Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie jakiś serwer easy na poziomie :)

Prezentacja zaje... Serwer tak samo, widać adm. się postarała.

Polecam serwer :)

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić jeszcze na jakiś inny hosting? Byłbym wdzięczny. Albo mi się pobiera 50kb/s max 90.. albo po ściągnięciu przeglądarki mi blokują plik i nie mogę nic zrobić. 

Opublikowano

ja chyba rezygnuje z serwera dokladnie 6 razy probowalem pobrac clienta z mega.co czy to przy pomocy downloaderow czy to na stronie i ni c***a nie moge sciagnac caly czas sie zatrzymuje przy koncowce. Pytanie do graczy mógłby ktos wrzucic clienta na normalny hosting??? Bo naprawde białej gorączki mozna dostac...!

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić jeszcze na jakiś inny hosting? Byłbym wdzięczny. Albo mi się pobiera 50kb/s max 90.. albo po ściągnięciu przeglądarki mi blokują plik i nie mogę nic zrobić. 

ja chyba rezygnuje z serwera dokladnie 6 razy probowalem pobrac clienta z mega.co czy to przy pomocy downloaderow czy to na stronie i ni c***a nie moge sciagnac caly czas sie zatrzymuje przy koncowce. Pytanie do graczy mógłby ktos wrzucic clienta na normalny hosting??? Bo naprawde białej gorączki mozna dostac...!

Postaramy się wrzucić jeszcze na inny hosting.

Rezygnuję z serwera, spodziewałem się czegoś lepszego, to nie stary cavalos, niestety ...

Ale i tak powodzenia z serwerem :)

Stary cavalos to był Easy/4Fun ten cavalos to Easy / Dzięki ;)

Opublikowano

@LIONE na mega też mi się zatrzymało na 99% ale wystarczyło poczekać 5 minut i było ok.

Ja wczoraj czekalem na 99% z 2h i nie działalo :)

Opublikowano

i jak z tym hostingiem, wciaz czekam i czekam.. A i pytanie mam do graczy ktorzy graja teraz czy wszystko jest ok juz na serwerze czy od c***a bugow?

Opublikowano

czemu nie chcą mi się założyć bezduszne noże skoro mam 86 lvl a ona są na 80 lvl ? prosze o fast odp ;/ 

Chyba bezduszne na +0 są od 80lv

Opublikowano

Ja podziękuję za takie "gówno" Serwer niedopracowany bug na bugu ;). Administracja nie ogarnia i ma wylane. Nie polecam czekam na hejty ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ja podziękuję za takie "gówno" Serwer niedopracowany bug na bugu ;). Administracja nie ogarnia i ma wylane. Nie polecam czekam na hejty ;)

Ciekawa historia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...