Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Babie to nigdy nie dogodzi popołudniu to góra 20 min wbijania i jesteś na serwie i to nawet dwoma charami ale tak to jest jak się ma dwie lewe ręce ;3

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z gildii TheDestiny:

_Lochu_  BlackSparrow Perla

Z gildii BaraBrava(Wybaczcie, nie umiem tego napisać ;d)

TheAlpHa

Z gildii TheMyth:(Nie jestem pewien, kiedyś na pewno)

Dzasta 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer duckroad mamay polska gidlie jutro fw cap 110 czesto dropią soxy naprawde serwer na ++

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Mam problem. Pobrałem silk'a jednak antyvirus wykrywa mi trojana w pliku sro_client.exe i ciągle mi go usuwa. Czemu tak się dzieje ? Wy także mieliście takie problemy? Mam AVG Free Edition 2015.

Opublikowano

może ktoś mi wytłumaczyć czemu zalogować się nie mogę? Wyskakuje mi że mam błąd poprzez złego wpisania hasła/loginu ale wpisuje poprawnie, na stronie passy działają...

Opublikowano

Co się stało z guild BarraBrava(chyba jakoś tak sie to pisze)?

Czy są jeszcze jakieś guild prócz MyTh i TheDestiny.

Opublikowano

ok  : ) moja przygoda z CO się kończy :D dzięki wszystkim za gre : ) itemki rozdane więc nie pisać xDD 

może jeszcze na innym się spotkamy :D 

jak dla mnie CO to gra dla botów :D ip limit max 2 powinien być bo pisać samemu do sb to trochę lipa :) 

miłej gry panie i panowie 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

przez ostatnie dwa dni wbilem sobie 50 trader coinow wiec nie wiem o jaki brak karawan wam chodzi ;)

Opublikowano

Widzę ostatnio więcej pytań niż odpowiedzi. Enno jest jeszcze gildia Imperial,moja jest paru polaków i każdy ma joina. Ja powoli szukam sobie innego serwera też.

Opublikowano

Na tym serwerze karawane zobaczyć to naprawdę rzadkość a jak się zobaczy to 1* idąca na mbocie z miasta do miasta.. która oblega 10 thiefów bo jest jedyna karawana na serwerze.. Przy tym ze nie ma zabezpieczeń na gold farme(100% golda za itemy w shopach) nawet nie warto tutaj zaglądać.

Prawdziwych serwerów polegających na Jobach już nie ma, wszędzie tylko Pay2Win albo gold farmy. Już nie ma takich serwerów jak Skalidor czy WingSro :/

MEGUSTA

Opublikowano

wystartował dopiero co fajny server cap 80 only chn :D z ranked pvp i craft systemem :D całkiem fajny pykam z chłopakami :D 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

TheDestiny zaprasza,

wymagany ts3,

aktywnosc na FTW

gildia trader / hunter

pisac do JedynkA , BlackSparrow , _Lochu_ , SpalimyLolka

.....''''Na tym serwerze karawane zobaczyć to naprawdę rzadkość a jak się zobaczy to 1* idąca na mbocie z miasta do miasta.. która oblega 10 thiefów bo jest jedyna karawana na serwerze.. Przy tym ze nie ma zabezpieczeń na gold farme(100% golda za itemy w shopach) nawet nie warto tutaj zaglądać.''''....

Jak czytam posty to widze ze jest duzo napisane o tym ze niema karawan itd wejdz sobie pograj troche znajdz gildie co robi karawany a nie ze niema, ze server do d..y, same boty itd .

Sa karawany i to duzo, boty sa i zawsze beda... kazdy ma goldfarme... na tym polega gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...