Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ta chwile update moze byc za godzine, moze byc za tydzien, a tez moze byc za 2 miesiace joduska ma swoje zycie i jak sledziles poprzednie posty @ushera7 to pisal ze developerzy od strony BOL'a juz w 80% rozgryzli problem za ktory joduska sie dopeiro lapie :)

Opublikowano

Dobre i to, że to się stało na święta. Bo kto normalny tryharduje podczas świąt, w przedsezonie więc mała strata bo przez ten czas w Heartstone sobie poklikam xD

Ale ciekawe czy do końca grudnia ogarną w 100%.

@upp XDDDDDDDDDDDDDDD płacąc 30 zł za BoLa osiedlasz brudasa z brazylii.

Opublikowano

Dobre i to, że to się stało na święta. Bo kto normalny tryharduje podczas świąt, w przedsezonie więc mała strata bo przez ten czas w Heartstone sobie poklikam xD

Ale ciekawe czy do końca grudnia ogarną w 100%.

Widzę, że ostatnio sporo osób klepie w HSA, może też powinienem :D

Ale jak ktoś się ma wkurwiać to nerwy nie są warte 30 zł :)

Na ta chwile update moze byc za godzine, moze byc za tydzien, a tez moze byc za 2 miesiace joduska ma swoje zycie i jak sledziles poprzednie posty @ushera7 to pisal ze developerzy od strony BOL'a juz w 80% rozgryzli problem za ktory joduska sie dopeiro lapie :)

Obecnie czekamy już tylko na update skryptów pakiety są gotowe i świeżutkie jak ciepłe bułeczki

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

=

Pewnie niedługo i tyle za L# będziesz musiał wyłożyć

Opublikowano

Właśnie czuję, że takie przedłużające się problemy itd. sprawią, że i L# będzie płatny.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Jak najbardziej chociaż joduska zbudował wizerunek pracy darmowej więc może rzeczywiście będzie się tego trzymał ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Panie @ushera7 nie chcę być nie grzeczny ale spadaj do swojego działu a nie tu nawijasz o tym bolu jaki on jest z*******y a sharp taki zjebany blabla.
+ Jest tu jakiś moderator? Wkurwiają te cebulaki co co 15 minut się pytają czy działa czy nie działa >.< Niech wejdą na joduska.me i pisze jak wół OUTDATED. Albo niech ktoś mi powie co wnosi do tematu ostatnie 5 postów?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Panie @ushera7 nie chcę być nie grzeczny ale spadaj do swojego działu a nie tu nawijasz o tym bolu jaki on jest z*******y a sharp taki zjebany blabla.

+ Jest tu jakiś moderator? Wkurwiają te cebulaki co co 15 minut się pytają czy działa czy nie działa >.< Niech wejdą na joduska.me i pisze jak wół OUTDATED. Albo niech ktoś mi powie co wnosi do tematu ostatnie 5 postów?

Po pierwsze nigdy nie napisałem, że BoL > L#. Staram się pomagać ludziom w obu działach, ponieważ tworzenie cheatów to moja pasja. Po drugie nie mam żadnych pretensji do skryptów sharpa :) Więc proszę nie siać niepotrzebnego fałszerstwa i czytać ze zrozumieniem. Jednak zgadzam się co do ostatniego, że tak długo jak na joduska.me pisze OUTDATED tak długo będzie OUTDATED :)

teraz gram bez L# i myśle że jest w porządku tylko najgorzej jest bez zooma :(

Ciężko się ogólnie przyzwyczaić rozumiem Cię doskonale :(. Jutro zrobię push już dla free userów jednak większość skryptów wciąż jest broken :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@ushera7 pisałeś, że masz kolegów developerów w L#. Może dałbyś im jakieś info dot. pokonania tego błędu? Tyle co wiesz a oni nie wiedzą, może to da radę jakoś przyspieszyć prace. Mam takie pytanko, czy po tych wszystkich zmianach nawet jakby coś im nie pykło i L# nie działałby w 100% to czy jakieś skrypty do syndry ocaleją? Lub chociaż do LeBlanc?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie wiem jak reszta, ale ja wolałbym opcję płatną. Nawet jeśli licencja miałaby kosztować 10 euro, to jest to warte swej ceny. Mniej ludzi grających na L# sprawi, że nie będzie rzucać się w oczy Riot'owi. Do tego mniejsza szansa na trafienie w enemy na L#.

