Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po przesiedzeniu 4H na Ts'ie z prośbą, żeby zrobili coś z tą kradzieżą, jedynym komunikatem jaki dostałem było "Zrobimy coś z tym jak wróci Zabq" a od dwóch godzin siedzi na ts'ie na kanale swojej gildii. Pieniążki płyną, a oni na graczy mają wyjebane ;) 

Opublikowano

Mówiłem,,że ten serwer to dno ,pełno bugow,ale czego spodziewać  po serwerze "Zabq" jak się kończy edukacje na podstawówce to cóż...pluję na niego totalnie

Opublikowano

wszystko jest dosc fajnie zrobione ale:
drop ulepek jest bardzo slaby ;/ na pl 10x lepiej lecialy ..
na WO caly czas wywala a gdy loguje sie w ,,pustce" (bo tak chyba to sie nazywa) to mam komunikat ,na wo mozna wchodzic co 30 min" i po tym czasie znowu wywala;/
gdy zaloze 2 rekawice tj na 2h i 30 min to nic mi nie leci prawie a jak je zdejme to ,,cos" leci 
lagi na serwerze (sa i to nie wina mojego neta)
te czerwone ksiegistrasznie rzadko wchodza z 15 weszla mi tylko 1 (moze mialem pecha)
siedzac przez 1h na ezotach dropnalem 14 przewodnikow + i 7 bez + (strasznie malo;/)
PEeeeeeeeeeeeeeeeelno dzieci ... wcinaja sie na spoty ksuja zabijaja ... a w prezce napisane jest ze spotow nie zabraknie .. (chyba jak kazdy expilby na 1 spocie a tak nie jest)

napewno do poprawy jest drop bo jest strasznie slaby 

Opublikowano

wszystko jest dosc fajnie zrobione ale:

drop ulepek jest bardzo slaby ;/ na pl 10x lepiej lecialy ..

na WO caly czas wywala a gdy loguje sie w ,,pustce" (bo tak chyba to sie nazywa) to mam komunikat ,na wo mozna wchodzic co 30 min" i po tym czasie znowu wywala;/

gdy zaloze 2 rekawice tj na 2h i 30 min to nic mi nie leci prawie a jak je zdejme to ,,cos" leci 

lagi na serwerze (sa i to nie wina mojego neta)

te czerwone ksiegistrasznie rzadko wchodza z 15 weszla mi tylko 1 (moze mialem pecha)

siedzac przez 1h na ezotach dropnalem 14 przewodnikow + i 7 bez + (strasznie malo;/)

PEeeeeeeeeeeeeeeeelno dzieci ... wcinaja sie na spoty ksuja zabijaja ... a w prezce napisane jest ze spotow nie zabraknie .. (chyba jak kazdy expilby na 1 spocie a tak nie jest)

napewno do poprawy jest drop bo jest strasznie slaby 

Jak to jest 10x slabszy drop niz na pl, to ty chyba nigdy tam nie zagosciles :)

Drop jest idealny.

Wywala z wo?

Czas zainwestowac w lepszego neta ;)

Moja opinia servera jest krotka.

Dobry,stabilny,duzo ludu i tyle :D

x

Opublikowano

Drop jest idealny.

Wywala z wo?

kolego lepszego neta powiadasz? skoro mój internet to 25-50 mb/s i mnie wywala to chyba coś jest nie halo z serwerem nieprawdaż? też mnie wywalało i to pare razy pod rząd 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

drop ulepek jest ok

mam  z 40zebow/po 50ulepek z ognistej/lodowej i codziennie po 3sklepy w m1

perel dzis 10sprzedalem chyba

56096062140461666809.png

Opublikowano

Drop jest idealny.

Wywala z wo?

Popieram :D Mnie ani razu nie wywaliło więc to wasza wina i sprzętu waszego ..

Opublikowano

Sytuacja z dzisiaj:

Znalazlem buga ktory dawal niesmiertelnosc az do reloga, napisalem do Tharela opisalem mu tego buga no wszystko cacy.

Zapytalem go czy moge liczyc na jakies SM za znalezienie buga i otrzymalem odpowiedz ze takimi sprawami zajmuje sie ZabQ.

Wbilem wiec na ts czekalem cos ok. 2h no i doczekalem sie rozmowy z ZabQ w ktorej zostalem wysmiany, i wmawial mi ze nie moglem rozmawiac z Tharelem.

SS rozmowy z Tharem:

http://imgur.com/lochM6N

Zamazalem kawalek w ktorym opisalem jak wywolac buga by go nie rozpowszechniac.

Serwera nie polecam ze wzgledu na ZabQ.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano
"<01:14:17> "SniezeK" switched from channel "MafiaZabQ - CradosMT2.pl" to "Poczekalnia"

<01:14:17> Channel group "TSL |  Gość" was assigned to "SniezeK" by "Ts-LoL.pl ® -Darmowy | Stabilny | Bezpieczny  ♥".

