Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety przy takiej ilości pracy jaką mamy jest to niemożliwe. Jak będziemy mieli więcej czasu, będziemy taki changelog prowadzić.

Powaznie? Nie macie 10 min zeby spisac, co udalo sie Wam podczas danej przerwy zrobic..? Nie chce mi sie wierzyc, ehh :/

Mam tylko nadzieje, ze ów zapowiadany event nie bedzie na zasadzie "zbij milion metkow, zabij tysiac bossow, dostaniesz wierzchowca na 3h", jak to czesto bywa, lecz cos ciekawszego.. ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jezeli chodzi o serwer to moja opinia jest taka.

przed serwerem wszystko było pięknie kolorowo, pomocna administracja i ten teges..

gdy administracja zobaczyła, ile ma graczy i ile ludzi wydało na IS'a zaczęła stopniowo olewać graczy aż do takiego stopnia, że do 5 osob z administracji napisałem  i od żadnej nie dostałem odpwoedzi.

co wieecej administracja nie zna swojego serwera iz zadałem proste pytanie odnośnie cofnięcia skilli a administracja nie znała na to odowpiedzi, i musiałem czekać aż do następnego dnia zeby uzyskać odpowdzieć której nie uzyskałem do teraz.

co lepsze, na forum otrzymałem blokade konta co jeszcze lepsze na IP za?... nie wiem w sumie za co jak wszedłem na forum i napisałem łacznie 3 posty a dokładniej 3 propozycje co do serwera. Za propozycje jest ban na IP?

Pan ZabQ podał swoje nowe gg na którym piszę do niego od 5 dni że mam "masę bugów" których nawet nie mogę przedstawić, iż mam bana na IP na forum za nic. Administracja serwera nie chce znać owych bugów? Nie ma sprawy.

Zeby pozniej nie było płaczu że mogli wiedzieć ale nie chcieli, bo przecież w koncu mają 1500 graczy dziennie i kasa się zgadza. 

Serwer kilka dni temu moigłem polecić ale z takim podejściem adminsitracji do graczy coraz to mniej go polecam.

Co lepsze na tsie czekałem chyba 3 godziny i nikt nie zszedł na pomoc.

To taka moja opinia. Jak ktoś chce może mnie hejtować bo zapewne zaraz administracja naśle kogos zeby mnie zhejcił ale wyraziłem swoją opinię i nie mam pdostaw do kłamania. 

Dziekuje :)

EDIT: wracam któryś raz do domu z nadzieją, że sobie pogram i co? Przerwa techniczna w godzinach szczytu :) 

Jak miałem zamiar zagrać sobie w nocy po 24:00 to co? Przerwa techniczna.

Zbyt dużo ich.

Opublikowano

@Vastiar

Przerwy były zapowiedziane wcześniej (nie każda).

Przy takiej ilości graczy i pracy nad serwerem bardzo ciężko jest ogarnąć ten cały spam, musicie dać nam trochę czasu.

Opublikowano

@Vastiar

Przerwy były zapowiedziane wcześniej (nie każda).

Przy takiej ilości graczy i pracy nad serwerem bardzo ciężko jest ogarnąć ten cały spam, musicie dać nam trochę czasu.

a okej, moze gdybym nie mial niewinnego bana na forum bym doczytał. 

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć, czemu jak włączam patcher wyskakuje:

Patcher

patcher has encountered a problem and needs to close. We are sorryfor the inconvenience(..)

dont send

klent mi normalnie działa, ale nie mam spatchowanego iniemogę grać... Jak naprawić?

Opublikowano

A wiec wchodze do gry i widze Pana Bluura i postanawiam, że napiszę do niego ze świadomością od razu taką, że nie odpisze. A więc napisałem:

caJOVS2.jpg

Efekt był niesamowity a zarazem oczywisty, Pan Bluur nie odpisał po około 20 minutach. W sumie dochodzi już pół godziny bo screen juz wczesniej był robiony

cO9ctTN.png

ja rozumiem, że serwer, że dużo graczy ale zaraz zaraz. Byłem adminem na kilku serwerach gdzie liczba graczy siegała od 1500 do 2000 tysiecy.

mialem 2 kolumny spamu jak nie 3 natomiast każdy gracz otrzymywał ode mnie wiadomość zwrotną mimo, że siedziałem przed komputerem 2-3 a nawet 4 godziny to graczom pomagałem.

