Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zajebiscie k***a nawet clienta nie da sie sciagnac a przy predkosci na innych hostingach kurwica bierze, ludzie nie mozecie wrzucic na inny normalny hosting ??

Opublikowano

zajebiscie k***a nawet clienta nie da sie sciagnac a przy predkosci na innych hostingach kurwica bierze, ludzie nie mozecie wrzucic na inny normalny hosting ??

Ściag se megaclouda na fajerfoksa czy co tam używasz i ściagnij z niego :) Mi szło po 500kb/s rano.

A i na razie nie polecam grać. Obraz tak miga, że ja p*******, myślałem, że się pożygam, bo kaca mam :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

@Wachuql w tym rzecz wlasnie ze z mega.co gdy pobieram nagle zaczyna mi mulic caly komputer i przy ponad 90 % sie zatrzymuje pobieranie(próbowałem 3 razy).Zaraz spróbuje sciągnąc tego megaclouda i zobaczymy ..

Opublikowano

Działa server?

A jak działa to ile os on? xD

Działa ale szkoda grać, jakiś cymbał bawi się bashem albo innym chujstwem i cały czas miga ekran, bo zmienia się pora z nocy na dzień i odwrotnie. Szkoda oczu i samopoczucia :) Więc za wiele online raczej teraz nie zastaniesz, póki tego migania nie ogarną...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Powie mi ktoś w końcu czemu biolog nie przyjmuje matowych lodów ? Zbugowany jest czy co ? 

Opublikowano

Pierwszy raz się spotkałem z takim gównem.. Nawet expić się nie da bo ci mruga co sek i oszalejesz od tego. Administracja to ma wylane chyba.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Byłem jak najbardziej za tym serwerem bo Cavalos był piekny ale to? Tylko psuje opinie staremu Cavalosowi..

1. Ekran mruga co chwile...

2. sztabki nie dropia kompletnie..

Moze to wyglad ajak stary cavalos ale nie dosiega mu do pięt.

Opublikowano

Grzecznie się zapytam.. Co to jest za gówno? -.- Tyle czekania na serwer, zero dopracowania. Ekran miga cały czas no przecież oczy można sobie wydłubać. Nie mam nerwów do tego. Bony też nie wchodzą maksymalne.. Przyszedłem zagrać na easy czy k**wa na jakimś medium? Człowiek chciał pograć na spontanie.. Jestem ciekaw za ile administracja ogarnie chociaż to miganie bo naprawdę szkoda nerwów..

Opublikowano

Boziu Cavalos <3

Mam nadzieję ze stare czasy wrócą chociaż w jakimś stopniu,

Licze na częste evenciki

Pozdrawiam i zapraszam :) 

wolf.gif

Opublikowano

No i co z tym ekranem :P, chyba metin się nie "wyspał" xD

Czekamy, mi laguje od tego mrugania :>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

spoko tylko że to miganie jest od 5h+ jak nie lepiej,

na mapie 95 leci exp wolniej niż w av2,

bronie to też jakiś żart, dlaczego w następnych broniach nie można zmieniać bonów? w dodatku zmixowałem broń na 95 i nie mam już śr/um...

next problem nie ma minimapek,

brak jakichkolwiek bossów/metinów (lub ślepy jestem) na mapie 95. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Widze ze ruszyli z serwerem ze lohohoh taki ladnie sie zapowiadalo a wyszlo gowno jak zwykle a odnosnie bugów 0 informacji ze strony administracji powodzonka z takim serwerem

Opublikowano

@Weight Tam sie dropi heksagonalne nie ma po co umieszczac tam bossow czy metkow zawsze tak bylo na Cavalosie

Start Gry - wbicie 95 na metkach pod doliną i wydropienie eq - wbicie na mapke 95 - exp do 250+drop heksagonalnych i robienie eq.

Cala filozofia Cavalosa ludzie..to nie jakis newschoolowy serwer ..

Ale i tak mruganie+brak sztabek = brak starego cavalosa w sumie

Opublikowano

Licznik na stronie pokazuje losowe cyferki. Niby serwer zamknięty, a liczba graczy online ciągle skacze 170-210 w dół i w górę.

Opublikowano

Ale przecież to nie są pliki Cavalosa, tylko jakaś marna podróbka. Nie wybijajcie się na takiej znanej marce takim gównem, trzeba było odkupić pliki jak już chcecie stawiać, a nie nawaliliście broni starych, dodaliscie NOWE mapy z PL-a i mysliscie, ze to bedzie cavalos? No k***a, pls.

Opublikowano

Pierwszy raz się spotkałem z takim gównem.. Nawet expić się nie da bo ci mruga co sek i oszalejesz od tego. Administracja to ma wylane chyba.

Byłem jak najbardziej za tym serwerem bo Cavalos był piekny ale to? Tylko psuje opinie staremu Cavalosowi..

1. Ekran mruga co chwile...

2. sztabki nie dropia kompletnie..

Moze to wyglad ajak stary cavalos ale nie dosiega mu do pięt.

Grzecznie się zapytam.. Co to jest za gówno? -.- Tyle czekania na serwer, zero dopracowania. Ekran miga cały czas no przecież oczy można sobie wydłubać. Nie mam nerwów do tego. Bony też nie wchodzą maksymalne.. Przyszedłem zagrać na easy czy k**wa na jakimś medium? Człowiek chciał pograć na spontanie.. Jestem ciekaw za ile administracja ogarnie chociaż to miganie bo naprawdę szkoda nerwów..

Serwer i wszystko działa... zbugował się ekran poprostu dzien i noc admin pisal ze naprawiaja to trzea czekac :P

No i co z tym ekranem :P, chyba metin się nie "wyspał" xD

Czekamy, mi laguje od tego mrugania :>

Zostało już naprawione.

Opublikowano

Serwer nie przypadł mi do gustu w ogóle, dla mnie to nie jest to samo, co było parę lat temu.. nie wiem, po co ludzie robią reaktywację danego serwera, zerowa szansa że będzie wszystko tak, jak kiedyś.

Neutral.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...