Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ... fajnie sie gra ?> duzo polaków na sv ?  chetnie bym zagral nw tylko gdzie i na jakim sv :P nick: Sony lub Wave jak cos :)

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma to jak prowokować do awantur a potem pisać, że to nie twoja wina : ) mnie osobiscie przy tej sytuacji nie było : ) ale głosem większości uznaję twoją winę : ))

Zapraszam go gildi BaraBraVaa ( polska gildia ) 5lv / 45+/50 z czego 70%+ aktywności, kultury tam nie ma : ) ale w dobrym tego słowa znaczeniu :DD 

nie wyzywamy się miedzy sobą : ) a jak tak to tylko 4Fun :DD 

pomagamy wzajemnie w eq jak i expie : ) Pisać w grze 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTheAlpHa

Weźcie się nie ośmieszajcie 

Gdy na czacie napisałem że niema to jak Sbot to spotkałem się z falą krytyki tak jakby wszyscy mi zazdrościli...

Gdy twój ziomek spinał się o to że postawiłem postać na "CHWILE" aby expiła obok ich party. A gdy znalazłem już sb spota bezczelnie się wjebał na niego całym party. Ale on mnie będzie uczył o kulturze i moralności cała ta zbieranina co tam siedzi jest gówno warta

Dziękuje i nie pozdrawiam! 

Opublikowano

No to żałosne.Jak żyje i gram nie płaciłam za plvl i nie zapłace. Jak ktoś potrzebuje plvl bede dziś na nyia w taklmakan tak po po północy. 

Opublikowano

pomagamy wzajemnie w eq jak i expie : ) Pisać w grze 

Jak Twoi ludzie chca za wszystko kase..jak uslyszalem ze za plvl jakiegos nowego ktos chcial zabrac hajs to sie poplakalem ze smiechu..xD

Opublikowano

No i Cosanostra startuje ! Szukamy aktywnych graczy z ts3 20+ którzy mają widzę o tej grze ;) Cosanostra startuje z guild Myth 

Zapraszamy pm Dzasta / limoche . 

Wymagania:

Aktywność w grze

Aktywnosc na TS3

Aktywność na FW

EQ coraz lepsze ;)

Skoro wymagamy to też coś w zamian offerujemy:

Miłą atmosferę 

Fajną zabawe na FW , TRADE itd.

Administracje która zna się na tym co robi .

(Jeżeli guild ma być mocna i coś osiągnąć wszystko należy od was )

Opublikowano

Siema. Szukam ogarniętej gildii. Za 1h będę miał clienta. Grałem kiedyś dużo w silka. Działa tu mbot? Jest limit IP? Nick w grze Morfier

Opublikowano

No i Cosanostra startuje ! Szukamy aktywnych graczy z ts3 20+ którzy mają widzę o tej grze ;) Cosanostra startuje z guild Myth 

Zapraszamy pm Dzasta / limoche . 

Wymagania:

Aktywność w grze

Aktywnosc na TS3

Aktywność na FW

EQ coraz lepsze ;)

Skoro wymagamy to też coś w zamian offerujemy:

Miłą atmosferę 

Fajną zabawe na FW , TRADE itd.

Administracje która zna się na tym co robi .

(Jeżeli guild ma być mocna i coś osiągnąć wszystko należy od was )

Mogę gorąco gildie polecić. Wierze, że osiągniemy podobne rezultaty co sprzed roku na Conflict 1.0, gdzie to byliśmy top 1 z fortecą :D

Tomciu pozdrawia!

Opublikowano

Mogę gorąco gildie polecić. Wierze, że osiągniemy podobne rezultaty co sprzed roku na Conflict 1.0, gdzie to byliśmy top 1 z fortecą :D

Tomciu pozdrawia!

Ja też mogę polecić, bo graliśmy wtedy razem przez spory czas :)

PS. Napiszcie do mnie

Shogun

hmz9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...