Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

balans postaci jest? ;P

bo nie chce sie przejechać na archerze ;P

Balans z pewnością jest, bardziej będzie przeważało to jakie zrobisz sr czy um w broni ;) 

Bo jeśli zrobisz 20 um + lud + siła i myślisz, że wystarczy to się mylisz, bo są tacy ktorzy będą ustawiali po 5 kont na 5 bsach żeby wbic 25 um + lud + statystyk :) 

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I Takiego Serwera Właśnie Szukałem ! Na 100% Zawitam.

Tylko mam pytania:

1) Skąd dropne Trute?
2) Pety i kostiumy tylko w IS? Czy można je zdobyć w grze?
3) Widzę, że Perły będą to główne ulepszacze, więc dropiom one z bossów, metków oraz małży?
4) Bronie 65 oraz Stalki gdzie mogę dropnąć?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

I Takiego Serwera Właśnie Szukałem ! Na 100% Zawitam.

Tylko mam pytania:

1) Skąd dropne Trute?

2) Pety i kostiumy tylko w IS? Czy można je zdobyć w grze?

3) Widzę, że Perły będą to główne ulepszacze, więc dropiom one z bossów, metków oraz małży?

4) Bronie 65 oraz Stalki gdzie mogę dropnąć?

1) ze szkat bossów prawdopodobnie ;3

2) W is lub do wygrania w różnych eventach ;3 

3) Z bossów, metków, małży i na starym Cavalosie dropily heksagonalne szkatułki z mobów i z nich też leciały perły, a tu nie wiem, pewnie też skoro to stary Cav ;3

4) Bronie 65 Ci nie potrzebne, bo bronie do pvp robisz z broni na 75 lvl które sa na 70 ;3 ( wbijasz um i sr ) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Czy administracja ma zamiar zrobić jakiś event z okazji świąt ; ) ? 

I pytanie do osób którzy kiedyś grali na cavalosie czy na serwerze liczą się bardziej skille czy hity ;v ? 

Opublikowano

Czy administracja ma zamiar zrobić jakiś event z okazji świąt ; ) ? 

I pytanie do osób którzy kiedyś grali na cavalosie czy na serwerze liczą się bardziej skille czy hity ;v ?

Chyba bez różnicy, zależy od klasy jaką grasz :) 

Ja gram daggerem i zrobie pod sr bo będzie kosa ;3, obejrzyj sobie na yt filmiki z Cavalosa jak robili pvp ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Chyba bez różnicy, zależy od klasy jaką grasz :)

Ja gram daggerem i zrobie pod sr bo będzie kosa ;3, obejrzyj sobie na yt filmiki z Cavalosa jak robili pvp ;)

Oglądałem i ciężko mi to określić bo niektórzy biją po 10k z hita a niektórzy po 50 ze skilla ;v .

Opublikowano

Oglądałem i ciężko mi to określić bo niektórzy biją po 10k z hita a niektórzy po 50 ze skilla ;v .

Taki mental jak ma 25 um siła lud to tyle walnie, ale pomyśl :D 

zanim mental skilla wlalnie to taka ninja bijąca po te 10k z hita to szybciej go zabije :) + krycie ;3

ale to raczej niemożliwe na te czasy metina bo kazdy potrafi eq zrobic, a kiedyś bylo troche inaczej. ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ech no ciężko ;v. Może będzie tak, że będzie można miksować um i śr w broniach na 250 ;v jak tak to będzie dobrze ; >

Raczej nie będzie można, takie info dostałem na ts od kogoś z Administracji ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Łooo cie luju ! Serwer, który startował z 4-5 lat temu, mowa tu o s1, pamiętam na nim pierwsze nowsze epiki, ten topór dla bodziaka był kozacki, szkoda że 6-7 bony ale zagram. Polecam w stu procentach ! 

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował to moge odpowiedzieć na pare pytań bo dość długo grałem na starym cavalosie. 