Oczywiście rzecz jasna pan admin Bluur czas znajdzie żeby sobie potańczyć w mieście i poszpanować znaczkiem GM nad swoją pustą głową.

ckGkpmd.png

Jedynym adminem który mi się podoba jest admin Tharel po którym widać, że jest naprawdę pomocny i zależy mu na serwerze. Ale co z tego?

Jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Skoro administracja ma teraz "wylane" na graczy to co będzie za miesiac? Ten serwer jest skazany na porażkę. 

Skoro prowadzi się serwer to dla administracji najważniejszy raczej jest gracz i administratorowi zależy przede wszystkim na tym, aby każdy, dosłownie każdy gracz był zadowolony.

A co mi z tego jak ja nie mam z kim się skontaktować odnośnie chociażby idiotycznego bana na forum za nic? Bo nie widzę tutaj takiej opcji jak SUPPORT nawet.

Czarno widzę ten serwer. Jeżeli chcecie sie utrzymać to lepiej zajmijcie się graczami a nie liczeniem kasy z IS'a póki jeszcze ją macie. Niedługo startują kolejne serwery które mogą was zniszczyć. 

Pozdrawiam

EDIT:

PANIE BLUUR, JA NADAL CZEKAM NA ODPOWEIDZ

BflmnS4.png

Opublikowano

A więc tak. Dropie sobie i se dropie, na zajutrz (dziś) wbijam do gry jestem grze, ale po 1 lub 2 sekundach wyrzuca mnie z gry, nie ważne na jakim Chanellu. Propozycje?

Opublikowano

A więc tak. Dropie sobie i se dropie, na zajutrz (dziś) wbijam do gry jestem grze, ale po 1 lub 2 sekundach wyrzuca mnie z gry, nie ważne na jakim Chanellu. Propozycje?

Patrz na chat ^_^ Moja propozycja. Trzeba clienta zaktualizowac ;)

Faktycznie po dzisiejszej przerwie zaczalem dostrzegac, ze cos nie tak z wo... Na 3 wyjscia 3x mnie wybilo, dwa przy wodzu raz na metkach. (nie pieprzcie ze mam slaby komp, ze mam slaby net itd. bo tak nie jest..) Z tego co sie orientuje, nie tylko ja tak mam..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To co się dzieję dzisiaj na serwerze to jest śmiech na sali..

Pierw od rana zbugowane dt i channele

Potem po przerwie "technicznej" nie działają pety..

Teraz są takie lagi, że nie idzie grać.

Na ts jest zerowy kontakt, jedynie jakiś mod schodzi, który i tak jest pionkiem tam i żeby coś odzyskać lub zgłosić trzeba czekać po +12h

A żabku co? Siedzi na ts ze swoją mafią na kanale i gówno robi..

Weźcie się za serwer, a nie gadanie ze swoimi kolegami na ts.

Opublikowano

Czy któryś z administracji jest w stanie mi pomóc? czy to aż takie ciężkie?

Opublikowano

No i były zapisy bazy a teraz błąd poczas połączenia.

ty serio uwierzyłeś im że to był zapisy bazy danych? xD Administracja sieje propagandę w która w wierzycie...  wy jeszcze nie przejrzeliście na oczy ? Administracja totalnie was olewa! ma was w d***e i im to zwisa czy jednego gracza okradną myślicie czemu nie chcą oddawać eq? bo im to lota koło dupy bo mają hajs za isa ale gdybyście wy okradli serwer to zaraz by leciały ddosy na was internet, zaraz by jechali pro elo elo BMW  do waszej miejscowości to jest własnie administracja tego serwera, ten cały żabq jakoś tak nie? to jest jedno strzałowiec, oglądałem jego filmiki i wygląda jak by miał nasrane w gaciach! 

dodając prywatny serwer metin2 jest nielegalny!  za to grozi kara, administracja olewa to ktoś mógłby ich pozwać że ukradli mu 300 zł na eq jak to jeden kolega wyżej napisał   B)

Nie Polecam!  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

"Zaczął się upadek serwera" xddd Pozdro, pozdro

Błędów jest trochę, ale wszystko po jakimś czasie eliminują, zabq mówił, że pierwszy miesiąc jest na całkowite wyeliminowanie błędów.

