Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jesli powiem ci ze jestes chujowym supportem na stronie L# to odejdziesz ze swojej posady? Posiadasz 0 wiedzy na temat L#,co mi potwierdził/ sam/a Beaving,jak i również wyśmiał/a Twój wyśmienity angielski xD

topic; jak bedzie to bedzie

I Kolejny polak kłamie na forum, jak większość z was.

Macie dowód że wyżej przed mówca robi wszystko by obrazić kogoś ^^

5ee2a9226f33e4c2020a5c425e2ecf5b.png

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jeżeli wie to i tak to zatrzyma dla siebie co prawda śmiem w to wątpić ale może coś tam od administracji mógł załapać w sumie to podejrzane dosyć ze żaden administrator nic nie wie a wspólnie tam pracują nad tym :) cała administracja szykuje jakąś niespodziankę i joduska prosił zwodzić wszystkich z updatem albo Spudgy przekazał małe "wsparcie" finansowe jodusce żeby update nie był wypuszczony zbyt szybko, znów wzrosło w cholere zainteresowanie Bolem kiedy L# nie działa. Coś za długo patyczkują się z tym updatem i zdaje mi się ze wyniknie jakaś z tego afera.

Trochę logicznie pomyślcie update L# były zawsze w tym samym czasie co bolaVip a czasem nawet szybciej, a teraz Spudgy zrobił update w niecałe 2 dni a joduska się z tym "pie*doli" już 2 tygodnie (Spokojnie nie słuchajcie pierdolenia pajaców co będą pisać "BOLOWCY bany dostana itd bo coś tam coś tam) to jest załosne pierdolenie tylko żeby w błąd wporwadzić albo po prostu wkur-zdenerwować. Update Sharpa jest na 100% gotowy już od ponad tygodnia tylko nie startują go nie wiadomo z jakiego powodu, pewnie się dowiemy jak już Sharp będzie dla wszystkich działał.

Brzmi to trochę jak teoria spiskowa, ale coś czuje że będzie tak jak myślę.

MEGUSTA

Opublikowano

Nawet jeżeli wie to i tak to zatrzyma dla siebie co prawda śmiem w to wątpić ale może coś tam od administracji mógł załapać w sumie to podejrzane dosyć ze żaden administrator nic nie wie a wspólnie tam pracują nad tym :) cała administracja szykuje jakąś niespodziankę i joduska prosił zwodzić wszystkich z updatem albo Spudgy przekazał małe "wsparcie" finansowe jodusce żeby update nie był wypuszczony zbyt szybko, znów wzrosło w cholere zainteresowanie Bolem kiedy L# nie działa. Coś za długo patyczkują się z tym updatem i zdaje mi się ze wyniknie jakaś z tego afera.

Trochę logicznie pomyślcie update L# były zawsze w tym samym czasie co bolaVip a czasem nawet szybciej, a teraz Spudgy zrobił update w niecałe 2 dni a joduska się z tym "pie*doli" już 2 tygodnie (Spokojnie nie słuchajcie pierdolenia pajaców co będą pisać "BOLOWCY bany dostana itd bo coś tam coś tam) to jest załosne pierdolenie tylko żeby w błąd wporwadzić albo po prostu wkur-zdenerwować. Update Sharpa jest na 100% gotowy już od ponad tygodnia tylko nie startują go nie wiadomo z jakiego powodu, pewnie się dowiemy jak już Sharp będzie dla wszystkich działał.

Brzmi to trochę jak teoria spiskowa, ale coś czuje że będzie tak jak myślę.

Proste L# out Donaty rosna :P cał↕y świat kręci się wokół pieniądza

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Astern

Tylko cebulak potrafi wyzwać innych od cebuli. Ale co jak co dobrze pomagasz z L# nie ma co. Jeszcze jakbyś tutaj się udzielał to by było spoko.

Jak wyjdzie to wyjdzie sracie się jak Grodzka na widok penisa w swoich spodniach. Są święta pomóżcie przygotować rodzicom, ubierzcie choinkę wykażcie trochę cierpliwości. Nie warto czasem odejść od kompa? Lel ale jesteście zryci.

Deadboy

Opublikowano

@Nexusetti Poprostu rito w tym patchu pozmieniali pakiety z których L# się składa praktycznie cały w przeciwieństwie do BoL'a więc dlatego taka różnica czasu. To jest tylko moje zdanie.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

@Astern

Tylko cebulak potrafi wyzwać innych od cebuli. Ale co jak co dobrze pomagasz z L# nie ma co. Jeszcze jakbyś tutaj się udzielał to by było spoko.

Jak wyjdzie to wyjdzie sracie się jak Grodzka na widok penisa w swoich spodniach. Są święta pomóżcie przygotować rodzicom, ubierzcie choinkę wykażcie trochę cierpliwości. Nie warto czasem odejść od kompa? Lel ale jesteście zryci.