P: Z czego robi się epiki (bronie zbroje)

Bronie robi się z Truty, Łuku Nieba, Księżyców, Wachlarzu demonów, obsa a miecza na sury nie pamiętam. Posiadają one sr i um. Można je zmieniać na broniach na poziomie 70/130/185/240. Lud wchodzi tylko w broniach na 70 ;) 

P: Skąd Ulepszacze? 

Expiąc na mapach 95-225(chyba 225 :D) Dropią hexogenalne szkatułki. Z nich dropią perły, i różne księgi typu Combo, Wu zi, poliformia.

P: Skąd Kasa? 

Nie jestem pewien czy tu tak będzie, ale na starym było tak, że dropiły sztabki. Najlepiej zawsze dropiły na lochu v2. Sztabki można dropnąć na każdym poziomie. Jedna sztabka = 2kk.

Jeśli masz jakieś pytanie to pisz postaram się odpowiedzieć :)

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował to moge odpowiedzieć na pare pytań bo dość długo grałem na starym cavalosie. 

P: Z czego robi się epiki (bronie zbroje)

Bronie robi się z Truty, Łuku Nieba, Księżyców, Wachlarzu demonów, obsa a miecza na sury nie pamiętam. Posiadają one sr i um. Można je zmieniać na broniach na poziomie 70/130/185/240. Lud wchodzi tylko w broniach na 70 ;)

P: Skąd Ulepszacze? 

Expiąc na mapach 95-225(chyba 225 :D) Dropią hexogenalne szkatułki. Z nich dropią perły, i różne księgi typu Combo, Wu zi, poliformia.

P: Skąd Kasa? 

Nie jestem pewien czy tu tak będzie, ale na starym było tak, że dropiły sztabki. Najlepiej zawsze dropiły na lochu v2. Sztabki można dropnąć na każdym poziomie. Jedna sztabka = 2kk.

Jeśli masz jakieś pytanie to pisz postaram się odpowiedzieć :)

Broń dla sury to był bodajże miecz ducha ;3

Te bronie dropiły z metków koło swiątyni.

Kiedy będzie ten Link do Klienta? Miał być dzisiaj Rano -.-

o 12 ma być.

Będzie zmianka skillli ? 

W sklepach jej nie widać, w is też nie, to chyba nie ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

DZIĘKI ZA INFO CZARNY BRACIE ALE I TAK WIEM ZE JAK TU BEDZIE 100 ONLINE TO NIE ZAGRASZ BO TY GRASZ NA SERWERACH +500  :angry:  <3  <3

Prezentacja dupy nie urywa ale pliki są fajne :)

Czyli będzie seria ?  <3

@Co do tematu prezentacji stary cavalos powraca czas zacząć grać pograłbym i brakowało mi takiego serwera jak on zagram na 100%

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Te 6/7 nie potrzebnie... ale noo to nie zmienia faktu, że ZAGRAM :)

na starym Cavalosie były i grało sie bardzo miło, a jesli to ma być reaktywacja to tu tez to zostanie 

mnie z chęcią to zachęca bo dawno nie grałem na serwerze z 6/7 ;3

ciesz się, że nie ma na klasy w 6/7 ;x

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer rozwojowy czyli, że będą nowe sety broni zbroi biżu.

Nie będzie. Serwer jest wzorowany na starym cavalosie (jeszcze przed setami na 250) który powstał w 2011 roku.

Te 6/7 nie potrzebnie... ale noo to nie zmienia faktu, że ZAGRAM :)

ale pvp nie trwa 2-3 skille. Nie ma klasy w 6/7. 

Na cavalos s2 była klasa i sie nie grało zbyt przyjemnie ;)

Opublikowano

Czyli będzie seria ?  <3

@Co do tematu prezentacji stary cavalos powraca czas zacząć grać pograłbym i brakowało mi takiego serwera jak on zagram na 100%

Gówno a nie seria, on za mniej niż 80 zł nie nagra serii, a wątpie, żeby mu zapłacili tyle :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja mam pytanie ile czasu wbije maxymalny lv, albo ile sie ten lvl wbijalo na poprzedniej odslonie.Prosze o odpowiedz :), a i drugie pytanie to czy na serwerze bedzie dostepny zwoj przywołania statusu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...