Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

link do rejestracji nie działa ;/   ja się pytam czemu skoro 3 godz temu działało     link do rejestracji nie działa ;/ http://old-cavalosmt2.eu/register

Server jest atakowany DDoS'ami. Czyli jest błąd połączenia także ze stroną a konkretniej z bazą SQL

Opublikowano

dzwoń do serwerowni i niech ktoś ruszy dupe i blokuje to na czas ataków. Zaraz będzie spokojniej. Wgl dajcie mi jakiś kontakt do Was to pogadamy spokojniej myślę że będę w stanie pomóc Wam w uporaniu się z tym. 

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

dzwoń do serwerowni i niech ktoś ruszy dupe i blokuje to na czas ataków. Zaraz będzie spokojniej. Wgl dajcie mi jakiś kontakt do Was to pogadamy spokojniej myślę że będę w stanie pomóc Wam w uporaniu się z tym. 

na tsie pewnie siedzą, a wątpię żeby on był atakowany :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

mapa 95 jest zbugowana. da sie tylko na ch1 wejsc na ta mape bo na innych ch wywala . Moby wgl nic nie bija , exp rosnie np do 1% i nagle spada do 0,6% i tak ciagle .

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

I jak serwer się prezentuje po starcie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@Jemilo. Czemu jak się loguje pisze twoje konto jest zablokowane, z każdego które stworzę ...

Tak był problem już został naprawiony możesz się zalogować :)

mapa 95 jest zbugowana. da sie tylko na ch1 wejsc na ta mape bo na innych ch wywala . Moby wgl nic nie bija , exp rosnie np do 1% i nagle spada do 0,6% i tak ciagle .

Zostanie naprawione po przerwie technicznej dzisiaj po 23.59

Opublikowano

Ekran cały czas miga... Robi się noc i od razu dzień -.-

Poza tym, dropie kamyk dla biologa po księgach klątw w dt już 30 min i nie dropnął. Czy to czasem nie jakiś bug? Bije każdy rodzaj demona ^^

@Edit Dobra dropnął ... Ale mam kolejnego buga. Teraz mam oddać matowe lody, mam przy sobie 60 a on mówi, że nie posiadam żadnych matowych lodów -.-

Opublikowano

Ekran cały czas miga... Robi się noc i od razu dzień -.-

Poza tym, dropie kamyk dla biologa po księgach klątw w dt już 30 min i nie dropnął. Czy to czasem nie jakiś bug? Bije każdy rodzaj demona ^^

a kamień po księgach nie dropi przypadkiem w v1?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...