Opublikowano

Jak najbardziej chociaż joduska zbudował wizerunek pracy darmowej więc może rzeczywiście będzie się tego trzymał ;)

"Joduskame zbudował wizerunek pracy darmowej" - nie rozsmieszaj mnie, chyba Ci się pomyliło z Hondą, Joduskame jest całkowicie inny.

Spis oraz Update paczki L# zawieszam, do czasu, gdy zostanie wypuszczona aktualna wersja L# na aktualny patch w LoL'u.

Możecie się spodziewać czegos większego ode mnie, po swiętach.

QUhIR7.png

Opublikowano

@TeemoForFun  To nie jest tak, że Riot o nas nie wie. On wie o tym doskonale tylko poprostu ludzie którzy grają na L# i BoL kupują skiny i jak by ich pobanowali to stracą zarobek. Rito zrobi jakąś małą falę banów od czasu do czasu po to aby nas nastraszyć, że zaczynają banować za to ale prawda jest taka to tylko straszą po to aby ludzie zaprzestali korzystać z tych programów ale nie zaprzestali kupować skinów ;)

@EDIT: A może Joduska chce sobie odpocząć na święta? To też człowiek i też chce je spędzić z rodziną.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

będzie coraz więcej cheaterów to gracze którzy grają bez wspomagaczy będą odchodzić .. bo to bez sensu jak nie masz szansy nawet na taką syndre.

Opublikowano

@XmassPro, trzeba brać pod uwagę, że w ten sposób Liga Legend zaczyna tracić na wizerunku, przez co w dłuższym okresie czasu gracze grający fair odchodzą, gdyż są zniesmaczeniu bierną postawą Riotu. Dobrym tego przykładem jest Tibie, Metin czy inne, tego typu gry, które przez bierność twórców w dłuższym okresie czasu na tym tracą. Z resztą sam fakt, że teraz mocno zamieszali w swoim kodzie sieciowym świadczy, że próbują coś z tym zrobić. Co nie zmienia faktu, że to walka z wiatrakami.

Opublikowano

A czy ja napisałem, że te płacenie za BoLa to jest drogie itd? Pisząc miałem na myśli, że już nigdy nie przeleję kasy dla tej grubej rury spudgyego. Banicję wyłapałem po 4 miesiącach regularnych płatności za jakieś powiązanie z enforcevipem. Prawdopodobnie wina tego, że na tym samym internecie lecę z kuzynem a on śmigał na tym.

Dlatego nie polecam utrzymywać brazylijczyka mimo, że BoL ma dobre skrypty przez to, że nieźli developerzy.

Jak L# będzie płatny to i zapłacę 60 zł jeśli będzie trzeba bo warto i przede wszystkim jest kontakt z administracją a nie jak z adminem BoLa.

I tez sprawa tego właśnie, że dużo osób śmiga na L#. To chociaż nie spotkam hipokrytów pokroju jakiegoś "KowalczykPL", który gra Syndrą, trafia każdego stuna, robi combo jak koreańczyk a mimo to przegrywa linię i wyzywa mnie od cziterów.

Nie wiem w sumie od czego zależy trafialność skilli jeśli oboje mają Evade. Fart?

PS. Nick oczywiście zmyślony ale końcówka dodana, by podkreślić tępotę narodu.

Opublikowano

@TeemoForFun Masz rację, podzielam twoje zdanie lecz tych graczy fair zawsze przybywa, np. jakiś nowy gracz nie wie jeszcze co to BoL, L# i dopóki ktoś mu o takim czymś nie powie to ten gracz uczy się grać i wierzy w to, że przeciwnicy są tak dobrzy no ale hucząc i rozdawając linki do tych programów sami zatruwamy sobie życie nawet w niektórych przypadkach nieświadomie ponieważ spotkałem się z przypadkami, kiedy osoba rozsyłająca właśnie linki do tych wspomagaczy dziwiła się, że tyle osób gra na BoL'u i myślała, że jest bogu ducha winna "bo rozesłała tylko kilku osobom"... Ręce opadają no ale cóż...

Ja uciekam, dobranoc wy śledźcie prace a ja przyjdę tutaj jutro i pozdrowienia i wesołych świąt wszystkim (mam nadzieję, że już z L#) ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

wjedźmy spowrotem na dobre tory...

dziś nie miałem czasu za bardzo czasu śledzić irca ani l#, było jakieś info co się aktualnie dzieje? jakieś nowe błędy znaleźli dlatego nie ma update czy co się dzieje?

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...