Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joduskame dzisiaj pisał, iż update L# pojawi się jutro.

Przepowiedziałem to :).

A mam szanse na update o godzinie 00:01?

Niby jakaś tam szansa jest.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czyli dzisiaj według joduski powinien być update nocne czuwanie od 2 czas zacząć :D

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Szczerze to licze na to żeby było przeciągane jak najdłużej. Przynajmniej normalne ranki będą.

Tej, ale nie każdy ma brain.exe Grałem Varusem kiedyś i zjechałem cassio cheaterke z dobrym feedem. Poznałem się po exploitach.

Opublikowano

100% że nic z tego nie będzie, Joduskame każdego dnia rano mówi, że będzie wieczorem L'ik śmigał, natomiast wieczorem mówi, że dopiero następnego dnia :)

#edit

To mowisz ze na 100% nie bedzie dzialac.?

dzisiaj... bo wieczorem się dowiemy, że update jutro rano :)

Opublikowano

100% że nic z tego nie będzie, Joduskame każdego dnia rano mówi, że będzie wieczorem L'ik śmigał, natomiast wieczorem mówi, że dopiero następnego dnia :)

To mowisz ze na 100% nie bedzie dzialac.?

Opublikowano

Nie pisał że będzie na 100%, to Wy doszukujecie się informacji za wszelką cenę.

Napisał że L# może być zupdate'owany do patcha 4.21, a nie że wieczorem będzie na 100% gotowy.

Prawda jest taka, że ani Spudgy / Husky, ani Joduskame nie przyszykowali się na zmiane struktur pakietów (Wątpie że Joduskame sam to ogarnie / ogarnia

Honda

).

Dlatego teraz to tyle trwa.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...