Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dość, że za darmo to i tak wszyscy będą narzekać, że update 3 dni xD

Wogóle przez takie zachowanie joduska może w trym roku nie zupdejtować i może się nauczą czegos...

I przy okazji trzeba się nauczyć grać samemu a potem grać na skryptach.

Opublikowano

Cholera,mam nadzieje że się im nie uda zaktualizować, potem tylko gimBOL'a trzeba zablokować i gra nabierze sensu.

I tak niedługo pewnie Rito coś zrobi z tymi cheatami. Chociaż Rito ma na to takowo 'wyjebane' bo ludzie kupują skiny i $$$ się zgadza...

A jak by tak zbanowali większą społeczność cheaterów to by nie było $$$

Btw. Po c***a kupować skiny do postaci którymi się cheatuje? Dla mnie to bez sensu, bo jak Cię kolega wyzwie na solo wtedy jak będzie update bola/l#

to musisz odmówić bo nie umiesz np. lee sinem trafic z 'q' gdzie na fuckedawesome 3/4 trafia

Chociaż sam przyznam, że cheatuje to przyznam Ci całą rację. Niech wreszcie ogarną to bo już przez SeleXa to k***a kij ludzi wie

co to l#

Opublikowano

osted Today, 03:16 PM

Hello friend, I gave out an eta earlier because I thought things were right until I discovered a issue which is holding us off from releasing the update. My team and I are actively working on solving the issue, I currently spend all my spare time on this project. That's the current state, please don't be mad. 

thanks for the trust

-jodus 
Opublikowano

osted Today, 03:16 PM

Hello friend, I gave out an eta earlier because I thought things were right until I discovered a issue which is holding us off from releasing the update. My team and I are actively working on solving the issue, I currently spend all my spare time on this project. That's the current state, please don't be mad. 

thanks for the trust

-jodus 

Zawieszenie l#?

Opublikowano

jakie zawieszenie nie wierzę 

XDDDD tu 99% osób nie potrafi sobie przetłumaczyć podstawy angielskiego to co Ty wymagasz :D

Wyraźnie jest napisane, że znaleźli na końcu jakiś błąd i muszą go naprawić. Joduskame dodaje, że poświęca swój cały czas w naprawienie tego ze swoimi kolegami po fachu w celu naprawy.

Opublikowano

Chyba wiem co napotkali. Miałem to samo na bolu. Rozwiązaniem jest wprowadzenie encryptu i przepisanie tego na nowo. Chłopcy od Asemblera będą mieli sporo roboty :/ Te kolejne problemy to może być ok 1/2 dni ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Kiedy może być update? Jak myślicie?

Ten sam problem na bolu zabrał nam już 2 dni i wciąż nie jest to na najwyższym poziomie. W najlepszym scenariuszu przed świętami wydadzą najgorszy to dopiero po patchu 4.22. Wszystko zależnie od tego jakie quality będą chcieli osiągnąć

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

XDDDD tu 99% osób nie potrafi sobie przetłumaczyć podstawy angielskiego to co Ty wymagasz :D

Wyraźnie jest napisane, że znaleźli na końcu jakiś błąd i muszą go naprawić. Joduskame dodaje, że poświęca swój cały czas w naprawienie tego ze swoimi kolegami po fachu w celu naprawy.

Op troll xDD

Kiedy może być update? Jak myślicie?

Umiesz czytać gdzieś do 1/2 dni

Opublikowano

@Meeh 2

Takie spekulowanie nie ma sensu, bo nikt nie wie kiedy będzie. 

Temat powinien być zamknięty bo dzieci l# nie mogą wytrzymać i co minuta post w temacie kiedy będzie już gotowy.

Opublikowano

@Meeh 2

Takie spekulowanie nie ma sensu, bo nikt nie wie kiedy będzie. 

Temat powinien być zamknięty bo dzieci l# nie mogą wytrzymać i co minuta post w temacie kiedy będzie już gotowy.

Ale po co? Fajna beka jest z takich dzieci xD

Joduska szybko bo xerath w rotacji ^^

@AntyWarn ^^

Ale po co zamykać ten temat, każdy z użytkowników dzieli się informacjami o l# albo pisze problemy :D

Opublikowano

Jeżeli jest jeden temat to wydaje mi się, że dobrze jest jak jest, ponieważ ten lament i płacz jest tylko tutaj ; )

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Powinni wgl nie updatowac, zobaczyli byscie jak duzo brązów by było :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...