Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się z poprzedniczką spekulowanie nie ma sensu mimo wszystko załączam. 900441418653563138076.png

Jeszcze coś ważnego załączam wraz z innymi dev z bola jak i na L# zgadzamy się co do jednego co tylko joduska potwierdził taka sytuacja może się też pojawić po patchu 4.22/4.23/4.24 etc. 

Cytuje 

"Posted Today, 12:42 PM
Fiftyy, on 15 Dec 2014 - 12:08 PM, said:
So after Patch 4.22 or 5.0 will the same thing happen again?
Maybe. I've minimized the amount of time I need to update L# -- but when such a major update comes out, my tools don't help me much."

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

996291418657464309943.png

i tyle. Polacy nie dostaną aktualizacji L#

@Edit

802511418657651309943.png

Aktualizacja dla Polaków jednak ku#$a będzie :P

SELEX ? Podobno on nie cheatuje :oJednak to podróba ,_.

Tylko kiedy bedzie ten update :O Ciekawe ^^

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

co zmienili? bo logowanie już sporo czasu jest...

Ja wcześniej nie miałem logowania więc mnie to trochę zdziwiło, bo włączyłem dzisiaj L# z nadzieją na update i mi wyskoczyło z logowaniem więc nie gadaj mi, że logowanie jest już sporo czasu, bo wiem co widzę :))

Opublikowano

logowanie jest kolego od 3 października 2014 roku. Jest to data zarejestrowania mojego konta na joduskame, a rejestrowałem się tylko po to aby wejść do programu.

x

Opublikowano

logowanie jest kolego od 3 października 2014 roku. Jest to data zarejestrowania mojego konta na joduskame, a rejestrowałem się tylko po to aby wejść do programu.

Po pierwsze nie znamy się więc nie żaden kolega, a po drugie dla mnie wyskoczyło okienko z logowaniem dopiero dzisiaj, a l# używam już grubo ponad miesiąc. Wiem co widziałem i chyba założyłem konto przed chwilą, bo wymaga teraz tego l#. Jeden update wcześniej miałem jakieś errory, ale mimo tych errorów sharp działał normalnie i program nie wymagał ode mnie logowania się. Więc nie wmawiaj mi, bo wiem co i kiedy mi wyskakuje. Wcześniej  sharp nie wymagał żadnego logowania się (przynajmniej u mnie nie wymagał).

Opublikowano

@FOREVER RANDOM gól Ci skacze kolego, czy o co chodzi? chcesz być fajny/dorosły przez kabel?

używałeś pewnie gotowej paczki od kolegi hehema bo nie potrafisz sam skryptów wgrać i dlatego logowania na oczy nie widziałeś.

//topic: ciekawe rzeczy rzeczy na ircu #L teraz piszą. warto wejść

x

Opublikowano

Po pierwsze nie znamy się więc nie żaden kolega, a po drugie dla mnie wyskoczyło okienko z logowaniem dopiero dzisiaj, a l# używam już grubo ponad miesiąc. Wiem co widziałem i chyba założyłem konto przed chwilą, bo wymaga teraz tego l#. Jeden update wcześniej miałem jakieś errory, ale mimo tych errorów sharp działał normalnie i program nie wymagał ode mnie logowania się. Więc nie wmawiaj mi, bo wiem co i kiedy mi wyskakuje. Wcześniej  sharp nie wymagał żadnego logowania się (przynajmniej u mnie nie wymagał).

bo miałeś paczkę od HeheheM i byłeś już zalogowany HEHE

Opublikowano

to pobierzcie L# z oficjalnej strony, a nie żerujecie na paczce od Hehema bo sami nie potraficie wgrać skryptow... 

zerujecie? paczka hehema jest ''dla ludzi''. jest tak łatwiej, to biorą, jezu :O 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

zerujecie? paczka hehema jest ''dla ludzi''. jest tak łatwiej, to biorą, jezu :O

Nie rozumiem jak można mieć pretensje o to, że ktoś pomaga w tym żeby było łatwiej? :O

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...