Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żebym kogoś bronił, ale jeżeli mają w regulaminie napisane : Nie odpowiadają za kradzieże wynikłe nie z ich winy lub coś podobnego, a przy rejestracji akceptujecie automatycznie regulamin to nie możecie ich hejtować, bo wystarczyło przeczytać regulamin. Natomiast jeżeli nie mają takiego punktu, to możecie się kłócić i wyzywać xDD

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spadasz stąd od kilku stron i nadal nie spadłeś, zdecyduj się...

Ja nie zajmuje się kradzieżami i graczami, ja jestem tylko technikiem na serwerze, więc nie miejcie do mnie żadnych pretnsji.

Aczkolwiek z tego co wiem to czasami coś ogarniemy, ale to bardzo rzadko gdyż po prostu nie ma na to czasu, więc ogółem jest zasada taka, że pilnujemy swoje konta na własną odpowiedzialność.

widocznie kolega jest w błędzie bo pierwszy raz napisałem że nie będę grał na tym serwerze  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mam taki problem , ze do gry nie moge wejsc loguje się wybieram postac a tu chu* wywala mnie co chwile

elo here

Opublikowano

Włączam gre loguje sie potem normalnie wchodze w postac u tu dupa laduje się i jestem przez 2 sek w grze i wywala mnie do ekranu logowania

elo here

Opublikowano

Wolny kraj moze mowic co mu sie podoba ale nie dygaj za dwa lata wejdziesz na serwa :D wyjdz na dwor pokop pilke :D

P/S 

Na serwer nie wbije ze wzgledu na nienaprawiony problem z grafika :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Co tu dużo mówić, bugi po woli znikają, w ciągu tygodnia jest 1.5k graczy, w ten weekend pójdzie pewnie jakiś rekordzik. Na tą chwilę serwer najbardziej opłacalny w inwestowanie czasu :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ile online?

Pytam, ponieważ nie ma nigdzie licznika.

Mogę prosić SS z m1 jinno?

Na rynek:

04I9k.jpg

I jeszcze z tyłu mnie:

U56dA.jpg

Średnio 1600 osób online.

Opublikowano

Wolny kraj moze mowic co mu sie podoba ale nie dygaj za dwa lata wejdziesz na serwa :D wyjdz na dwor pokop pilke :D

P/S 

Na serwer nie wbije ze wzgledu na nienaprawiony problem z grafika :D

Co ma kraj do internetu? W internecie nie ma czegoś takiego jak wolność słowa. Ot prosty przykład. Zacznij bluzgać, gadać głupoty czy coś co się administracji nie spodoba chociażby tutaj na forum a zaraz wyłapiesz bana :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie żebym kogoś bronił, ale jeżeli mają w regulaminie napisane : Nie odpowiadają za kradzieże wynikłe nie z ich winy lub coś podobnego, a przy rejestracji akceptujecie automatycznie regulamin to nie możecie ich hejtować, bo wystarczyło przeczytać regulamin. Natomiast jeżeli nie mają takiego punktu, to możecie się kłócić i wyzywać xDD

Nie ma regulaminu gry nigdzie, a z rozmowy z administracją dowiedziałem się, że jest ale nieudostępniony dla graczy 

Opublikowano

Nie ma regulaminu gry nigdzie, a z rozmowy z administracją dowiedziałem się, że jest ale nieudostępniony dla graczy 

Jak regulamin dla graczy może być dla nich niedostępny?

Opublikowano

Jak regulamin dla graczy może być dla nich niedostępny?

Takie pierdolenie, dostalem bana na 30 kont za powiazanie a regulaminu gry nie ma wiec moglem robic co mi sie zywnie podobalo. Tyle nie polecam w c**j Bluur ssij 

graphic.png

Opublikowano

A więc tak zacząłem grę na serwie i mam parę pytań:

1. Dlaczego BM nie może gasić ochronki kiedy chce i ponownie ją odpalić kiedy chce, woj aure gasi i odpala kiedy tylko chce...

2. Mam 20 lvl 12 lvl konia skąd mam wziąć księgę

3. Jaki % na pomyślne przeczytanie KU?
4. Skąd zwoje egzo i rady?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...