Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli, że youtuberzy nie mogą mieć dobrych itemów? Jak zrobią item 3x15 + hp to navi? Typowe polaczki - ktoś ma coś lepszego to znaczy, że dostał od admina...

@Tharel. Kiedy event świąteczny i naprawienie tych wierzchowców?

@Herricane "chyba nie wiesz jak wygląda itemek z navi" dafuq? Item z navicata to nie tylko fms 32767sr, ale może to być nawet miecz+0 5% na zwierzęta... lel

A kto by kretynie chciał od GM taki miecz?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No pewnie. Chciałby pierdyliard średnie żeby wszyscy wiedzieli, że dostał od admina.  :mellow:

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie obrażaj od razu, gdy nie umiesz zrozumieć jednego zdania, plox.

"oni sami byli zdziwieni i mówili na ts'ie "cruzer już ma śr 55" chyba nie wiesz jak wygląda itemek z navi" Czyli twierdzisz, że w navi nie da się zrobić fms'a 55 śr ;)

@Tharel. kiedy naprawicie te wierzchowce? Bo miały być naprawione koło północy. A minęły mi już 3 dni wierzchowca...

tenor.gif

Opublikowano

Nie obrażaj od razu, gdy nie umiesz zrozumieć jednego zdania, plox.

"oni sami byli zdziwieni i mówili na ts'ie "cruzer już ma śr 55" chyba nie wiesz jak wygląda itemek z navi" Czyli twierdzisz, że w navi nie da się zrobić fms'a 55 śr ;)

@Tharel. kiedy naprawicie te wierzchowce? Bo miały być naprawione koło północy. A minęły mi już 3 dni wierzchowca...

Naprawiliśmy ale te zakładane, całkiem przypadkowo zapomniałem wrzucić poprawkę na niezakładane, ale cóż, efekty pracy o 2/3 w nocy.

Opublikowano

Naprawiliśmy ale te zakładane, całkiem przypadkowo zapomniałem wrzucić poprawkę na niezakładane, ale cóż, efekty pracy o 2/3 w nocy.

A kiedy wrzucisz "poprawkę na niezakładane"? :D

tenor.gif

Opublikowano

Jest już pierścień AntyExp?

Cały czas jest, w plecaku jak masz te kwadraty - to tam jest ikona pierścionka -> to jest antyexp ;f

Opublikowano

Administracja tego serwera to dno, większe niż rów mariański. Zostały mi skradzione itemy z isu za około 500zł, plus pdki z isu, ulepszacze itd. skradzione itemy około 1000zł w sumie kosztowały plus eq, które sam sobie zrobiłem. Wchodzę na ts'a do administracji , żeby weszli w logi i w ciagu pięciu minut wszystko załatwili. W momencie wejścia na ts'a wysyłam poke do wszystkich administratorów(z nadzieją, że chociaż jeden to przeczyta) "Do kogo się zgłaszać z kradzieżą eq?" Po pięciu minutach dostaję odpowiedzieź od Administratora "Sebastian" - "Do lolitax". Okej, dobra, wysyłam poke mu - nic, wysyłam drugiego - nic, poszedł trzeci - dostałem odpowiedź "nie mam czasu aby zajmować się głupią kradzieżą". Na dodatek dodam, że według firmy intel(można u nich sprawdzić bezpieczeństwo hasła) złamanie mojego hasła zajęłoby 3.400.000.000 lat. Dodam, że posiadam płatnego anty wirusa, nie używam hacków, nie posiadam nawet żadnych na kompie. Więc jeśli administracja tak traktuje graczy, którzy wyje.bali na item shop więcej niż mamusia im daje w ciągu miesiąca to chyba serio ich nieźle pokurwiło. Jest to moim zdaniem głupota. Dziękuje i nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Administracja tego serwera to dno, większe niż rów mariański. Zostały mi skradzione itemy z isu za około 500zł, plus pdki z isu, ulepszacze itd. skradzione itemy około 1000zł w sumie kosztowały plus eq, które sam sobie zrobiłem. Wchodzę na ts'a do administracji , żeby weszli w logi i w ciagu pięciu minut wszystko załatwili. W momencie wejścia na ts'a wysyłam poke do wszystkich administratorów(z nadzieją, że chociaż jeden to przeczyta) "Do kogo się zgłaszać z kradzieżą eq?" Po pięciu minutach dostaję odpowiedzieź od Administratora "Sebastian" - "Do lolitax". Okej, dobra, wysyłam poke mu - nic, wysyłam drugiego - nic, poszedł trzeci - dostałem odpowiedź "nie mam czasu aby zajmować się głupią kradzieżą". Na dodatek dodam, że według firmy intel(można u nich sprawdzić bezpieczeństwo hasła) złamanie mojego hasła zajęłoby 3.400.000.000 lat. Dodam, że posiadam płatnego anty wirusa, nie używam hacków, nie posiadam nawet żadnych na kompie. Więc jeśli administracja tak traktuje graczy, którzy wyje.bali na item shop więcej niż mamusia im daje w ciągu miesiąca to chyba serio ich nieźle pokurwiło. Jest to moim zdaniem głupota. Dziękuje i nie pozdrawiam. 

Gdybyś był chociaż troszeczkę zorientowany to wiedziałbyś, że zajmujemy się kradzieżami tylko w skrajnych przypadkach.

Po przeczytaniu Twojego posta, troszkę śmiać mi się chce, bo gadasz totalne bzdury.

Opublikowano

Zabq luj głupi w c**j.Edukacje zakończył po szkole podstawowej,żeby mieć więcej czasu na granie w mt2 i obracanie "kasą" z jutjuba.Serwer to dno nie wbijać ten penis daje eq dla koleżków i co tu jeszcze powiedzieć.Brak mi słów na niego

P.S. Chłopaki cię dojadą.

Opublikowano

Zabq luj głupi w c**j.Edukacje zakończył po szkole podstawowej,żeby mieć więcej czasu na granie w mt2 i obracanie "kasą" z jutjuba.Serwer to dno nie wbijać ten penis daje eq dla koleżków i co tu jeszcze powiedzieć.Brak mi słów na niego

P.S. Chłopaki cię dojadą.

Fajnie, fajnie.... Ale sam nie prezentujesz poziomu wyższego niż właśnie podstawówka... Jak już kogoś obrażasz, oskarżasz to daj nam jakieś dowody...

Opublikowano

Ponawiam pytanie, biolog leci na każdym lvl'u?

Tharel Ci odpowiedział, nie..

Dzisiaj miała być rozpiska eventow na ten tydzień, bedzie?

Opublikowano

Problemy z kickami, na serwerze gra zaledwie 60 % ludzi, którzy mają chęci tam grać z powodu błędu graficznego w kliencie - weźcie się jak najszybciej do roboty bo pchnęliście do przodu fajny projekt, który możecie zaprzepaścić i to bardzo szybko.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...