Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i tak bana za wh dostaniesz po 10 minm XDd

ha

ha

ha

hah

ah

ahhahaha

a

hah

ah

ha

h

Nie mam zamiaru grać na wh, szkoda dla takiego serwera ;3 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Up . Serwer dopiero jutro a przeglada temat 80 osób . Pewnie połowa jak nie więcej starych graczy :D;) Nie mogę się doczekać jutra :D Gadałem z Jemilo są przygotowani na wszystko Ataki i tym podobne :)

Opublikowano

Stary sytem kolorowych stalek i hwangów, piękne czasy, jeśli znajdę gdzieś miejsce na dysku, chętnie zagram!

Opublikowano

Czy to jest serwer Lourta ? tak pytam z ciekawości  :)

Lourt jakby zrobił serwer prezentacja byłaby 5x większa, poza tym nie trafiła by na pewno do Publikacji od razu bez wcześniejszych zapowiedzi / reklam.

Liczę bardzo na ten serwer, uwielbiam klasyki i oby nie zjebali jak Pangea, czyli wyjebka na serwer :|

Opublikowano

Zagram, przypomina serwer Pangea tyle że tam były 6/7 klasowe tu ich brak . Swoją droga broń dla daggera na 240 lvl musi być tak ... takich rozmiarów ? istny Kuba Rozpruwacz  :D

Opublikowano

Pobieranie wyłączone, a chce pobrać przez noc... Podajcie linka.

Download będzie około 12. 

Zagram, przypomina serwer Pangea tyle że tam były 6/7 klasowe tu ich brak . Swoją droga broń dla daggera na 240 lvl musi być tak ... takich rozmiarów ? istny Kuba Rozpruwacz  :D

Cavalos jest 100 razy lepszy od tego szajsu xD

Broń dla ninja jest spora, ale fajnie wyglada :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Spoko serwer, pewnie wbije.Miło by było pograć na jakims serwerze ze starych czasów, gdzie niema  tysiąca  nowości. Zapowiada sie świetnie.

Skad perły?

Skad truta?

Szkaty, bosy, metiny, no i możliwość perełek z ryb/małż

Serwera Nie polecam prezka 2/10 brak nowości zacofany serwer na którym bd grac tak jak na gladorze max 190-250osob . Serwery typu glador cavalos nexusmt2 były kiedyś dobre ale teraz w nowej erze takie serwery już się nie licza

Każdy ma swój gust, stare czasy kiedy to był metin a nie jak teraz zbroje pokradzione z wowów itp. Ile będzie grało zobaczymy :)

Czy to jest serwer Lourta ? tak pytam z ciekawości  :)

Nie

Bronie są z sr i um? Old <3

Tak

Pobieranie wyłączone, a chce pobrać przez noc... Podajcie linka.

Klient będzie dostępny dzisiaj jakoś przed południem, ostatnie poprawki :]

Lourt jakby zrobił serwer prezentacja byłaby 5x większa, poza tym nie trafiła by na pewno do Publikacji od razu bez wcześniejszych zapowiedzi / reklam.

Liczę bardzo na ten serwer, uwielbiam klasyki i oby nie zjebali jak Pangea, czyli wyjebka na serwer :|

Kto powiedział, że nie ma reklam, na yt znajdziesz jak i również u kilku dj na FanPagach :D

Opublikowano

Szkaty, bosy, metiny, no i możliwość perełek z ryb/małż

Każdy ma swój gust, stare czasy kiedy to był metin a nie jak teraz zbroje pokradzione z wowów itp. Ile będzie grało zobaczymy :)

Nie

Tak

Klient będzie dostępny dzisiaj jakoś przed południem, ostatnie poprawki :]

Kto powiedział, że nie ma reklam, na yt znajdziesz jak i również u kilku dj na FanPagach :D

Nie widziałem u nikogo na YT - a mam 3/4 ludzi nagrywających w subach.

Powodzenia życzę, jeżeli serwer przebije PangeaYT2 to będzie z*********e.

Oby nie było problemów na starcie!

Opublikowano

Łooo, będzie moc.. Polecam, powodzenia! ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Download będzie około 12. 

Cavalos jest 100 razy lepszy od tego szajsu xD

Broń dla ninja jest spora, ale fajnie wyglada :)

Pangea jak na obecne serwery jest ( była niezła ) ale administracja olała wszytko i wszystkich, dzieła dokończyły boty ! tutaj jak czytam, yang będzie też nadmiar więc pytanie mam : co z tymi yang, sztabki ( oby nie ) czy bryłki u NPC ? liczę że pomyśleliście o tym i całej rozgrywki szlag nie trafi ?! liczę też że maszyna na której to stoi to nie stara kobyła, a rasowy ogier - bo wiesz chętnych to raczej jutro ( dzisiaj ) to będzie  :D

Opublikowano

Up.Powiem tak Jak By nie Administracja To By na Pangea nadal grało po 600 os . Na samym starcie było 1k+ sam mogę dodać ze stawiałeś tam bota na 1 dzień i miałeś z 1k+b . Mam nadzieje że tu tak nie będzie .

Opublikowano

Cavalos <3

Raczej wpadnę przypomnieć sobie "stare" czasy. Serwer świetny, ludzie zajebiści. Nic tylko wbijać! Polecamy, polecamy. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...