Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera Nie polecam prezka 2/10 brak nowości zacofany serwer na którym bd grac tak jak na gladorze max 190-250osob . Serwery typu glador cavalos nexusmt2 były kiedyś dobre ale teraz w nowej erze takie serwery już się nie licza

ZZZ

Opublikowano

Serwera Nie polecam prezka 2/10 brak nowości zacofany serwer na którym bd grac tak jak na gladorze max 190-250osob . Serwery typu glador cavalos nexusmt2 były kiedyś dobre ale teraz w nowej erze takie serwery już się nie licza

To idź sobie na nowe serwy . Kto grał na cavalosie to pamięta . To był jeden z najlepszych serwerów

Opublikowano

Ło luju !! zagram na 100 % .. Prezentacja ładna i zachęciła mnie do zagrania ... Widzimy sie na starcie. Powodzenia :)

Opublikowano

no dobra 2lata temu był ziomek zobaczysz reaktywacja lomaxa była kompletna porazka diamondmt3 czy glador tez nie ma ludu a to tez 1 z naj serwerow były

Jeszcze znajad zycie to 1 reklama która bd to mpc forum :)

ZZZ

Opublikowano

Wejdę, zobaczę :) Na żaden ostatnio nie wchodziłem serwet także.. :3 Prezka nie najgorsza. Jaka zresztą  by ona nie była to wszystkiego się z niej przecież nie dowiem np. czy to że serwer będzie stabilny? czy będą bugi? nie powie mi ile osób zagra. Takich rzeczy jest setka. Na pierwszy rzut oka warto ;)

Opublikowano

Up a Tobie co ? jesteś głupi czy tylko udajesz ? bez urazy ale jak Ci sie nie podoba to nie wbijesz proste, nie graleś na tym serwerze to sie nie wypowiadaj lubgrałeś i Cie nie urzekł lecz to jest serwer z historią wielu graczy nosi go w sercach więc ten serwer nawet jak by za kilka lat wystartował byłby oblegany przez graczy którzy nie lubią tego paintowskiego gówna 300lvl itp. moje zdanie do Ciebie nie podoba sie nie wbijaj nawet do przezki, nie wmówisz im wszystkim że to przestażały serwer bo to weterani oni takie uwielbiają :)

😅

Opublikowano

heh serwer powinien być stabilny ale LUDZIE ZROZUMCIE ZE TEN SERWER JEST PRZESTARZALY!!!

Ja p******e ziomek nie podoba się to wypad na nowe serwery zobacz ile jest pozytywnych opini . Cavalos to dobry stary serwer jak nie grałeś to się nie dziwie .... . Może ktoś lubi starsze lepsze serwery niż jakieś nowe Serwery w których jest najebane z 15 setów ... Pozdrawiam

Opublikowano

Każdy ma inne zdanie, jedni wolą nowości jedni klasyki :)

ja osobiście wole klasyki. :>

Idźcie sobie na inne serwery co jest nejebane po 300 lvle albo jakieś gówniane sety z wowa.

Jeśli mówi ktoś, że serwer jest przestarzały to niech zajebie barana w ściane..

Nie każdy lubi nowości.

Cavalos był dobrym serwer, z dużą popularnością, dla może być tu nawet i 100 graczy, ale będzie mi się miło grało na tych plikach :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Każdy ma inne zdanie, jedni wolą nowości jedni klasyki :)

ja osobiście wole klasyki. :>

Idźcie sobie na inne serwery co jest nejebane po 300 lvle albo jakieś gówniane sety z wowa.

Jeśli mówi ktoś, że serwer jest przestarzały to niech zajebie barana w ściane..

Nie każdy lubi nowości.

Cavalos był dobrym serwer, z dużą popularnością, dla może być tu nawet i 100 graczy, ale będzie mi się miło grało na tych plikach :)

DZIĘKI ZA INFO CZARNY BRACIE ALE I TAK WIEM ZE JAK TU BEDZIE 100 ONLINE TO NIE ZAGRASZ BO TY GRASZ NA SERWERACH +500  :angry:  <3  <3

Prezentacja dupy nie urywa ale pliki są fajne :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

ooo kierwaaa Cavalos powraca, zdecydowanie metin2 kojarzy mi sie oto własnie z tym serwerem.Akurat miałem ochote pograc na jakims serwerku ale na dzisiejszym rynku mozna spotkac same gowna  tazke czekam z niecierpliwosciaa, startujcie nawet szybciej (JARANKOO :v)

Opublikowano

DZIĘKI ZA INFO CZARNY BRACIE ALE I TAK WIEM ZE JAK TU BEDZIE 100 ONLINE TO NIE ZAGRASZ BO TY GRASZ NA SERWERACH +500  :angry:  <3  <3

Prezentacja dupy nie urywa ale pliki są fajne :)

Będę grał żółta siostro ;) 

Nie ma gdzie grać to pogram :) 

stary serwer, stare pliki, nie ma bugów, ciekawe pvp, syst ulep ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

nie dodawaj wbudowanego bsa  bronie 65 i 75 stalki eq z lez tarcze 61 gdzie dropio jak z kaso tanie  zmianki  kd + ile max ?

Bs'a możesz sam sobie wgrać, naucz się stawiać przecinków i ortografii, kd +6, kasa tak jak na starym Cavalosie pewnie, czyli, że starczy Ci na całe eq tylko expiąć, stalki i reszta eq to pewnie red las, lub v2, nie pamietam ju. ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nudy, serwer aka pangea, hajsu wpadnie i można czitować ile wlezie, bo adminów nie będzie

Ps, Macie tu coś swojego? ( oprócz grafiki, którą robił Mizune ) bo ja tu widzę nice gotowiec. 

Nie polecam. 

Piszesz gotowiec tylko że te pliki są z 2008 r. z tego co pamiętam grałem tam i to był jeden z pierwszych priv serwerów oczywiście zagram.Ach ten miecz symbolu na 240 jednoręka :*

Mam nadzieję że nie zrobicie z tymi plikami tego co zrobili wcześniejsi admini ;C Życzę dobrego startu wbiję i zróbcie jakąś dobrą reklamę.

Aha i tak jak by ktoś znał/był graczem Leaa Woj body ze starego cavalosa to pisz do mnie znaliśmy się : )

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...