Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A no całkiem możliwe ale chociaż fajnie będzie jeśli podobny serwer ktoś postawi !

Przydalby sie podobny serwer jak Tiveria ,a nie jakies inne serwery gdzie zaraz padaja po 2 miesiacach i sa jakies nowsze zbroje i bronie 

gdzie to dla mnie jest gowniane . :)

Opublikowano

Server był najlepszym na jakim grałam! Szkoda Tiverii;c

Mało się udzielam, ale jestem jedną z użytkowników :)

Opublikowano

Nawet jakby powstał, to pewnie nie z tą samą administracją, a nie można tiverii porównywać do innego serwera, administracja była mądra, ale leniwa/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, ze juz nie wlączą Tiveri bo nie mam gdzie grac :) a z checia bym jeszcze tam popykal

PS.  Jak znacie jakiś podobny serwer do Tiveri gdzie max jest z 120 lv + lub 90 +  gdzie jest troche ludzi to napiszcie pod tematem .

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie, czy zna ktoś może serwer na którym gra najwięcej graczy z tiveri ?.  Szukam takich graczy jak BudaAnioła, IamNotOkay , bocianek, bocianowa ? :D  Ja grałem na postaciach Sura WP  nick Eska2012  110 lvl   Ninja Daggerr Tryni27    Wojownik Body PiękneOczy !  Pozdrawiam ! Proszę o informacje ! Również żałuje że tiveria nie powróci ! Przydał by się podobny serwer.

Opublikowano

Krótko pisząc stary Polski metin2 ;D   Czyli to co było najlepsze w metin2 Bronie do 80 lvl max !  0 wynalazków   120 lvl... coś pięknego ;d  Jutro na 100% ktoś Ci opisze 

Opublikowano

Byłoby miło.. a jak by byli chętni gracze to mógłbym zebrać ekipe i zbudować coś takiego.. z jakimiś małymi dodatkami, zabezpieczeniami..

Opublikowano

Przydałaby mi się taki opis :) Planuję zrobić coś na po dobę Tiverii, ale niestety nie grałem na niej do końca i od początku. Prace trwają, potrzebuje grafika i kogoś do małej pomocy przy plikach, bo jest tego od groma, a sam dużo czasu nie mam. Pamiętam z Tiverii to że był 120poziom, WW od 90, chyba jakas mapka do expa od 105? Jeśli się nie mylę. Niebiańskie zbroje od 80? I z każdym ulepszeniem poziom zbroi wzrastał. Miecz Syriusza itp od 80. Najbardziej podobał mi się biolog, a nagroda za biologa na 105lvl na którą trzeba było się naprawdę na charować, a co w zamian? Broń od 75lvl do expa (truta, lwi... itd). Bodajże +9? Niestety tej misji nie ukończyłem ale samo wykonywanie misji na niższe poziomy u biologa było bardzo opłacalne. Tak więc czekam na dokładniejszy opis :)

Opublikowano

Przydałaby mi się taki opis :) Planuję zrobić coś na po dobę Tiverii, ale niestety nie grałem na niej do końca i od początku. Prace trwają, potrzebuje grafika i kogoś do małej pomocy przy plikach, bo jest tego od groma, a sam dużo czasu nie mam. Pamiętam z Tiverii to że był 120poziom, WW od 90, chyba jakas mapka do expa od 105? Jeśli się nie mylę. Niebiańskie zbroje od 80? I z każdym ulepszeniem poziom zbroi wzrastał. Miecz Syriusza itp od 80. Najbardziej podobał mi się biolog, a nagroda za biologa na 105lvl na którą trzeba było się naprawdę na charować, a co w zamian? Broń od 75lvl do expa (truta, lwi... itd). Bodajże +9? Niestety tej misji nie ukończyłem ale samo wykonywanie misji na niższe poziomy u biologa było bardzo opłacalne. Tak więc czekam na dokładniejszy opis :)

Masz pliki Tiveri, czy robisz na swoich / czyichś od podstaw?

Macie racje Tiveria była genialna, z*********e się grało - tak max 120.

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Masz pliki Tiveri, czy robisz na swoich / czyichś od podstaw?

Macie racje Tiveria była genialna, z*********e się grało - tak max 120.

Plików Tiverii nie mam.. I raczej nie sądzę żeby ktokolwiek je miał.

Opublikowano

Witam witam ! Fajnie , że ktoś tu zagląda ! Tak za questa na 105 była broń na 75 +9. Jeśli coś takiego tworzysz zamieszczaj tu informacje by było fajnie :D

Opublikowano

Grałem do końca, ktoś potrzebuje jakiś informacji to PW. O serwie wiedziałem poprostu wszystko, 2lata gry robi swoje.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...