Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja nie działa jak powinna, gdyż potwierdzenie nie dochodzi na żadną pocztę  :D ani gmail, ani O2, ani Hotmail czy też poczta WP .

Opublikowano

Rejestracja nie działa jak powinna, gdyż potwierdzenie nie dochodzi na żadną pocztę  :D ani gmail, ani O2, ani Hotmail czy też poczta WP .

Potwierdzam, mi nie doszło a kumplowi tak.. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dlaczego wszystkie bronie ulepsza się od 70 lvla a u szamana zaczyna się od 95? kolejny serw dyskryminujacy szamanow? do tego helmu dla szamana nie da się ulepszyć a wszystkie inne można? tak z prezentacji ulepszen bizuterii wygląda...

5.jpg
Opublikowano

Wlasnie wrocilem, zarejestrowalem sie i zajrzalem do IS i co? 'Troche' sie zalamalem bo jest w nim niestety nawet eq czy pierscien anty expa ktory przeciez powinien byc w grze! :O

//

Dla tych co nie przychodzi e mail to zrobcie konto na g mail. Ja bez problemu od razu dostalem maila...

Opublikowano

Dlaczego wszystkie bronie ulepsza się od 70 lvla a u szamana zaczyna się od 95? kolejny serw dyskryminujacy szamanow? do tego helmu dla szamana nie da się ulepszyć a wszystkie inne można? tak z prezentacji ulepszen bizuterii wygląda...

Popatrz dobrze, że hełm dla szamana też jest :) 

co do broni to u szamana dali tak tylko w prezka, ale też jest od 70, myslenie nie boli.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Tworzymy nowe konto na gmail -> rejestrujemy konto za pomocą przeglądarki Internet Explorer ( nie wiem czemu ale na niej poszło ) -> logujemy się na swoje konto email uprzednio utworzone i wchodzimy do folderu " Spam " potwierdzamy link aktywacyjny voila  :D tyle zachodu żeby konto aktywować - dodam że na starym koncie gmail link nie dotarł  xD no nic może pomogłem 

Opublikowano

ktoś tam płakał że wszystko w is.

po 1 nikt nie zmusza o kupowania bronie i zbroje mozesz dropnąć jestem tego pewien w 102%.

po 2 is nie jest wcale drogi

po 3 serwery z takim isem istnieją po kilka lat

po 4 bronie i zbroje na 99,9% z is będzie można sprzedwać graczom więc nawet ktoś kto nie chce wydać hajsu na is będzie mógł mieć coś z is od innych graczy. :)

😅

Opublikowano

Czy szaman smok jest tutaj dobry w pvp, czy odstaje od reszty?

KD +6 u npc?

6/7 odpo. i  silny?

Podstawowe fryzurki u npc?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Gmail 100% potwierdzam :3 

W ile tak +/- mógłbym wbić daggera max level bez jakiegoś specjalnego no-life z robieniem eq? 

Gdzie gracie? Właśnie pobieram i się zastanawiam :D

Opublikowano

Bardzo dobre opinie o serwerze, mimo iż wcześniej nie grałem na tym serwerze wbiję i zobaczę! :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...