie można się już doczekać.

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko czemu ostatnia zbroja to zjebany kostium? jprd.

Nie zagram, ale powodzenia.. 

Wszystko było tak by pasowało do broni, a on w grze z nowym efektem + bronią nawet ładnie wygląda :P

sygna1.png

Opublikowano

Co do zbroi to rzeczywiście, niby wszystko zrobione tak żeby miało pasować, ale jednak ze zbroi zero nowości i to trochę tak lipnie w porównaniu, np. z broniami których prawie nigdzie nie widziałem.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Bardzo dobrze wszystko się prezentuje. :)

Pewnie zagram bo serwer myślę że powinien być stabilny i wystartować bez większych problemów.

Weźcie nie spinajcie o te zbroje że są brzydkie bo i tak pewnie każdy w kostiumie będzie chodzić. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...