Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+1 ale wtedy będzie lament i obelga :D

Ten dzień byłby zabawny lament 9000

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

co znaczy upadł i co znaczy znowu? :ninja:

gram na tym odkąd wyszedł taki projekt i nigdy nie było większej przerwy, mało tego - nigdy nie było, żadnej znaczącej przerwy.

x

Opublikowano

co znaczy upadł i co znaczy znowu? :ninja:

gram na tym odkąd wyszedł taki projekt i nigdy nie było większej przerwy, mało tego - nigdy nie było, żadnej znaczącej przerwy.

Zanim sie zaczal ten 'projekt' byla jakby BETA tego, nie bylo to znane jakos i uzywala tego tylko garstka osob, lecz projekt upadl, ich strone didosowali all day all night i nie dalo sie nawet pobrac czy sprawdzic co to jest, dopiero nie dawno wznowili dzialanosc...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

wiem o tym ^^ ale nie nazwałbym wtedy tego "upadkiem". Wiele rzeczy zostało zawieszonych ale część przeniosła się zupełnie gdzie indziej i cały czas żyła.

x

Opublikowano

wiem o tym ^^ ale nie nazwałbym wtedy tego "upadkiem". Wiele rzeczy zostało zawieszonych ale część przeniosła się zupełnie gdzie indziej i cały czas żyła.

Ty chyba nie wiesz o czym piszesz? Tu nie mowa o DDosach takich, że forum nie było a każdy siedział na IRC.. tu mowa o terminie przed sierpniem (wtedy na mpc i ogólnie w necie pojawił się dopiero L# ponownie).

Chodzi o to, że kiedyś ten projekt nie był rozwijany, było kilka skryptów na krzyż i to słabych, znało ten program parenaście osób, nie mieli szans konkurować. Dopiero teraz przerastają developerów z BoLa bo mają np Hondę, Hellsinga czy innych developerów i masę zapału.

Opublikowano

Jedynie co widziałem to troll na temat 2016r. ktoś wcześniej pisał o tym czy istnieje taki skrypt jak Marksman w BoLu otóż jest SAC:Revamped oraz SAC:Reborn

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz o czym piszesz? Tu nie mowa o DDosach takich, że forum nie było a każdy siedział na IRC.. tu mowa o terminie przed sierpniem (wtedy na mpc i ogólnie w necie pojawił się dopiero L# ponownie).

Chodzi o to, że kiedyś ten projekt nie był rozwijany, było kilka skryptów na krzyż i to słabych, znało ten program parenaście osób, nie mieli szans konkurować. Dopiero teraz przerastają developerów z BoLa bo mają np Hondę, Hellsinga czy innych developerów i masę zapału.

no i? jeśli używałeś L# przed sierpniem to wiesz, że sporo projektów przez owe ddosy padło bo sami nie wiedzieli jak to rozwijać i czy warto. Dopiero tak jak napisałeś Honda Hellsing uznali, że to będzie bardziej rozwojowe od języka lua i tak zaczęły powstawać nowe skrypty. Jedyną barierą był tylko dobry injector który na początku był bardzo... hm.. jak to ując "mało efektywny". Dlatego nie nazwałbym tych ddosów "upadkiem" tak jak kolega wyżej. Rozumiesz o czym mówię... chyba bardziej łopatologicznie się nie da.

x

Opublikowano

Rozumiem, że jest problem z pakietami, bo są zmienione i zabezpieczone. Nie jestem znawcą #L ale myślę, że bez używania pakietów Marksman by działał. Ktoś mnie oświeci?

I dlaczego nie mogą wziąć pomysłu od Bolowców którzy jak słyszałem już rozpracowali i wszystko działa?

Opublikowano

na pierwsze pytanie Ci nie odpowiem(sam nie wiem), bo nie będę tutaj udawał super znawcę na tematy o których sam nie mam pojęcia.

nie tak łatwo jest coś sobie "wziąć" developerzy BOLA na pewno nie chcą tak łatwo dzieli się swoją pracą.

x

Opublikowano

jakie pakiety co ty mówisz już pare dni temu znaleźli magiczne serum na to. nie wiem dlaczego usilnie odkladaja update. ;x juz skrypty sa updatowane pod ten patch ....

Opublikowano

Jak to dlaczego? Pisałem wcześniej. Pewnie BOLowcy przekupili joduske, żeby nie wydawał na razie updata. Pościągają dzieciarnie do BOLa i hajs sie zgadza :D

Opublikowano

<3 i gitara paypal all time full money :D 

pewnie ładną sumkę tam spudgy przelał :D tyle ludzi teraz idzie na bola, tyle kont vip kasa na pewno się zgadza ;3

Opublikowano

no i? jeśli używałeś L# przed sierpniem to wiesz, że sporo projektów przez owe ddosy padło bo sami nie wiedzieli jak to rozwijać i czy warto. Dopiero tak jak napisałeś Honda Hellsing uznali, że to będzie bardziej rozwojowe od języka lua i tak zaczęły powstawać nowe skrypty. Jedyną barierą był tylko dobry injector który na początku był bardzo... hm.. jak to ując "mało efektywny". Dlatego nie nazwałbym tych ddosów "upadkiem" tak jak kolega wyżej. Rozumiesz o czym mówię... chyba bardziej łopatologicznie się nie da.

XDDD

Honda był od samego początku... A Hellsing, Trees, czy iMeh wiedzieli o powrocie projektu już jakieś 2miesiące wcześniej.

Pamiętacie może, czas gdy Honda zostawił wszystkie swoje "dzieci" na BoL'u ?

Wtedy zaczął powstawać LeagueSharp, Hondzie nie podobała się sytuacja z płatnościami oraz samym podejściu Spudgy'ego do BoL'a.

Zynox'a nawet nie było na samym początku.. 

QUhIR7.png

Opublikowano

Z tego co tu napisaliście to wychodzi na to, że update będzie w 2015.

Myślę, że wytrzymacie te 14 dni

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...