Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie wygląda, macie barana za administratora , nic nie myśli . Pokazał swoje zachowanie na forum jak i becie serwera .

Opublikowano

Ten serwer z tą Administracja a szczególnie z Blador to jedna wielka porazka gosc jebniety na glowe takie moje zdanie o nim :D

Myslalem ,że bedzie lepiej no ale z taka administracja nie ma sie czego spodziewac i na stracie chyba nie zagram :D

A propo startu to może będzie z 120 osob max

Pozdrowienia 

Pracuje na tym serwie tylko do 24lipca.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Pracuje na tym serwie tylko do 24lipca.

Wystarczająco długo by spierdolić opinie o serwerze i zniechęcić graczy do oczekiwania na start i powrotu.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Chyba cie poye bao bao kolego. Zobacz ile osób interesuje się tym tematem. 120 osób ;d

Haha no to rzeczywiscie duzo idioto :D no na starcie z 100 lub 120 max bedzie to duzo jak dla cb ale nie dla innych :D Serwer padnie po miesiacu bo inaczej tego nie widze jak tam jest taka Administracja np. taki Blador Co on soba reprezntuje? zachowuje sie jak zwykly leszcz i dzieciak :D

Chyba cie poye bao bao kolego. Zobacz ile osób interesuje się tym tematem. 120 osób ;d

Nic nie wygląda, macie barana za administratora , nic nie myśli . Pokazał swoje zachowanie na forum jak i becie serwera .

Dokladnie bo napisalem mu na PW czy na stracie bedzie wiecej Cos graczy to mi wyebal perma idiota ;D

Moglem ss rozmowy wrzucic na forum ;D

Opublikowano

Niby on tylko do 24 lipca, ale pewnie mówi tak dlatego, bo na serwerze ma pełno wrogów, potem sobie zmieni nick i będzie udawał, że to nie on. :rolleyes:

Opublikowano

Niby on tylko do 24 lipca, ale pewnie mówi tak dlatego, bo na serwerze ma pełno wrogów, potem sobie zmieni nick i będzie udawał, że to nie on. :rolleyes:

Nie. Blador stawia serwer i tyle będziemy go widzieli na Tiverii.

Opublikowano

I tak juz zjebal reputacje temu serwerowi bo jest zwykla ciota i niedojebem takie moje o nim zdanie i tyle w temacie :)

Opublikowano

Jeżeli ma tylko postawić serwer i nara to czemu na forum daje bany bez powodu, dodając teksty typu: kurwiszony? Jak można w ogóle poważnie traktować przygłupa, który zamyka forum, bo ktoś go na nim krytykuje. Siedzcie sobie w kilku na tsie, ciesząc się, że plebs z dołu nie może do was wejść i pogadać. Tylko pamiętajcie, że Tiverie zawsze tworzyli gracze, a nie admini z wybujałym ego. Tomasz, który olał serwer był wciąż lepszym adminem, od typów, którzy go reaktywują, beka.

Opublikowano

Skoro tak wszystko wiesz, to wytłumacz mi jedna rzecz. Dlaczego klient z bety roznil się od tego jaki był na tiverii?

Dlaczego pelno rzeczy było po angielsku?

Opublikowano

Skoro tak wszystko wiesz, to wytłumacz mi jedna rzecz. Dlaczego klient z bety roznil się od tego jaki był na tiverii?

Dlaczego pelno rzeczy było po angielsku?

xDDDDDD Nie były spolszczone od strony serwera? Client jest dokładnie taki sam, tylko są podmienione root'y.

Opublikowano

xDDDDDD Nie były spolszczone od strony serwera? Client jest dokładnie taki sam, tylko są podmienione root'y.

wytlumacz mi łopatologicznie ^_^  ja nie wiem z jakiej strony ni bylo spolszczone:) wiem,ze bylo po angielsku.

Opublikowano

wytlumacz mi łopatologicznie ^_^  ja nie wiem z jakiej strony ni bylo spolszczone:) wiem,ze bylo po angielsku.

