Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na shoutboxie było jakieś info że core już jest gotowe, ale rozgryzienie pakietów może im zająć nawet jeszcze miesiąc czasu. Raczej niepotwierdzone, ale jeśli to prawda to można uznać L# za martwe. Od strony joduski cisza, co też dobrze nie wróży, choć może lepsze to niż kłamstwa (inaczej tego nazwać się nie da) które wypisywał do tej pory.

gaz6nk8koin4.gif

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ushera7 pisałeś, że masz kolegów developerów w L#. Może dałbyś im jakieś info dot. pokonania tego błędu? Tyle co wiesz a oni nie wiedzą, może to da radę jakoś przyspieszyć prace. Mam takie pytanko, czy po tych wszystkich zmianach nawet jakby coś im nie pykło i L# nie działałby w 100% to czy jakieś skrypty do syndry ocaleją? Lub chociaż do LeBlanc?

Rozmawiałem z nimi na ten temat, wygląda to mniej więcej tak, że zaproponowałem im pewne rozwiązania czym mogliby spróbować to zrobić (wybaczcie w tym jest tak, ze nikt nie chcę się dzielić gotowcami), dostałem tylko info od Zethosa, że w Asemblerze inaczej to wygląda, szczerze mówiąc nie mam source programu nie wiem jak dokładnie to u nich wygląda, więc nie jestem w stanie w ciemno pomagać.

"Joduskame zbudował wizerunek pracy darmowej" - nie rozsmieszaj mnie, chyba Ci się pomyliło z Hondą, Joduskame jest całkowicie inny.

Spis oraz Update paczki L# zawieszam, do czasu, gdy zostanie wypuszczona aktualna wersja L# na aktualny patch w LoL'u.

Możecie się spodziewać czegos większego ode mnie, po swiętach.

Racja chodziło mi o Honde :) Mój błąd. Zyrox taki nie jest ;D

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Na l# to czekajcie na po świętach.

Myślę, że judoska też ma rodzinę i prywatne życie. On nie jest małpką robiącą Wam skrypty.

Przez ten czas pograjcie normalnie/nie graacie w lola.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@DeLux394 No racja, ale może chce nam sprawić prezent i udostępnić aktualizację bilsko wigilii/w wigilię? No ale my możemy sobie tylko tak gdybać. Wszystko zależy od Jodusa i jego zespołu ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

I jak jeszcz nie ma update ? 

Wydaje mi się że szybko nie będzie, w ogóle każdy wie że już wczesniej projekt l# był zakonczony i tera byla reaktywacja, znowu może byc koniec ;#

Opublikowano

Wydaje mi się że szybko nie będzie, w ogóle każdy wie że już wczesniej projekt l# był zakonczony i tera byla reaktywacja, znowu może byc koniec ;#

Wątpię, Jodus dałby nam znać o tym a nie pisałby, że pracuje nad updatem. Skoro mówi nam, że pracuje to raczej chce nam do zupdate'ować nie? ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

ale ci zycia wspolczuje, o k***a 

Nie narzekam na moje życie ;) 

Wątpię, Jodus dałby nam znać o tym a nie pisałby, że pracuje nad updatem. Skoro mówi nam, że pracuje to raczej chce nam do zupdate'ować nie? ;)

Rozmawiałem z Zethosem jakieś 30 minut temu na skype rozmawialiśmy o możliwym końcu L# czy BoLa i zapowiedział, że w rzeczywistości już dawno istnieje wersja developerska stąd jestem przekonany, że to nie jest żaden koniec, któregokolwiek z tych programów.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Bronzy bronzy bronzy ;D
Nic nie jest lepsze od skilla nawet czit, jeżeli chodzi o LoL'a ostatnio grałem 3v3 i vladimir było widoczne, że nie potrafił się obsługiwać L# albo BoL przez co przegrali mecz.
Akurat mieliśmy serie do Diamentu V :D

Jeżeli to czytasz :D

Dzięki ;P

Opublikowano

Rozmawiałem z nimi na ten temat, wygląda to mniej więcej tak, że zaproponowałem im pewne rozwiązania czym mogliby spróbować to zrobić (wybaczcie w tym jest tak, ze nikt nie chcę się dzielić gotowcami), dostałem tylko info od Zethosa, że w Asemblerze inaczej to wygląda, szczerze mówiąc nie mam source programu nie wiem jak dokładnie to u nich wygląda, więc nie jestem w stanie w ciemno pomagać.

Racja chodziło mi o Honde :) Mój błąd. Zyrox taki nie jest ;D

Zynox* przepraszam że tak poprawiam, ale wkurzają mnie takie błędy.

Polecam Wam znaleźć jakąs inną grę, lub wyjsć na dwór, do czasu, gdy wyjdzie już gotowa wersja.

Gdybać można w nieskończonosć, tylko po co?

Zbędna strata czasu.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ja coś czuje że update będzie w 2015 roku, bo komu by się chciało kodować w święta ? -.-

Jeżeli nie zrobią tego w ten weekend to Twoje słowa powinny być prawdą.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Zawsze są plusy.

Teraz będziecie wiedzieć, który gracz ma skilla,a który wbił do dywizji dzięki wspomagaczom.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Zawsze są plusy.

Teraz będziecie wiedzieć, który gracz ma skilla,a który wbił do dywizji dzięki wspomagaczom.

czyli tak jak bylo zawsze ? 

Zynox* przepraszam że tak poprawiam, ale wkurzają mnie takie błędy.

Polecam Wam znaleźć jakąs inną grę, lub wyjsć na dwór, do czasu, gdy wyjdzie już gotowa wersja.

Gdybać można w nieskończonosć, tylko po co?

Zbędna strata czasu.

polecam nba2k 12, nba 2k 14 , nba 2k15 wszystkie sa fajne i zajmujace.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zawsze są plusy.

342641418828656137250.jpeg

Wbiłem do działu zobaczyć sobie i aż nie mogłem się powstrzymać xD

topic: nie spodziewajcie się szybko update.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

nie dość, że zmieniono wszystkie pakiety to teraz są 'zabezpieczone' (jodus i spudgy pewnie znaleźli ten pattern) - myślicie, że tak łatwo znaleźć wszystko i na nowo zakodować? xD

logika mpc

Opublikowano

@Marcoly

Czego można się spodziewać po tych dzieciach. Ale trzeba być ch*j*wym żeby nie móc wytrzymać kilka dni bez wspomagacza :D Czekam na wprowadzenie płatności za używanie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...