Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1949 Online :O

btw. Force Glavier lv 99 szuka gildii :)

Przydała by się jakaś rozpiska polskich gildii na serwie. A przy tym oczywiście rodzaj gildii, mam na myśli Trader/Hunter lub Thief. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

1949 Online :O

btw. Force Glavier lv 99 szuka gildii :)

Przydała by się jakaś rozpiska polskich gildii na serwie. A przy tym oczywiście rodzaj gildii, mam na myśli Trader/Hunter lub Thief. 

Zapraszam do gildii BarraBraVaa. Job obojętny, lecz bardziej udzielamy się na trader/hunter. Pm w grze - Valachi ,  Vase , TheAlpHa , lub innych napotkanych członków gildii.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!?????       jest 2 ip czy 3 bo na  3 acc nie moge sie zalogować

Opublikowano

Szukam jakiejś guild, tutaj jedna się ogłaszała dosyć często, ale pisałem do członków i nikt nie odpowiedział także. Może ktoś poleci coś? 

Opublikowano

Nie polecam guild BarraBraVaa Chamy i prostacy 

gdy coś na czacie napiszesz możesz spotkać się z głupią odzywką lecz gdy ty im coś odpowiesz nie na miejscu spotkasz się z fala krytyki będą cie wyzywać itp itd. Zbieranina dzieci i nic więcej 

Opublikowano

W takim razie zapraszam do mojej guild-stara z tradycją można powiedzieć.  Nazwa Imperial pisać w grze do Rosalie :) Gwarantuje kulturę i że się nie rozpadnie,a jak się wzmocnimy to joba i we fortecę sie można pobawić. Zapraszam do mnie :)

Opublikowano

Zapraszam do gildi Madness, miedzynarodowa, bardzo aktywna, codziennie bierzemy ludzi do party na mobach 99 aby im pomoc wbic lv. Job glownie thief, ale pare traderow sie tez znajdzie ;)

pisac w grze, QuickJap.

Opublikowano

A jest ktoś z guild MyTh(chyba dobrze napisałem) ?

Do Rosalie pisałem ale nie ma Cie. 

Ktoś jeszcze poleci aktywną gildie? Dużo osób online, miła atmosfera?

Opublikowano

2k online ladnie ladnie, myslalem ze po elamidasie nie szybko znajdzie sie drugi taki server z taka populacja :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...