Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawa historia :)

Jemilo ja już skończyłem tutaj grę choć przyznam że liczyłem na coś innego ale niestety serwer jest niedopracowany i to co zawiera prezentacja chociażby nijak się ma do stanu faktycznego . Na co podajesz w prezentacji bony max, skoro wiesz ( może i nie ) że tak nie jest ? czemu wprowadzacie ludzi w błąd ? celem większego zainteresowania ? serwer easy powiadasz, a HP to wartości 1500,2000,2500 to samo z wartością ataku 30,50,100 i kilkoma innymi ! jak rezygnowałem mapa 95+ nie działała ( nie wiem jak teraz bo nie gram ), z metinów nie wypadało nic, oprócz tych chyba Pychy w dolinie orków, yangi wypadały tak cudnie że na 30 lvl nie mogłem wybonować fms ze śr. 30+ bo nie miałem za co ! wiesz czemu tak mało osób gra ? zgaduj zgadula  :)

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jemilo ja już skończyłem tutaj grę choć przyznam że liczyłem na coś innego ale niestety serwer jest niedopracowany i to co zawiera prezentacja chociażby nijak się ma do stanu faktycznego . Na co podajesz w prezentacji bony max, skoro wiesz ( może i nie ) że tak nie jest ? czemu wprowadzacie ludzi w błąd ? celem większego zainteresowania ? serwer easy powiadasz, a HP to wartości 1500,2000,2500 to samo z wartością ataku 30,50,100 i kilkoma innymi ! jak rezygnowałem mapa 95+ nie działała ( nie wiem jak teraz bo nie gram ), z metinów nie wypadało nic, oprócz tych chyba Pychy w dolinie orków, yangi wypadały tak cudnie że na 30 lvl nie mogłem wybonować fms ze śr. 30+ bo nie miałem za co ! wiesz czemu tak mało osób gra ? zgaduj zgadula  :)

Wszystkie mapy już działają, właśnie 30lvl.... wbij 100 i zobaczysz jak yang leci^^. Co do bonów jutro z rana będzie tak jak napisane było w prezentacji.

Opublikowano

Wszystkie mapy już działają, właśnie 30lvl.... wbij 100 i zobaczysz jak yang leci^^. Co do bonów jutro z rana będzie tak jak napisane było w prezentacji.

Dlaczego bron do pvp dla woja sie robi z truty a nie bojowego?

Tak jest w prezentacji pokazane dlatego pytam.

Opublikowano

Przeczytałeś fragment o tym że na 95+ nie działało ? wybiórczo traktujesz wypowiedzi  :) i tak już nie zagram, wychodzę z założenie że jeśli się ( nazwijmy to ) zawiodę, to nie ma bata bym wrócił - do tej samej wody 2x nie wchodzę  :D

Opublikowano

perły gdzie dropio ??? sura nawet trutki nie moze załozyc szkoda czasu

Zrobienie żeby sura założył broń to jest minuta max wejść w navi i zmienić . Banał

Co do Pereł dropi ich około 2000 od 95 do 130 :D na mapie 95

Dla osób które piszą mało hajsu ee dajcie hajs . Hajs leci na mapie 95 100kk za spota ja mam juz z 5kkk :)

Teraz Moje zdanie Jemilo chchiałbym abyście trochę expa powiększyli ;c

Opublikowano

Kolejny serwer który nic nowego w sobie nie ma więc nie zagram ;d

Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Ten serwer, ma na celu odtworzenia serwera CavaloSMT2, wiec nie rozumiem, o co chodzi?. Ma wpierdolić 4000 setów zbroi?. Nie nabijaj postów, użyj czasami głowy i przeczytaj temat, albo chociaż nazwe.

Opublikowano

Opłaca się grać czy nie bardzo  ?

Skąd bronie na 75 ?

Łatwo się przerabia?

Wyrównane klasy?

Bony max ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Opłaca się grać czy nie bardzo  ?

Skąd bronie na 75 ?

Łatwo się przerabia?

Wyrównane klasy?

Bony max ?

1.Jak ktoś lubi stare klimaty to tak :D

2. Nie ma broni na 75

3.Bardzo łatwo na mapie 95 leci po 2k pereł

4. Jeszcze nie wiadomo

5. NIe

Opublikowano

To nie jest stary dobry Cavalos, ogólnie ten serwer to jakaś parodia szkoda czasu. Może jak coś zmienią to wbije.:)

Opublikowano

podbijam @Weight i teraz krotki komentarz w koncu sciągnałem clienta po 4 dniach uporu, ale na moje z*******e szczescie gdy chcialem wbic nagle wszystko jeblo strona logowanie HAHAHA BEKA Z WIEPRZA CZEKAM NA INFO XAXA

Opublikowano

podbijam @Weight i teraz krotki komentarz w koncu sciągnałem clienta po 4 dniach uporu, ale na moje z*******e szczescie gdy chcialem wbic nagle wszystko jeblo strona logowanie HAHAHA BEKA Z WIEPRZA CZEKAM NA INFO XAXA

Jakieś problemy to już nie zależne od nas dostaliśmy info, że serw może być niedostępny do 12 godzin.

Opublikowano

Tak serwer jest dobry ale ten [GM]Skilzor to jakiś nie dopał admistracj ogarnięta prócz niego... wywala za byle co z ts pozdrawiam nie jest to hejt.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...