Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowiek sieje niepotrzebny ferment, ponieważ nie zostalo to potwierdzone przez Zethosa ;)

@Jednak joduska napisał, że nie spodziewał się, że jest taki syf przez RIOT zrobiony z pakietami i dalej się męczy

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

To rip rior ogral idzcie sie pobawic pilka na polu

Dzisiaj namawiałem kolegów na pójście pograć w piłkę to wyszła tylko moja dziewczyna pokopać :/ po czym mnie opier****, że nie pracuje nad bolem :/ 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Tak poza tematem - jest może jakiś poradnik co do ustawiania skryptów, np. Evade? Niby wszystko dobrze, a Vayne z Q i tak mi nie uciekała. :v Byłbym wdzięczny. ;)

Opublikowano

Jak wszystko wróci do normy to napisz PW wyjaśnie Ci jak ustawić Evadee :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

To ja tez sie do Ciebie zglosze. :)

Nie ma sprawy,

@Joduska właśnie zrobi update jednakże wiele pakietów nie jest jeszcze dokończonych i jakość działania skryptów może nie być zadowolająca

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

ZedSharp ;)

Naprawdę? Mi się on wydaje najsłabszy... Chociaż dawno go testowałem i nie wiem czy coś w nim zmienili.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

A dobrze działa combo na tym skrypcie

Gościu przejdź na inny temat bo to nie temat ogólny, albo popisz z kimś obeznanym na pw

Opublikowano

Nie ma sprawy,

@Joduska właśnie zrobi update jednakże wiele pakietów nie jest jeszcze dokończonych i jakość działania skryptów może nie być zadowolająca

Ja sobie poczekam az wszystko bedzie gotowe;)

Opublikowano

Ja sobie poczekam az wszystko bedzie gotowe;)

Myślę, że na poczekanie aż wszystko będzie gotowe to gdzieś przynajmniej do następnego patcha rito.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Jeszcze nie działa ale joduska właśnie jest online myslę, że to kwestia 1/2 h

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Ludzie, nie piszcie postów z kolejnym pytaniem czy już działa.

Śledźcie tematy. Jak zadziała to na pewno się o tym dowiedzie bo ktoś napisze lub sprawdzajcie sobie zawsze informacje na joduska.me

Nie zdążyłem skopiować tej wypowiedzi, ale jeden z czerwonych na joduska.me odpowiedział na shoutboxie, że dzisiaj nie będzie updatu. Napisał tak ponieważ miał juź dosyć pytań lub jest to prawda i możecie sobie pograć w inną gre. Ewentualnie poćwiczyć skilla bez wspomagaczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...