Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też mam te problemy z crashami. Czasem jak wpisze pasy i enter, to dostaje crasha. I ciągle crashe jak jestem w jg :P

77678022723864382104.png

Opublikowano

Jak Twoi ludzie chca za wszystko kase..jak uslyszalem ze za plvl jakiegos nowego ktos chcial zabrac hajs to sie poplakalem ze smiechu.. xD

jakiś  random napisze, że za plvl chce kase i już wierzycie ... masakra =.= jestem sporo czasu online i jeszcze nie zdarzyło się aby ktoś od nas brałkase za taxa =.=

sam robie plvl i pomagam każdemu nowemu .. nie ważne czy pl czy nie 

PS. 

Szukamy gildi do wara pisać w grze TheAlpHa  albo do innych członków gildi 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

To ja wole żeby było tak jak jest niż tak jak na Offach czy innych serwerach a potem co pare minut DC.

D/C – byłem tak wspaniałomyślny i wpuściłem na serwer osobę z wykupionym premium.

Ja tam wole żeby było tak jak jest teraz ;)

MEGUSTA

Opublikowano

Jak wy tam expicie normalnie wszystko recznie czy macie boty jakies mboty itp ? :D

Legit 24/7 kazdy gra recznie. Bot nie dziala

Opublikowano

Ehh i znowu 1h wbijania, bo serwer full,a gdy ma juz logować to crash/dc :D. 10min na serwie, teleport do jg i jak zwykle tam crash .. I następna godzina wbijania..

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ja próbowałam dziś wbić kilkakrotnie przez pare godzin wyrywkowo i za każdym razem full.Albo dc już zanim wybierze się postać.Jestem za tym żeby ludzie niekoniecznie z premką ale ci którzy dotują serw mieli pierwszeństwo wejścia czy coś. To już się nudne robi,jak mam zrobic postacie jak na max 2 godz uda się wejść nad ranem . Możemy zrobić wątek na ich forum żeby dodali jeszcze z 1000 slotów,tylko sporo osób musiało by poprzeć,co myślicie? 

Opublikowano

Ja na grze nie oszczędzam tylko mi premka potrzebna wyłącznie do alchemii więc jak kupie raz na miesiąc to zdąże wyklepać co mi trzeba. Wolę bardziej reversy kupować które mi są bardziej potrzebne

Opublikowano

Ktoś wie jak zrobić questa na Berka skoro w Jg tomb nie ma lionów i skad mam wziąć ten dzwoneczek ?

w Qin Shi tomb. przed wejsciem do cave

Opublikowano

Od kiedy jest 2k slotów, max czas wbijania to 5/10 minut. Nie wspomne już, że o 16 wbiłem za 1(tzn pare razy wychodziło full). I dc też jakoś ostatnio nie dostawałem. Nawet w weekend bardzo szybko udało się wbić. 

I uważam, że to żadne szczęście bo byłoby to możliwe kiedy było 1k slotów i udałoby mi się wbić tak. A kiedy było 1k slotów to po godzinie dawałem sobie spokój. 

Dodam, że nie mam premki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...