Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, nie piszcie postów z kolejnym pytaniem czy już działa.

Śledźcie tematy. Jak zadziała to na pewno się o tym dowiedzie bo ktoś napisze lub sprawdzajcie sobie zawsze informacje na joduska.me

Nie zdążyłem skopiować tej wypowiedzi, ale jeden z czerwonych na joduska.me odpowiedział na shoutboxie, że dzisiaj nie będzie updatu. Napisał tak ponieważ miał juź dosyć pytań lub jest to prawda i możecie sobie pograć w inną gre. Ewentualnie poćwiczyć skilla bez wspomagaczy ;)

Polecam granie na smurfie 5/10 level :D

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Tak naprawde teraz wychodzi dojrzalosc mentalna 'przyszlej sily roboczej' gdy sie tak czyta posty na joduska.me widzac kulejaca polska mlodziez az lezka sie kreci gdy pomysle o swoim dziecinstwie, bedzie wam w zyciu ciezko chlopaki gdy nie mozecie poczekac tygodnia na update programu ktory w gruncie rzeczy NIE JEST potrzebny do grania w LOL'a. Problem rodzi sie dopiero gdy pomysle ze Wy bedziecie na mnie pracowac, zabawne chyba pasuje sie szykowac na jakas emigracje ;D

BTW szacunek dla @ushera7 za to ze masz checi z nimi pisac i podawac informacje 'od zaplecza' ze tak to nazwe

Opublikowano

Tak naprawde teraz wychodzi dojrzalosc mentalna 'przyszlej sily roboczej' gdy sie tak czyta posty na joduska.me widzac kulejaca polska mlodziez az lezka sie kreci gdy pomysle o swoim dziecinstwie, bedzie wam w zyciu ciezko chlopaki gdy nie mozecie poczekac tygodnia na update programu ktory w gruncie rzeczy NIE JEST potrzebny do grania w LOL'a. Problem rodzi sie dopiero gdy pomysle ze Wy bedziecie na mnie pracowac, zabawne chyba pasuje sie szykowac na jakas emigracje ;D

BTW szacunek dla @ushera7 za to ze masz checi z nimi pisac i podawac informacje 'od zaplecza' ze tak to nazwe

Szczerze mówiąc studiuje z tym pokoleniem, o którym mówisz wcześniej stąd znając skalę pewnego debilizmu staram się wszystko wyjasniać jak sie da. Daje też korepetycje z fizyki i matematyki i czasami n.p ręcę mi opadają gdy ktoś nie umie wyliczyć delty. Dla mnie to jest tak oczywiste jak to, że ziemia jest okrągła stąd mam taką cierpliwość :) Dziękuje za słowa uznania i pozdrawiam :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Swoją drogą. Udało mi się zaaktualizować pakiety na bolu. Zastanawia mnie czy joduska też dziś podoła ^.^

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Ludzie, opamiętajcie się jestem ciekaw co by było gdyby joduska zrobił L# płatnego zaraz byłyby skargi że zapłaciłem a nie mam. Czemu sami nie stworzycie takiego programu, kiedyś się w to bawiłem i powiem tak, odechciało mi się gdy wchodził patch musiałem poświęcić kilka godzin a nawet dni żeby wszystko działało jak trzeba po update'cie, nic z tego nie mając a tylko się denerwując i słysząc ze wszystkich stron oblegi. Nie dość że ktoś daje wam swoje ciężko zapracowane godziny za darmo to jeszcze narzekacie. Ludzka mentalność nie zna granic u niektórych ludzi. Użyjcie tego co dał wam bóg i się opamiętajcie.
Pozdrawiam

153xova.png

Opublikowano

ale zrozum, jedno. To jest mentalność polaków. Na czacie L# czy na ircu nikt go nie linczuje tylko dopinguje ( wiadomo, zdarzają się jakieś ewenementy ale to jest nieliczne )

x

Opublikowano

To teraz zaaktualizuj na Lsharpie i nam udostepnij ;)

Bardzo chętnie bym to zrobił gdybym miał dostęp do source programu + możliwość update ;) W każdym razie podpisane pakiety są gotowe dla bol vip także polecam. Spudgy tylko musi jeszcze fix wrzucić, ale pewnie jak wstanie to zrobi to gdzieś około godziny 14:00

ale zrozum, jedno. To jest mentalność polaków. Na czacie L# czy na ircu nikt go nie linczuje tylko dopinguje ( wiadomo, zdarzają się jakieś ewenementy ale to jest nieliczne )

A tego w ogóle już nie rozumiem jak można linczować jego za to, ze pracuje za darmo poświęcając swoje godziny wolnego czasu na to. Tak jak ktoś napisał up, ktoś kto wykorzystuje to co mu dał Bóg zrozumie, jak trudne jest to do zrobienia.