Znaczaco popieram musimy wszyscy zachować spokój w tej sytuacji i czekać nic to nie przyśpieszy :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Znaczaco popieram musimy wszyscy zachować spokój w tej sytuacji i czekać nic to nie przyśpieszy :/

793601419268744817206.png

Może pierwsze się wytłumacz? ;-)

Opublikowano

że Aroc i on to jedna osoba.

Będzie chciał to się wytłumaczy, nie to nie. Nie możesz mu tego rozkazać ;) Z resztą wg mnie to po co ma się tłumaczyć z jakiejś błahostki? Jeszcze jakby to była sprawa godna wytłumaczenia to jeszcze...

Trochę odbiegliśmy od tematu... No ale co tutaj jeszcze pisać o L# aby nie dostać warna? Pozostaje tylko czekać i czekać, czas pokaże...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Będzie chciał to się wytłumaczy, nie to nie. Nie możesz mu tego rozkazać ;) Z resztą wg mnie to po co ma się tłumaczyć z jakiejś błahostki? Jeszcze jakby to była sprawa godna wytłumaczenia to jeszcze...

Trochę odbiegliśmy od tematu... No ale co tutaj jeszcze pisać o L# aby nie dostać warna? Pozostaje tylko czekać i czekać, czas pokaże...

Aha, ciekawe jakbyś się czuł gdyby ktoś podawał się za Ciebie. Ohoho jestem Mistejk o to mój skrypt!(ironia).;-)

Opublikowano

I Kolejny polak kłamie na forum, jak większość z was.

Macie dowód że wyżej przed mówca robi wszystko by obrazić kogoś ^^

366021419276505392747.png

Przedstawie sytuacje, pan x,Twoja Matka i Ty

pan X 'kochał' się z Twoją mamą,lecz zataili to przed każdym,lecz Ty masz podejrzenia że to zrobili,pytasz pana x czy 'kochał' się z Twoją mamą. Jak sądzisz powie Ci prawdę czy skłamie?

Masz odpowiedź na swój płacz,elocha wacku

Opublikowano

Aha, ciekawe jakbyś się czuł gdyby ktoś podawał się za Ciebie. Ohoho jestem Mistejk o to mój skrypt!(ironia).;-)

Ja bym tej osobie zwrócił uwagę (Aroc tego nie zrobił więc najwyraźniej ma to w d***e) no i w głębi duszy cieszyłbym się, że ktoś chce być taki jak ja, że jestem jakiś "lepszy niż inni" że ludzie mi zazdroszczą czegoś ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

też jestem ciekawa jak to jest; kto tu jest kim :D

Aroc to Niemiec, jeden z najlepszych devów BoL'a lecz nieco specyficzny.

Barasia to jeden z pierwszych devów (teraz scripterów).

Ushera to jakiś noname, który chce być popularny.

Opublikowano

:________;

@topic: L# będzie kiedy będzie, a szanowny pan znalazlem-wirusa-w-lsharpdownloaderze-poniewaz-jeden-antywirus-na-pisiont-wykryl-trojana Astern też gówno wie nt update.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Aroc to Niemiec, jeden z najlepszych devów BoL'a lecz nieco specyficzny.

Barasia to jeden z pierwszych devów (teraz scripterów).

Ushera to jakiś noname, który chce być popularny.

taa, to chcesz powiedzieć, że ziomek, który dla połowy odwiedzających ludzi ten dział był najwiarygodniejszym źródłem informacji, okazał się oszustem? xD 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

taa, to chcesz powiedzieć, że ziomek, który dla połowy odwiedzających ludzi ten dział był najwiarygodniejszym źródłem informacji, okazał się oszustem? xD

Jak to polak ;) Superx potwierdził że to fejk, jeszcze barasia tylko muszę dostać kontakt do niego.

Opublikowano

to się skompromitował chłopak

beka w sumie trochę, a z taką elokwencją wypowiadał się odnoście updejtów i tych innych, haha

Według niego Maniac może updatować BoL'a xD Nie słuchajcie jego fermentu, szkoda czasu.
Opublikowano

Jak to polak ;) Superx potwierdził że to fejk, jeszcze barasia tylko muszę dostać kontakt do niego.

Zapytaj jeszcze Zepthosa czy jakoś tak,z którym to niby siedział na tsach godzinami i rozmawiał o bolu i L#.

Marcol,masz może jakieś info od swoich znajomych devo z L#,na temat aktualizacji L#? Jesteś jedną z kilku osób dobrze poinformowanych w dziale LoLa,które wie co się dzieje w świecie cheatów i ma ogólne pojęcia o nich. A ciekawi mnie strasznie czemu tak się przedłuzą aktualizacja L#

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...