Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można prosić o inny hosting? na dwóch za wolno - musiałbym czekać 5-11h a na trzecim po ściągnięciu przeglądarka zawsze mi blokuje bo podobno plik szkodliwy :(

Opublikowano

@Up. Wyłącz antivirusa i do pobierania clienta z MEGA polecam MozilleFireFox + zainstalować plugin od nich do plików większych niż 1 GB.

Opublikowano

Mój ulubiony system ulepszeń broni po prostu miodzio.

Strona pokazuje ponad 400 graczy jak wszystko bd okej to jutro wbijam.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

No panowie bez kitu - bony max nie wchodzą, ceny jak na start zawyżone, a yangi wcale tak nie wypadają dobrze  :) 200 zmianek + 200 dodań = 4 kk yang, do tego 5 bon który wchodzi jak chce ( czyli byle jak ) za 100k szt ! albo to jest easy i ma byc jak powinno w prezentacji albo walicie z ludźmi w kulki ?

Opublikowano

Jemilo

Próbowałem ale niestety nic z tego. Najlepiej jakby to było wrzucone na torrenty xD.. Postaram się ściągnąć z innego twojego uploadu pod warunkiem że nie będzie mi się ściągało tak jak wcześniej 5-11h :(

Opublikowano

Świetny serwer ludzie wbijajcie!!!!!!!!!!!!!

No niestety nie jest jak piszesz: bony max nie wchodzą, ceny w sklepie jak na easy serwer za wysokie, wywalanie do pulpitu przy tp do m1 czy m2, wyskakujący " ryntime error " rzadko bo rzadko ale wyskakuje, z metinów ( nie wszystkich ) brak dropu, ponoć już krążą wieści o bugu exp'a  :D dlatego sobie odpuszczam kolejny serwer - miało być cudnie wyszło jak zawsze  :D

Opublikowano

DDoS konkurencja ma ból dupy że na serwerze bez nowości gra więcej osób niż na tych ich "serwerach marzeń" gdzie nawalone wszystkiego nie ważne że nie potrzebne ale nowosć.

😅

Opublikowano

Jednym słowem postawili gotowca jedyne co zmienili to nieskończone pelerynki....

Co w związku z tym? Gra dużo ludzi i to was boli.. 

Opublikowano

Jednym słowem postawili gotowca jedyne co zmienili to nieskończone pelerynki....

Lol   OLD ! samo mówi  .. więc typie nie wiem .. oco ci chodzi a pozatym piszą wszyscy że to reaktywacja .. a ty

Opublikowano

Daj cie na jakiś normalny hosting... Dali clienta na hosting 100 kb/s xD 7 godzin będzie mi się pobierał -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...