Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedzicie w tych waszych wlasnych gildiach ktore kazdy zaklada codziennie i dodaje typowych randomow ktorzy ledwo co zaczeli grac. Zamiast zrobic "fuzje" i zrobic jedna dobra gildie czy tez zalozyc unie to siedzicie i nie ma co robic ;p nawet na pvp polaka znalezc na jangan south to jest cud ;)

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BarraBraVaa, a głównie stali bywalcy tej gildii przestali grać bo nic nie ma tylko boty na serwerze. Paru poszło grać na jakimś capie 80 - ja gram w Perfect World, chwilowa przerwa z silkiem do czasu jakiegoś fajnego serwa. 

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Popaliliscie przedmioty i podchodziliscie i gildia sie rozpadla... "ale tylko kilku z was odeszlo, czesc pisze do nas i dolacza bo chca grac dalej..."

Mowisz same "boty" pewnie Ty nie uzywals... tylko krytykowac potraficie, skoro taka lipa to dziwne ze serwer full nonstop, na isro tak GF niebanowali jak tu na serverze...

pozdrawiam

Opublikowano

mógłbym bez najmniejszego trudu wymienić z 10 osób, co ma postawione full swoje pt, ale co to da? 
w grze byłem dłużej bez bota niż z botem. Gildia się rozpadła? to chyba oczywiste jak najaktywniejsi przestali grać i zostały boty i ci mniej aktywni..

Zróbcie nową gildie, albo dojdźcie do TheDestiny albo Imperial.

a serwer będzie full przez bardzo długi czas, bo nie odeszło 50 ludzi razem z GF(50 x 8 = 400) tylko z 10-15 mając jedną postać a nie po 8 :)

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

widocznie masz racje i na serverze jest tylko 200 osob bo kazy ma 8 postaci a czesc to ma po 16 to jeszcze mniej grajacych, to straszne.... chyba popale wszystko i tez odejde, ponarzekam jaki to server hu.....owy

Opublikowano

mógłbym bez najmniejszego trudu wymienić z 10 osób, co ma postawione full swoje pt, ale co to da? 

w grze byłem dłużej bez bota niż z botem. Gildia się rozpadła? to chyba oczywiste jak najaktywniejsi przestali grać i zostały boty i ci mniej aktywni..

Zróbcie nową gildie, albo dojdźcie do TheDestiny albo Imperial.

a serwer będzie full przez bardzo długi czas, bo nie odeszło 50 ludzi razem z GF(50 x 8 = 400) tylko z 10-15 mając jedną postać a nie po 8 :)

czekam na liste tych 10 osob ;)

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie ta gra polega na ustawionym bocie 24/7 który robi gold farme to ty nigdy nie grałeś na normalnym serwerze ;) na tym serwie gra z maks 200 osób bo nie ma ip limitu.. Karawany nie jeżdżą bo nie maja po co, całe party gold farmy zarobi więcej w tym czasie, to tylko pokazuje jaka nie ogarnięta administracja tam urzęduje  ;) Jeżeli komuś się podoba expienie postaci bocenie przez miech robienie sprzetu i wyjście z serwera przez brak graczy to Conflict zaprasza ;)

MEGUSTA

Opublikowano

no  moja przepowiednia sie sprawdziala xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Uczeń
Opublikowano

Grałem przez 2 tygodnie na początku było fajnie bo dużo pt mniej ludzi bociło.

Doszedłem do seta +9 i po paliłem wszystko bo beznadziejnie zero normalnych ludzi same boty ,gold farmy.

Nie polecam tym ludziom którzy chcą pograć dłużej :)

Opublikowano

Raczej bronią go ci którym szkoda poświęconego czasu na gold farmy 24/7, a teraz nie mają z kim grać ;)

Dobra kończymy rozmowę bo zaczyna się Flame war xD

MEGUSTA

Opublikowano

Jeżeli chcesz się "poruszać" w obrębie tylko swojej w dodatku polskiej gildii, to oczywiste, że za chwile nie będziesz miał z kim grać bo polaczki jak to polaczki zwykle uciekają po dwóch tygodniach z serwera...

A flame waru na razie tutaj nie widzę, może jestem ślepy.

Opublikowano

@xcoom

nom ;]

ale i tak slabo sie widze utrzymal ten server,online spadlo im troche. No coz zamiast grac sobie na elamidasie to wszyscy pouciekali, i bysmy dalej grali na dobrym serverze, a teraz ni ma zadnego :P

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...