Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

------>Windows 7/XP için;
-> Başlat'a basıyoruz,
-> Çalıştır'a tıklıyoruz, // windows XP only
-> Gelen ekrana "cmd" yazıyoruz ( Tırnak işaretleri olmadan )
-> Gelen siyah ekrana "ipconfig /flushdns" yazıp enter'a tıklıyoruz ( Tırnak işaretleri olmadan )
-> Artık oyuna giriş yapabilirsiniz.

Klikamy ikonke Start -> w pasku wyszukaj programy i pliki piszemy cmd -> enter-> pojawia sie czarne okienko i wpisujemy "ipconfig /flushdns -> enter-> powinno działać. po poprawnym wpisaniu powinno wyświetlic się ze " Konfiguracja Ip systemu windows,

Pomyslnie usunieto pamieć podreczna ... ."

dla tych niezorientowanych jbc :)

@ skoro kupiłes silki i sa one przypisane do konta to czemu niby poszły sie jebac skoro powinny byc na koncie ? rollback był tylko 24h a silki zapisuja sie na stronie web o ile dobrze wiem

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanko, ktoś sprawdzał jak się job raty mają do thiefki? Tzn. ile się zarabia za 5* i czy jest to jakiś konkretny profit.

@ to, że zrobią rolkę nie znaczy, że wasze silki zostaną usunięte. Albo będziecie mieli silki na koncie, albo będą to sprawdzać i przywracać każdemu tyle ile miał przed.

Opublikowano

Hoho no i teraz mam problem z ,,cmd,, i wpisaniem owej formułki.  Otóż od formatu i zainstalowania systemu Windows 7 wszystkie pliki typu cmd gdy mój komputer zobaczy od razu się restartuje. Gdy wchodzę na forum aby poczytać na ten temat  i jest gdziekolwiek napisane (,,cmd    . exe ,, <- razem) mój komputer od razu się wyłącza tak jakby miał wstręt na tą nazwę, czy ktokolwiek wie jak temu zapobiec?  * Gdy odpalę  cmd wyskoczy mi okienko do wpisania komendy to od razu komputer robi reset.

Opublikowano

Z tego co napisali to mają przywrócić silki. Ciekawe kiedy otworzą server, bo stronka pokazuje, że jest już 2k slotów :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Przeciez pisze jak byk ze o 22 info z FB ; Hey guys we are having good news 

We fixed our exploitfilter and are ready to go online at 22:00 UTC+1
Thats in 90min.

Edge-1.png
Opublikowano

Mam takie pytanko, ktoś sprawdzał jak się job raty mają do thiefki? Tzn. ile się zarabia za 5* i czy jest to jakiś konkretny profit.

@ to, że zrobią rolkę nie znaczy, że wasze silki zostaną usunięte. Albo będziecie mieli silki na koncie, albo będą to sprawdzać i przywracać każdemu tyle ile miał przed.

Rate thiefków tutaj za dużo nie znaczą, ponieważ ważniejsze są coiny.

Thief na borń wymaga 70 thief coin - 7max na dzień = 10dni dropa.

Trader na broń wymaga 450 trader coin - 45max na dzień = 10dni dropa

Hunter 650hunter coin - 65 - 10.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Mi przepadło około 2k na starym koncie i co ? Pisałam do nich, odpowiedzi żadnej . No ale grać bede trochę jak to ogarną

Wcale nie przepadło. Tamto stare konto dalej istnieje na Conflict. A to jest nowy serwer "Conflict 2.0" = wszystko od nowa :)

Ps. oco chodzi z tym zamienianiem cfg ? Każdy musi to zrobić ?

77678022723864382104.png

Opublikowano

------>Windows 7/XP için;

-> Başlat'a basıyoruz,

-> Çalıştır'a tıklıyoruz, // windows XP only

-> Gelen ekrana "cmd" yazıyoruz ( Tırnak işaretleri olmadan )

-> Gelen siyah ekrana "ipconfig /flushdns" yazıp enter'a tıklıyoruz ( Tırnak işaretleri olmadan )

-> Artık oyuna giriş yapabilirsiniz.

Klikamy ikonke Start -> w pasku wyszukaj programy i pliki piszemy cmd -> enter-> pojawia sie czarne okienko i wpisujemy "ipconfig /flushdns -> enter-> powinno działać. po poprawnym wpisaniu powinno wyświetlic się ze " Konfiguracja Ip systemu windows,

Pomyslnie usunieto pamieć podreczna ... ."

dla tych niezorientowanych jbc :)

@ skoro kupiłes silki i sa one przypisane do konta to czemu niby poszły sie jebac skoro powinny byc na koncie ? rollback był tylko 24h a silki zapisuja sie na stronie web o ile dobrze wiem

wpisałem to dalej nic start sie nie pojawia pomoze ktos ??

Opublikowano

no ale ktos napisał w poście ze maja oddac silki w przeciągu 3 h 

tak tylko te silki zostały wydane a itemki sprzedane i gold sie cofnął 

Opublikowano

Hm,no jak istnieje skoro nie można się na nie zalogować? Co do cfg to musi każdy,dawno takich cyrków nie widziałam z serwerem. A radziliście ściagnąć update do bota,tak zrobiłam,wypakowałam do folderu i bot startował do panelu logowania tylko, na postać już się nie dało wejść. Jak bede mieć po inspie to samo to wrzuce logi może ktoś bedzie wiedział co to :/

Opublikowano

Rate thiefków tutaj za dużo nie znaczą, ponieważ ważniejsze są coiny.

Thief na borń wymaga 70 thief coin - 7max na dzień = 10dni dropa.

Trader na broń wymaga 450 trader coin - 45max na dzień = 10dni dropa

Hunter 650hunter coin - 65 - 10.

No dziena, jednak moje pytanie odnosiło się co do profitu jaki przypada na te 5*.

Opublikowano

wpisałem to dalej nic start sie nie pojawia pomoze ktos ??

Niedziała start bo server jeszcze off do 22 czytaj posty ... po 22 powinno działas jesli server bedzie mial status OPEN. Tak musi to zrobic kazdy

Edge-1.png
Opublikowano

Niedziała start bo server jeszcze off do 22 czytaj posty ... po 22 powinno działas jesli server bedzie mial status OPEN. Tak musi to zrobic kazdy

Spoko, dzięki. Jeszcze jedno będzie ip 2 czy 3 ?

Opublikowano

Zauwazylem na stronie ze rosnie liczba ludzi na serverze ale wciaz pisze ze za 15 min open, ktos sie wie o co chodzi ? 

tak wogole zrobił sie moze komus juz update ?

Edge-1.png
Opublikowano

No dziena, jednak moje pytanie odnosiło się co do profitu jaki przypada na te 5*.

A to sorki :) Zrozumiałem że chodzi ci o profit w goldzie. A gold nie jest dużo warty :)

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...