Wszystkie nazwy mobów oraz npc są brane z navicat, a nie od strony clienta serwera.

Opublikowano

To prawda,że nie kupili plików finalnej wersji Tiverii i Tomasz maczał w tym palce?

PS:To kto potem będzie technikiem?  :mellow:

Pierdolne ten serwer niedługo. Blador niszczy tylko dobre 'imię' tej marki i projektu.

#rein

Opublikowano

To prawda,że nie kupili plików finalnej wersji Tiverii i Tomasz maczał w tym palce?

PS:To kto potem będzie technikiem?  :mellow:

Pierdolne ten serwer niedługo. Blador niszczy tylko dobre 'imię' tej marki i projektu.

Tak, Tomasz lekko mówiąc poleciał w ch.. Ma być osoba, która będzie prowadzić od strony technicznej, a Blador znika tuż po starcie.

Opublikowano

Tak, Tomasz lekko mówiąc poleciał w ch.. Ma być osoba, która będzie prowadzić od strony technicznej, a Blador znika tuż po starcie.

Mam tylko nadzieję,że nie będzie żadnych niesnasek i Blador po opuszczeniu projektu nie będzie 'utrudniał' pracy nowemu technikowi.

PS:Skoro Tomasz poleciał w ch*ja i będzie nowym technikiem to czemu TERAZ nie pomaga ulepszać serwera... Dziwnie to wygląda. Czeka na gotowe  :mellow:

#rein

Opublikowano

No to i czas na moją wypowiedź. Zachowanie Bladora oceniam nisko. Według mnie w ogóle nie powinien udzielać się na shoutboxie z pierdołami bo widać jak to wszystko się potoczyło no i co najważniejsze troszkę inaczej się odnosić do graczy. Troche specyficzny z niego człowiek :rolleyes:. Co do serwera.. połowa płacze , że to kupiona jedynie domena i fanpage lecz jak to pisał Blador podobno Tomasz dostarczył im pliki w tym stanie i chyba wierzę w to po tym jak byliśmy na becie xD. Najbardziej mnie bawi bulwers o to kto jest teraz testerem i czemu została zmieniona beta na zamknięta-przyznajmy wszyscy się bili i stali w m1  -.-  Tyle ode mnie pls nie hejtujcie bo się zamknę w sobie  :ninja: 

Opublikowano

No to i czas na moją wypowiedź. Zachowanie Bladora oceniam nisko. Według mnie w ogóle nie powinien udzielać się na shoutboxie z pierdołami bo widać jak to wszystko się potoczyło no i co najważniejsze troszkę inaczej się odnosić do graczy. Troche specyficzny z niego człowiek :rolleyes:. Co do serwera.. połowa płacze , że to kupiona jedynie domena i fanpage lecz jak to pisał Blador podobno Tomasz dostarczył im pliki w tym stanie i chyba wierzę w to po tym jak byliśmy na becie xD. Najbardziej mnie bawi bulwers o to kto jest teraz testerem i czemu została zmieniona beta na zamknięta-przyznajmy wszyscy się bili i stali w m1  -.-  Tyle ode mnie pls nie hejtujcie bo się zamknę w sobie  :ninja:

Można było zobaczyć na becie jak to wygląda, a już było wiele zrobione. Z dnia na dzień wygląda to coraz lepiej i aktualnie już jest nawet exp ustawiony :p

Opublikowano

Można było zobaczyć na becie jak to wygląda, a już było wiele zrobione. Z dnia na dzień wygląda to coraz lepiej i aktualnie już jest nawet exp ustawiony :P

To mam nadzieję,że yanbugów czy zbugowanego IS'a nie ujrzymy ;V

#rein

Opublikowano

To mam nadzieję,że yanbugów czy zbugowanego IS'a nie ujrzymy ;V

Co do is'u nie jestem w stanie się wypowiedzieć, a wszelakie yangbugi sprawdzimy jak tylko poprawi fryzury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...