Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak zacząłem grę na serwie i mam parę pytań:

1. Dlaczego BM nie może gasić ochronki kiedy chce i ponownie ją odpalić kiedy chce, woj aure gasi i odpala kiedy tylko chce...

2. Mam 20 lvl 12 lvl konia skąd mam wziąć księgę

3. Jaki % na pomyślne przeczytanie KU?

4. Skąd zwoje egzo i rady?

1. Bo c*****y serwer

2. Masz w panelu konia tam go przywolujesz

graphic.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwalam z tego serwera. Administracja to totalny nieogar, może serwer w miarę okej, ale myślę, że na świeta startuje wiele lepszych hardów z co najwazniejsze LEPSZA ADMINISTRACJA a nie jakiś zabQ . Zwalam na Arutana . 

Opublikowano

pogralem i sadze ze nie warto

grafika mnie maksymalnie odrzuca wiadomo ze to metin ale tekstury sa maksymalnie zrabane(tibia)

chcialem zapytac o cos admina i pewnie ma i tak duzo roboty to jednak dostalem okolo 6pw od graczy ze nie warto bo i tak nie pomoze...

za misje jednak troche lipne nagrody + medale dropia mega slabo bilem 2h dostalem medal...

z + to liczba graczy ale wydaje mi sie ze nie na dlugo 

pozdrawiam 

i prosze uszanowac moja opinie nie zmuszam nikogo do poprzestania grania 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dowodzenie jest zbugowane, nie da się wbić na wyższy poziom, księgi czyta na -.. Nie zauważyłem tego wcześniej i teraz żeby wbić dowodzenie na 2 poziom musze przeczytać -15książek xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Takie pierdolenie, dostalem bana na 30 kont za powiazanie a regulaminu gry nie ma wiec moglem robic co mi sie zywnie podobalo. Tyle nie polecam w c**j Bluur ssij

Ten post to jakiś żart? Tak?

Jutro zapowiemy przerwe i poprawimy kolejną część bugów.

Opublikowano

Co to za Hard w którym po 5ciu dniach jest 98 lvl i 10 osób które w pare dni wbiją 99 . ZENADA . Ustawcie od początku, że serwer czysto medium, a nie medium/hard . Dobrze, ze w najblizszych dniach jest opcja zagrania na jakims bardziej wymagającym serwerze - Polecam Arutan. albo armentis, który też nieco bardziej pod medium, ale chociaż lepsza administracja 

Opublikowano

myslalem ze to bedzie serwer godny uwagi ale chyba sie mylilem ...
zeby pograc na poziomie bla bla bla ... zrobic wp zaj**** full is 600 zl i wtedy mozna sie bawic ...
pelno dzieci jest na serwie ... i denerwuja coraz bardziej bo nie ma rangi na - (nie martwia sie o utrate itemkow ... wiec zabijaja swoich jak chca 
do wczoraj mozna bylo czytac ku nawet jak sie mialo skill na G .. teraz juz zablokowane ale osoby ktore o tym wiedzialy napewno to wykorzystaly ...
ulepszacze leca tak slabo ze naprawde szkoda gadac .. (wiem ze to nie jest easy ale no prosze was ... nie taki drop)}
wczoraj mozna bylo zalozyc rekawice na 2h i zdjac ja ... dzisiaj juz sie tak nie da ;/

nie mozna czytac 2raz ku jesli sie nie powiedzie a jeszcze wczoraj tak bylo mozna ..

ciekawe jak macie zamiar zatrzymac graczy ... (zreszta serwer zarobil na siebie i nadal zarabia wiec wszystko jest ok)
z WO wywala (nagroda tez lipna jak ....) 
na WM nie oplaca sie kompletnie chodzic .. 0 dropu (bynajmniej mi nic nie polecialo)

ogolnie to zaczyna sie to robic nudne i narazie sie wstrzymam i zobacze co ciekawego szykujecie na swieta (jesli cos szykujecie)

up 98 lvl po kilku dniach spowodowane jest wj****** 600zl + w is i No-Life taki tam gosc wbije to co ja bym wbijal 10 x dluzej bez is .. 

Opublikowano

Dowodzenie jest zbugowane, nie da się wbić na wyższy poziom, księgi czyta na -.. Nie zauważyłem tego wcześniej i teraz żeby wbić dowodzenie na 2 poziom musze przeczytać -15książek xD

Też się bardzo zdziwiłem, jak chciałem przeczytać. Myślałem, że ten minus to myślnik, no ale teraz wiem, że to bug ;-)

Serwer będzie wyłączony w godzinach porannych? Ile potrwa przerwa?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Podoba mi się, że na mpc czytamy w 90% posty osób, które dostały blokadę konta za powiązanie z wh.

Jeżeli macie jakieś obiekcje zapraszamy na TeamSpeak.

Ja rozumiem, że żyjemy w takich czasach i każda osoba jest najważniejsza, a nikt inny się nie liczy.

Proszę Was graczy o zrozumiemie, że tutaj nie gra 200, czy 300 osób ale ponad 1.5k.

Jak my przepraszam mamy rozwiązać problem KAŻDEGO skoro na 99% wynikają one z nie przeczytania forum czy wiadomości.(lub co gorsze - regulaminu)

Codziennie staramy się naprawiać wszystkie bugi, które pozostały po ostatnich resetach. Pomijamy ze 90% waszych wypowiedzi to są powtórzenia innych błędów, które znamy i naprawiamy lub, co najlepsze, już naprswilismy, ale dalej je wypisujecie nie sprawdzając ich.

