Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie ile czasu wbije maxymalny lv, albo ile sie ten lvl wbijalo na poprzedniej odslonie.Prosze o odpowiedz :), a i drugie pytanie to czy na serwerze bedzie dostepny zwoj przywołania statusu?

jeśli byś tak całymi dniami expił to na poprzedniej odsłonie 250 wbiłeś może w 1 dzień- 1,5 dnia. 

Najprawdopodobniej będzie, ale nie jestem w 100% przekonany.

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pytanie ile czasu wbije maxymalny lv, albo ile sie ten lvl wbijalo na poprzedniej odslonie.Prosze o odpowiedz :), a i drugie pytanie to czy na serwerze bedzie dostepny zwoj przywołania statusu?

Zależy jak grasz, czy z is czy bez, od klasy, od wolnego czasu, od nocek ;3

do poprzedniej wersji nie ma co wracać,  kiedyś się inaczej grało niż teraz ;) 

zmianki skilli nie bedzie chyba, bo w sklepach jej nie ma i w is chyba też nie, albo ślepy jestem. ;p

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Na starym Cavalosie max lvl można było wbić spokojnie w 1 dzień nawet 2 postaciom ;p

Opublikowano

Na starym Cavalosie max lvl można było wbić spokojnie w 1 dzień nawet 2 postaciom ;p

Zależy czy expiłeś do 95 w grocie czy na metkach ;)

Opublikowano

Jeśli jeszcze ktoś jest chętny do gildii z ts, zapraszam po więcej informacji na pw ;3

Jeśli robisz w chunjo to nie radze. BO chunjo sie dzieli na dwie gildie - BrygadaDeath i ThisClassic

Opublikowano

Jeśli robisz w chunjo to nie radze. BO chunjo sie dzieli na dwie gildie - BrygadaDeath i ThisClassic

Sram na te gildie ;3, kiedyś Brygada była dobra bo większość nie umiala grać w metina, czasy się zmieniły, jeszcze wspomnisz moje słowa, że tak dobrzy nie będą. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Sram na te gildie ;3, kiedyś Brygada była dobra bo większość nie umiala grać w metina, czasy się zmieniły, jeszcze wspomnisz moje słowa, że tak dobrzy nie będą. 

A gdzie robisz gildie? :>

Opublikowano

Nie jestem przekonany do grania na tzw reaktywacjach serwera ale tutaj się chyba skuszę, bo dobrze wspominam grę na tym serwerze.

W broniach do pvp są średnie/um tak?

Skąd 6/7b?

Pytanie do osoby która grała Daggerem:

Średnie czy umki lepiej wklepać?

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A gdzie robisz gildie? :>

To będzie ostatnią rzeczą nad którą będę myślał ;3 

Nie jestem przekonany do grania na tzw reaktywacjach serwera ale tutaj się chyba skuszę, bo dobrze wspominam grę na tym serwerze.

W broniach do pvp są średnie/um tak?

Skąd 6/7b?

Pytanie do osoby która grała Daggerem:

Średnie czy umki lepiej wklepać?

Pozdrawiam.

W broniach na 70 lvl którę mają sr i um.

6/7 bon u handlarki, kosztuje chyba 50kk

Ja wklejałem śr i w 6/7 hp wartość i to była miazga, ninja z um nie miała polotu. ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

To będzie ostatnią rzeczą nad którą będę myślał ;3 

W broniach na 70 lvl którę mają sr i um.

6/7 bon u handlarki, kosztuje chyba 50kk

Ja wklejałem śr i w 6/7 hp wartość i to była miazga, ninja z um nie miała polotu. ;3

Bronie na 70 można dropnąć domyślam się z red lasu itd?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował to moge odpowiedzieć na pare pytań bo dość długo grałem na starym cavalosie. 

P: Z czego robi się epiki (bronie zbroje)

Bronie robi się z Truty, Łuku Nieba, Księżyców, Wachlarzu demonów, obsa a miecza na sury nie pamiętam. Posiadają one sr i um. Można je zmieniać na broniach na poziomie 70/130/185/240. Lud wchodzi tylko w broniach na 70 ;)

P: Skąd Ulepszacze? 

Expiąc na mapach 95-225(chyba 225 :D) Dropią hexogenalne szkatułki. Z nich dropią perły, i różne księgi typu Combo, Wu zi, poliformia.

P: Skąd Kasa? 

Nie jestem pewien czy tu tak będzie, ale na starym było tak, że dropiły sztabki. Najlepiej zawsze dropiły na lochu v2. Sztabki można dropnąć na każdym poziomie. Jedna sztabka = 2kk.

Jeśli masz jakieś pytanie to pisz postaram się odpowiedzieć :)

A te bronie na 75lv z ktorych sie robi epiki to skad leca?:>

//Ok sry widze ze ktos juz odpowiedzial a chcialem sie jeszcze zapytac skad 6/7 ale jak widze jest u NPC. 