@Podzielacie moje zdanie, że login screen do obecnego patcha Rito to najlepszy od czasu Thresha?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

pewnie rito co patch będzie dawać jakiś lepszy anti-cheat i znów trzeba będzie czekać z 3 dni :) Może czas się nauczyć grać samodzielnie xD

Opublikowano

pewnie rito co patch będzie dawać jakiś lepszy anti-cheat i znów trzeba będzie czekać z 3 dni :) Może czas się nauczyć grać samodzielnie xD

Zmiana pakietów zajęła im 4 miesiące. Średnio mi się to wydaje. Ostatnia taka zmiana miała miejsce 2013r.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Powiem krótko developerzy L# są dobrymi programistami i mogą sobie dawać nawet najlepsze anty cheaty i naprawde doceńcie to ludzie bo ktos pracuje nad tym i to nie jedna osoba i trzeba czekać aż wprowadzą nowe pakiety 

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

nie da rady dzisiaj na 100% :angry:

The good things come to those who are patient. We need some additional time to work on the packets - doing things properly takes time :^

Poor me.

Opublikowano

nie da rady dzisiaj na 100% :angry:

The good things come to those who are patient. We need some additional time to work on the packets - doing things properly takes time :^

Poor me.

dlaczego niby nie dzisiaj? przecież sam napisał 15 ze tomorrow ma byc ,  dzisaj jest 16 więć update pownien byc dzisaj :D tylko najgorsze ze niewiadmo o której godzinnie  :/

Opublikowano

dlaczego niby nie dzisiaj? przecież sam napisał 15 ze tomorrow ma byc ,  dzisaj jest 16 więć update pownien byc dzisaj :D tylko najgorsze ze niewiadmo o której godzinnie  :/

dzisiaj tez napisze, ze tommorow xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Od 3 dni piszą ''tommorrow", więc tym bym się nie sugerował.

Musimy po prostu cierpliwie czekać.

cierpliwie czekać?... to niech napisze ze zrobi to w tym i w tym dniu a nie nostop 'tommorrow 'tommorrow 'tommorrow and 'tommorrow'  -.-' a nowych tematów kiedy update?! będzie jeszcze więcej ...

wkońcu  się okaże ze nas w c***a zrobił i boi się przyznać ze mu się nie udało obejść pakietów czy tam czego by nie robił :7 i update będzie za kolejny tydzień  bo wolał iść z dziewczyną na miasto zamiast zrobić L# I TYLE

wiem jestem cebulą :D

Opublikowano

cierpliwie czekać?... to niech napisze ze zrobi to w tym i w tym dniu a nie nostop 'tommorrow 'tommorrow 'tommorrow and 'tommorrow'  -.-' a nowych tematów kiedy update?! bedzie jeszcze wiecej ...

ciekawe jakby bylo gdybys ty byl takim jodu xD 

mowi ze bedzie, bo mysli ze sie wszystko uda, a skoro ciagle napotyka jakis problem, to? takim jak ty powinni zablokowac dostep do tego programu ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ciekawe jakby bylo gdybys ty byl takim jodu xD

mowi ze bedzie, bo mysli ze sie wszystko uda, a skoro ciagle napotyka jakis problem, to? takim jak ty powinni zablokowac dostep do tego programu ;)

@potwierdzam

Po prostu postawcie się na jego miejscu ludzie i użyjcie wyobraźni. Poza tym zauważyłem, że większość pakietów jest łatwa do zrobienia problemem jest czas w którym one odpowiadają do serwera. Nad tym wydaje mi się, że jodus ma najwięcej do roboty. Jednak dzisiaj bym się nie spodziewał jakichś większych postępów w pracach.

cierpliwie czekać?... to niech napisze ze zrobi to w tym i w tym dniu a nie nostop 'tommorrow 'tommorrow 'tommorrow and 'tommorrow'  -.-' a nowych tematów kiedy update?! będzie jeszcze więcej ...

wkońcu  się okaże ze nas w c***a zrobił i boi się przyznać ze mu się nie udało obejść pakietów czy tam czego by nie robił :7 i update będzie za kolejny tydzień  bo wolał iść z dziewczyną na miasto zamiast zrobić L# I TYLE

Mimo wszystko wolałbym iść z dziewczyną na n.p Wały Chrobrego niż tyrać moje free godziny nad pakietami. Wyobraź sobie że wchodzisz na n.p zadane.pl i tak po prostu w wolnych godzinach robisz zadania z fizyki i matematyki dla ludzi.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Napewno będzie. Nie umiecie poczekać tydzień? Prosze bardzo, jak się żalicie czemu tak długo to trwa to sami spróbujcie zaktualizowac na miejscu joduski po zmianie pakietów ._,

Aha i jeszcze pare dobrych miesięcy trza się uczyć, żeby wogóle najprostrzy skrypt do katariny zrobić na combo... po zmianie pakietów to trzeba praktycznie cały kod od nowa przepisywać.. To nie jest tak hop-siup kokodzambo i do przodu... wymaga to pracy i musicie to uszanować.

Pozatym joduska sam nie zna dokładnej daty kiedy to będzie... więc dlatego piszę tomorrow..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...