Bądźcie obiektywni - nie subiektywni.

Pozdrawiamy,

Ekipa Malestia.pl

Opublikowano

Tak placzecie na ta administracje, mowicie, ze ma wyjebane etc. ja zostalem okradziony, bo na innym serwie mialem takie same passy i jakos dlugo na ts'ie nie musialem czekac, wytlumaczylem sytuacje i bezproblemowo eq spowrotem dostalem, jeszcze sie z administracja nawet i posmialem. ;)

Da sie? - Da.

Serwer polecam, spora ilosc graczy oraz brak nudow i moim zdaniem ogarnieta administracja a kilka malych bugow na kazdym serwie znajdziesz. :)

Opublikowano

ja jak gram 6 lat w metina nikt mnie nie okradł 3 proste zasady ..

Nie pobieraj gówien

Każdy prywatny serwer inne passy (nie muszą być trudne jak masz takie 1 raz to bez znaczenia)

Nie graj z nikim na koncie

Te 3 rzeczy eliminuja kradzieze w 99.9% 

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Zagrałbym, ale po Waszym olaniu na nostildi na spadek graczy nie chce tego samego doświadczyć. Plus taki, że z adminem tharel da się wszystko zalatwić, a nie jak na innych serwerach. Chyba, że się zmienił, polecam i życze Wam żeby ta liczba graczy nie spadła, jak na nost...

Opublikowano

Podoba mi się, że na mpc czytamy w 90% posty osób, które dostały blokadę konta za powiązanie z wh.

Jeżeli macie jakieś obiekcje zapraszamy na TeamSpeak.

Ja rozumiem, że żyjemy w takich czasach i każda osoba jest najważniejsza, a nikt inny się nie liczy.

Proszę Was graczy o zrozumiemie, że tutaj nie gra 200, czy 300 osób ale ponad 1.5k.

Jak my przepraszam mamy rozwiązać problem KAŻDEGO skoro na 99% wynikają one z nie przeczytania forum czy wiadomości.(lub co gorsze - regulaminu)

Codziennie staramy się naprawiać wszystkie bugi, które pozostały po ostatnich resetach. Pomijamy ze 90% waszych wypowiedzi to są powtórzenia innych błędów, które znamy i naprawiamy lub, co najlepsze, już naprswilismy, ale dalej je wypisujecie nie sprawdzając ich.

Bądźcie obiektywni - nie subiektywni.

Pozdrawiamy,

Ekipa Malestia.pl

Fajnie, że regulamin zrobiliście wczoraj ;) A co z ludźmi, którzy dostali bana przed zrobieniem regulaminu? Przecież regulamin nie istniał, więc każdy mógł robić to co chciał nie ponosząc konsekwencji. 

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma regulaminu gry nigdzie, a z rozmowy z administracją dowiedziałem się, że jest ale nieudostępniony dla graczy 

Czyli tak jakby możesz robić co ci się żywnie podoba bo regulaminu Nie ma. ;)

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Fajnie, że regulamin zrobiliście wczoraj ;) A co z ludźmi, którzy dostali bana przed zrobieniem regulaminu? Przecież regulamin nie istniał, więc każdy mógł robić to co chciał nie ponosząc konsekwencji. 

Zrozum to jest bagno Srabqu i ekipy gumisiowego soku tego nie zrozumisz, on zawsze robił wszystko pod swoją dup... I zawsze tak będzie, oni nie dbają o to, chcą dać bana to dadzą. A potem teksty typu jak się nie zna regulaminu ble ble ble, trudno kur.. znać jak go nie ma.

Opublikowano

Ci ktorzy bocili bo nie bylo regulaminu i przez to mieli nadzieje ze nie wylapia bana sa poj*bami

"

Regulamin w aktualnym brzmieniu został zaakceptowany 17.12.2014 o 16:00.

Zespół Malestia.pl "

Wszystko co miało miejsce wcześniej niż w/w data nie powinno skutkować żadną karą ponieważ w świetle regulaminu którego nie było osoba nie popełniała żadnych błędów które mogłyby skutkować nałożeniem jakiejkolwiek kary.

PRAWO NIGDY NIE DZIAŁA WSTECZ!!!

Opublikowano

"

Regulamin w aktualnym brzmieniu został zaakceptowany 17.12.2014 o 16:00.

Zespół Malestia.pl "

Wszystko co miało miejsce wcześniej niż w/w data nie powinno skutkować żadną karą ponieważ w świetle regulaminu którego nie było osoba nie popełniała żadnych błędów które mogłyby skutkować nałożeniem jakiejkolwiek kary.

PRAWO NIGDY NIE DZIAŁA WSTECZ!!!

a żeby to interesowało administracje to byłoby spoko ;)

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Dlaczego mamy byc w stosunku do Was sprawiedliwi skoro to Wy oszukujecie nas uzywajac hackow/botow na serwerze.

Opublikowano

Dlaczego mamy byc w stosunku do Was sprawiedliwi skoro to Wy oszukujecie nas uzywajac hackow/botow na serwerze.

Nie było regulaminu także używali hacków legalnie więc to wy teraz macie problem. :)

A tak btw. to trzebą było clienta zabezpieczyć :p

jTcRYR7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...