Opublikowano

A wiec wchodze do gry i widze Pana Bluura i postanawiam, że napiszę do niego ze świadomością od razu taką, że nie odpisze. A więc napisałem:

<zdjęcie>

Efekt był niesamowity a zarazem oczywisty, Pan Bluur nie odpisał po około 20 minutach. W sumie dochodzi już pół godziny bo screen juz wczesniej był robiony

<zdjęcie>

ja rozumiem, że serwer, że dużo graczy ale zaraz zaraz. Byłem adminem na kilku serwerach gdzie liczba graczy siegała od 1500 do 2000 tysiecy.

mialem 2 kolumny spamu jak nie 3 natomiast każdy gracz otrzymywał ode mnie wiadomość zwrotną mimo, że siedziałem przed komputerem 2-3 a nawet 4 godziny to graczom pomagałem.

Oczywiście rzecz jasna pan admin Bluur czas znajdzie żeby sobie potańczyć w mieście i poszpanować znaczkiem GM nad swoją pustą głową.

<zdjęcie>

Jedynym adminem który mi się podoba jest admin Tharel po którym widać, że jest naprawdę pomocny i zależy mu na serwerze. Ale co z tego?

Jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Skoro administracja ma teraz "wylane" na graczy to co będzie za miesiac? Ten serwer jest skazany na porażkę. 

Skoro prowadzi się serwer to dla administracji najważniejszy raczej jest gracz i administratorowi zależy przede wszystkim na tym, aby każdy, dosłownie każdy gracz był zadowolony.

A co mi z tego jak ja nie mam z kim się skontaktować odnośnie chociażby idiotycznego bana na forum za nic? Bo nie widzę tutaj takiej opcji jak SUPPORT nawet.

Czarno widzę ten serwer. Jeżeli chcecie sie utrzymać to lepiej zajmijcie się graczami a nie liczeniem kasy z IS'a póki jeszcze ją macie. Niedługo startują kolejne serwery które mogą was zniszczyć. 

Pozdrawiam

EDIT:

PANIE BLUUR, JA NADAL CZEKAM NA ODPOWEIDZ

<zdjęcie>

(edytowałem w cytacie zdjęcia żeby nie robić syfu na tej stronie)

Witam,

najpierw napiszę i wyjaśnię całkowicie zaistniałą sytuację dlaczego nie odpisałem Tobie.

Dziś około 17 wszedłem sobie po przerwie technicznej do gry. Stałem sobie w m1 i odpisywałem ludziom którzy do mnie pisali.

Przy takiej ilości graczy dostaje się bardzo dużo PW siedząć przez chwilę w m1. Ktoś ma jakieś pytanie, ktoś zgłasza jakiś błąd.

Być może nie wystarczyło mi czasu aby ci odpisać za co bardzo cię przepraszam - staram się każdemu odpowiedzieć na jego pytanie i mu pomóc.

Dlaczego się bulwersujesz widząc że moja postać miala aktywną animacje tańczenia? Czy ja się muszę tłumaczyć dlaczego? Sprawdzałem sobie czytanie ks. combo gdyż został mi zgłoszony błąd właśnie z używaniem tego przedmiotu. Przetestowałem to wiele razy i nie wykryłem błędu. Postać tanczyła ponieważ będąc w menu ze skillami, przełączyłem sobie kartę dalej i nacisnąłem na ANIMACJE.

Teraz odpowiadam o pytanie w grze.

Jestem Administratorem Forum, nie wiem skąd i dlaczego masz bana. Czekam na jakiekolwiek dane o twoim koncie bo jak na razie nie podałeś niczego z czego mogę wnioskować że masz blokadę na Forum.

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...