@Matek1193 Zatruty jest na 75lv a nie 70 czyz nie? Chyba ze tutaj to inaczej dziala. :D

Opublikowano

A te bronie na 75lv z ktorych sie robi epiki to skad leca?:>

One nie sa na 75 tylko na 70 i leca z metków koło swiątyni, sa tam metki na poziomy 100 + ;3

@missiek tutaj są na 70 i posiadają sr i um ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

One nie sa na 75 tylko na 70 i leca z metków koło swiątyni, sa tam metki na poziomy 100 + ;3

Pierwszy raz sie spotykam zeby truta byla 75lv ale w sumie mi to nie przeszkadza. Nawet lepiej. ^^

Aa ok no to BARDZO ciekawe rozwiazanie. Przypomina mi to niektore stare, chinskie serwery. <3

Leca z nich jakies moby czy nie? + jest kilka rodzai czy jeden metin no i jak z respem bo jak wbije 1k ludzi a tam bedzie 5 metkow raz na 1h to troche lipa. :P Aha no i wylatuja z nich (jezeli kilka rodzai metkow, chyba za 1) moby?

Opublikowano

Pierwszy raz sie spotykam zeby truta byla 75lv ale w sumie mi to nie przeszkadza. Nawet lepiej. ^^

Aa ok no to BARDZO ciekawe rozwiazanie. Przypomina mi to niektore stare, chinskie serwery. <3

Leca z nich jakies moby czy nie? + jest kilka rodzai czy jeden metin no i jak z respem bo jak wbije 1k ludzi a tam bedzie 5 metkow raz na 1h to troche lipa. :P Aha no i wylatuja z nich (jezeli kilka rodzai metkow, chyba za 1) moby?

Wylatują moby z map 95 +.

Jest kilka rodzai metinów, od 100 po 250 ;)

Resp to Ci nie powiem, ale chyba co 15-30 min jak się nie myle, jest jakies 15 metków dookola swiątyni. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wylatują moby z map 95 +.

Jest kilka rodzai metinów, od 100 po 250 ;)

Resp to Ci nie powiem, ale chyba co 15-30 min jak się nie myle, jest jakies 15 metków dookola swiątyni. 

Po Twojej odpowiedzi zostalo mi nic tylko czekac na start. Po mojej ktorejs z kolei dlugiej przerwie od Metka, szczerze mowiac stesknilem sie za starym klimatem. 

Mam nadzieje ze serwer wypali i troche osob na niego zawita. :)

P.S. Administracja ta sama co kiedys?

//

Po ponownym przeczytaniu prezeki, (w celu wybrania klasy :P) mam jeszcze kilka szybkich pytan co do serwera. 

1. Czy i jesli tak, to ile jest wartosci ataku w 6/7 bo w prezce pisze "X"?

2. Plus ile sa kd u npc i co trzeba dac (jezeli juz nie sa +6) na ulepszenie na +6?

3. Czy wystepuja na serwerze dlonie krytyka/szycia, obrona/atak/int/hp Boga smokow oraz rosy? Jesli tak to skad je zdobyc bo nie widze zeby byly u NPC?

4. Skad pety/kostiumy? 

5. Co z wierzchowcami?

6. Czy wiadomo co bedzie sie znajdowalo w IS? (Bo jak eq to chyba juz teraz wiekszosc podziekuje... :>)

Opublikowano

Po Twojej odpowiedzi zostalo mi nic tylko czekac na start. Po mojej ktorejs z kolei dlugiej przerwie od Metka, szczerze mowiac stesknilem sie za starym klimatem. 

Mam nadzieje ze serwer wypali i troche osob na niego zawita. :)

P.S. Administracja ta sama co kiedys?

//

Po ponownym przeczytaniu prezeki, (w celu wybrania klasy :P) mam jeszcze kilka szybkich pytan co do serwera. 

1. Czy i jesli tak, to ile jest wartosci ataku w 6/7 bo w prezce pisze "X"?

2. Plus ile sa kd u npc i co trzeba dac (jezeli juz nie sa +6) na ulepszenie na +6?

3. Czy wystepuja na serwerze dlonie krytyka/szycia, obrona/atak/int/hp Boga smokow oraz rosy? Jesli tak to skad je zdobyc bo nie widze zeby byly u NPC?

4. Skad pety/kostiumy? 

5. Co z wierzchowcami?

6. Czy wiadomo co bedzie sie znajdowalo w IS? (Bo jak eq to chyba juz teraz wiekszosc podziekuje... :>)

1. jest ankieta na forum :) dobrze by było jakby bylo 150.

2. +5, perły.

3. Występują, chyba z heksagonalnych

4. Is , konkursy 

5. Chyba nie ma, albo zamiast konia jest wierzchowicec ;3

6. Wejdź i sprawdź, eq nie ma z tego co widziałem.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Mam pytanie czy Is bedzie na start i jakie mozliwosci kupna SM

Kurde, powaliły mi się serwery XDDDDDDDD

Wprowadzałem ludzi w błąd troszku xD 

ale pewnie is bedzie na start i możliwośc kupna jak zawsze sms i przelew xD

Czy są zmianki skilli ?

W sklepach nie ma, trzeba czekać na is'a, lepiej zeby nie było. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

mam takie pytanie skoro jedynym ulepszaczem na serwerze jest "perła" to po co mi "Nagroda" za 6 misje u Biologa 'broszura szermierki" ? do czego mi sie może przydać ? Nagroda powinna raczej być przydatna i pomocna .Można to zamienić np na 50x każdej perły lub coś w tym stylu.

Opublikowano

zwój zmiany skilli bd dostępny w is / na eventach / npc ? :D

u npc nie ma, w is nie wiadomo, ale lepiej zeby nie było, na eventach możliwe. 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...