<01:14:20> You were banned permanently from the server by "ZabQ" 

<01:14:20> Disconnected from server"

ADMINISTRACJA SERWERA  <333 Wchodzisz na kanał, pytasz się "Oddacie skradzione Eq? Mam dowody itd." - ZabQ - Nie zajmujemy się takimi sprawami -  Ja - ale wyjebałem na is'a 300zł to chociaż oddajcie eq z is'a, resztę sobie ogarnę sam - ZabQ -  Nie zajmujemy się takimi sprawami. Do zobaczenia Sebastianie Żełobowski w medynach ;)

Opublikowano

dobra ziomki poziomki ja spadam stąd ale nie zapomnijcie że ostrzegałem przed administracją serwera, totalny nie ogar a jak patrzałem na kanał tego  ZabQ. to wygląda jak by go mama biła z patelni (y)

ostrzegam was przed tym że ten serwer może upaść szybciej niż wam się wydaje np BUG WO pare wodzów orków, pełno zbugowanych metinów tzn nie że jest ich tylko tam 5 czy 6 tylko po 3 metiny w jednym, kolejne zbugowany drop z tego gówna na 45 lv nie polecam tam chodzić 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwer po przerwie technicznej już działa!

Aby wejść na serwer wymagana jest aktualizacja klienta gry!

DOSTĘPNA DO POBRANIA POPRZEZ PATCHER!

W razie problemów z patcherem przygotowaliśmy dwa linki alternatywne:

https://mega.co.nz/#!jcBk1K5Z!Qv5UkUlez1EaTrqtZKu4AhaH3FXzeHobqaN6mK39eUU
http://tharel.h81.pl/malestia/latka/Latka%20Malestia%2017-12-14.rar

Pobrane archiwum rozpakowujemy w środku klienta.

Opublikowano

Serwer po przerwie technicznej już działa!

Aby wejść na serwer wymagana jest aktualizacja klienta gry!

DOSTĘPNA DO POBRANIA POPRZEZ PATCHER!

W razie problemów z patcherem przygotowaliśmy dwa linki alternatywne:

https://mega.co.nz/#!jcBk1K5Z!Qv5UkUlez1EaTrqtZKu4AhaH3FXzeHobqaN6mK39eUU
http://tharel.h81.pl/malestia/latka/Latka%20Malestia%2017-12-14.rar

Pobrane archiwum rozpakowujemy w środku klienta.

sss, zamiast dodawać aktualizację może zajmiecie się oddaniem eq z kradzieży bo 300zł piechotą nie chodzi jeśli wiesz o co chodzi ;)

Opublikowano

dobra ziomki poziomki ja spadam stąd ale nie zapomnijcie że ostrzegałem przed administracją serwera, totalny nie ogar a jak patrzałem na kanał tego  ZabQ. to wygląda jak by go mama biła z patelni (y)

ostrzegam was przed tym że ten serwer może upaść szybciej niż wam się wydaje np BUG WO pare wodzów orków, pełno zbugowanych metinów tzn nie że jest ich tylko tam 5 czy 6 tylko po 3 metiny w jednym, kolejne zbugowany drop z tego gówna na 45 lv nie polecam tam chodzić 

Spadasz stąd od kilku stron i nadal nie spadłeś, zdecyduj się...

Ja nie zajmuje się kradzieżami i graczami, ja jestem tylko technikiem na serwerze, więc nie miejcie do mnie żadnych pretnsji.

Aczkolwiek z tego co wiem to czasami coś ogarniemy, ale to bardzo rzadko gdyż po prostu nie ma na to czasu, więc ogółem jest zasada taka, że pilnujemy swoje konta na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Damian Dąbkiewicz, zamiast dodawać aktualizację może zajmiecie się oddaniem eq z kradzieży bo 300zł piechotą nie chodzi jeśli wiesz o co chodzi ;)

Powiedz mi na jakim serwie zajmują się kradzieżami ?

Skoro dajesz hasło takie samo jak na reszcie serwerów to się nie dziw, że cie okradli.

Admin skąd ma wiedzieć, że ta osoba cię okradło równie dobrze mogłeś sam EQ oddać/wyrzucić/przełożyć .

Albo masz jakiegoś super kolego ,który cię oje*ał, ale nadal nie jest to winna administracji więc przestań marudzić nikogo nie interesuje twoje 300zł.

Zapraszam na Serwer.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Są serwery na których administracja normalnie poświęca czas graczom i odzyskują eq skradzione mi na innych serwerach już nie raz pomogli, zresztą wszystko jest w logach wystarczy chcieć, a ten cieć SRABKU ALA PRO JUTJUBER BOGUFFF JUTJUBOW na niczym się nie zna i każdy jego ALA PRO NIBY MOZNA TO NAZWAC SERWEREM jest zawsze jedna wielką porażką a z tego co zauważyłem Tharel nigdy nie ma czasu na nic, na każdym serwerze to samo. Serdeczny ... do ... i wyjątkowo nie polecam serwera bo naprawdę szkoda czasu i przede wszystkim pieniędzy. Jak chcecie pomóc dzieciom z gimbazy to już lepiej wyślijcie pieniądze na cele charytatywne a nie na tego gamonia. Nie jest to hejt tylko szczera opinia i opis jak wszystko wygląda naprawdę na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...