Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary Cavalos, większości sie podoba ;3

a według mnie tylko Tobie, i przestań lizać tyłek bo i tak Tobie to nic nie da, buźka. ;-)

w ile max level? każda postać daje rade, z perłami drop okej?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te ostatnie bronie to chyba jakiś żart, są lepsze sety z 2k10 (np moim zdaniem łuk boga powinien być ostatni) tak samo broń dla wojownika, istny paint.

mimo to wejde, chocicaż ostatni set mocno odrzuca

Ja nie wierze w takich ludzi. eq niema Ci się podobać tylko ma robić rozp*erdol  a żeby nie grać tylko dlatego że bronie czy zbroje są brzydkie to lepiej w ogołe odejść od komputera i wrócić jak się zmądrzeje.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

a według mnie tylko Tobie, i przestań lizać tyłek bo i tak Tobie to nic nie da, buźka. ;-)

W ile wbije max lvl co to  za pytanie lol :D ja mogę wbić w 5h ty w 30 h więc nie rozumiem tego pytania

Opublikowano

hahahahahhaahahahha, teraz to pojechałeś ;o 

Według mnie to tylko Tobie się nie podoba, wbij na forum i sobie poczytaj : *

ja liżę dupe ? prosze Cie, ja tylko zabijam czas czekania odpowiadając na pytanie, aż taki ból dupy masz? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

W ile wbije max lvl co to  za pytanie lol :D ja mogę wbić w 5h ty w 30 h więc nie rozumiem tego pytania

to nie jest odpowiedź na moje pytanie. :)

aż taki ból dupy masz? 

tak.

Ja nie wierze w takich ludzi. eq niema Ci się podobać tylko ma robić rozp*erdol  a żeby nie grać tylko dlatego że bronie czy zbroje są brzydkie to lepiej w ogołe odejść od komputera i wrócić jak się zmądrzeje.

wątpie, równie dobrze mogłby tam być modele zbroi & broni na 1 level, ale cóż.

6/7 bon .... :P to nie serwer

6/7 bonusy raczej wyrównuja klasy, w dodatku masz 1 set eq po niebiańskim, where is your problem. :v

ponawiam pytanie o max level, i czy ninja da rade.

Opublikowano

to nie jest odpowiedź na moje pytanie. :)

tak.

wątpie, równie dobrze mogłby tam być modele zbroi & broni na 1 level, ale cóż.

6/7 bonusy raczej wyrównuja klasy, w dodatku masz 1 set eq po niebiańskim, where is your problem. :v

ponawiam pytanie o max level, i czy ninja da rade.

Max lvl wbijesz lajtowo w 1 dzien 1,5 dnia, ninja da rade 3;

Jeśli nie możecie clienta pobrać to pobierzcie IDM ( Internet Download Manager czy jakoś tak ) i wrzućcie tam link z mega.co.nz, lub zarejestrujcie sie na mega co nz i pobierzcie aplikacje na kompa z której można sciągać pliki z mega, działa ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

... Po to chyba to walsnie jest żeby serwer wygladal estetycznie i ładnie. Gdyby wyglad broni i zbroi nie mial znaczenia to po co wgl ktos to stworzyl? A wyglad broni ma duze znaczenie dla wiekszosci osob ktore szukaja serwera.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

... Po to chyba to walsnie jest żeby serwer wygladal estetycznie i ładnie. Gdyby wyglad broni i zbroi nie mial znaczenia to po co wgl ktos to stworzyl? A wyglad broni ma duze znaczenie dla wiekszosci osob ktore szukaja serwera.

na starym Cavalosie były takie bronie i cieszyl się dużą popularnością, więc nie wiem ocb. 

xxx

ja mam CavalosMT2 ;o

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

na starym Cavalosie były takie bronie i cieszyl się dużą popularnością, więc nie wiem ocb. 

ja mam CavalosMT2 ;o

Ja tylko odpowiadalem temu ziomkowi co mowil ze bronie niemaja sie podobac. Mi osobiscie te bronie nawet sie podobaja ( wiem ze takie byly na starym Cavalosie ).

Czekam do 19 i zobaczymy co z tego wyjdzie.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

jest ktoś kto grał na 1 edycji archerem? :P

Ciekawe ilu graczy zawita na serwie ;)

Ja grałem daggerem i archerem :) 

myślę, że ok 600 na start powinno być, a jak sie utrzyma to się okażę.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja tylko odpowiadalem temu ziomkowi co mowil ze bronie niemaja sie podobac. Mi osobiscie te bronie nawet sie podobaja ( wiem ze takie byly na starym Cavalosie ).

Czekam do 19 i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Bo nie mają się podobać co to w ogóle za logika że "nie gram bo ostatnia zbroja brzydka"...  Jakby to było aż tak ważne to nikt by nie robił ostatnich setów. Bo po co skoro wcześniejsze są ładniejsze. 

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Ale mozna dać np ankiete i pozniej najlepszy set  ktory bedzie się podobał większości  graczy dac jako ostatnio :D

Nie rozumiem Was, ma być stary Cavalos czy nie ? 

Jedna drobna zmiana a zmieni to klimat jaki był wcześniej, ponad 2 godziny to startu, a oni mają zmieniać sety.. troche logiki. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie no nie karzę  im zmieniać setów tylko mówię, że nie ktore takie zmiany mogą wyjść na lepsze bo wbrew pozorom bardzo dużo osób patrzy na wygląd broni i zbroi:D mnie osobiście najbardziej podoba się set broni na 225 lvl bo dosyć estetycznie to wygląda i wydaje mi się ze on powinien być jako ostatni :D do zbroi nic nie mam, 

Ps. to tylko moje skromne zdanie :D powodzenia na starcie

Nick :Lucy 

Królestwo: Shinsoo

Opublikowano

Wbiję bo czekałem za tego typu serwerem. Nie grałem na Cavalos wcześniej (albo grałem bardzo krótko i nic nie pamiętam) więc się zapytam jaka siła mobów? Bo chcę zagrać szamanem/ninja a nie wiem jaki komfort expienia będzie. 

Opublikowano

Nie rozumiem Was, ma być stary Cavalos czy nie ? 

Jedna drobna zmiana a zmieni to klimat jaki był wcześniej, ponad 2 godziny to startu, a oni mają zmieniać sety.. troche logiki. 

modele zmieniają klimat gry, ok, padłem w tym momencie.

skąd stalki, biżu 54, bronie 64? ktoś pisał coś o metinach, mocne one są?

Opublikowano

Wbiję bo czekałem za tego typu serwerem. Nie grałem na Cavalos wcześniej (albo grałem bardzo krótko i nic nie pamiętam) więc się zapytam jaka siła mobów? Bo chcę zagrać szamanem/ninja a nie wiem jaki komfort expienia będzie. 

Dasz radę.

modele zmieniają klimat gry, ok, padłem w tym momencie.

skąd stalki, biżu 54, bronie 64? ktoś pisał coś o metinach, mocne one są?

Nie są mocne.

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...