Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło się grało, ale poprzez brak czasu postanowiłem że dam sobie spokój z grą. 

Fakt, ciężko z plusami, ale czy ja powinienem to mówić? :D Skoro wczoraj wbiłem +11 Earringi ;) Wbijałem je do tego +11 tylko dlatego że glevia z perfekcyjnymi statami mi się spaliła na +8... 

Dodam że 15min temu zjarałem te Earringi na +12 :) a nie powiem, gdy weszły na +11 mocny spam się posypał z propozycjami w silkach a nawet real money :D

Serwer godny polecenia, spora aktywność ludzi jak i GM. Sporo urozmaiceń, ale nie przekombinowane jak to lubi być na niektórych serwach.

Powodzenia, no i może jeszcze kiedyś do zobaczenia na Jedwabnym Szlaku. :)

Jaguar

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Serwer godny polecenia, póki co jedyny minus to ilość slotów. Alchemia jest ciężka, ale co to za przyjemność z gry, jeżeli w ciągu 1h możesz zrobić full seta +12? Żadna. Na serwerze jest dużo polskich gildii jak i samych polaków, więc dla nowych graczy na pewno znajdzie się miejsce. Póki co, jeżeli ktoś się zastanawia nad wybraniem gildii to polecam Myth i TheDestiny, mili i bardzo pomocni ludzie. Co do Barabrava, to pomimo całej reklamy, jaką sobie tutaj robią, nie polecam gildii. Pełno dzieciaków, gm ma ludzi piszących do niego o dodanie w d***e. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Serwer godny polecenia, póki co jedyny minus to ilość slotów. Alchemia jest ciężka, ale co to za przyjemność z gry, jeżeli w ciągu 1h możesz zrobić full seta +12? Żadna. Na serwerze jest dużo polskich gildii jak i samych polaków, więc dla nowych graczy na pewno znajdzie się miejsce. Póki co, jeżeli ktoś się zastanawia nad wybraniem gildii to polecam Myth i TheDestiny, mili i bardzo pomocni ludzie. Co do Barabrava, to pomimo całej reklamy, jaką sobie tutaj robią, nie polecam gildii. Pełno dzieciaków, gm ma ludzi piszących do niego o dodanie w d***e. 

ostre słowa, tylko że u nas nie ma dzieciaków : )

a jeszcze nigdy nie olałem nikogo kto pytał o gildie, chyba że była full i rekrutacja zamknięta. TheDestiny ? dobre  ludzie z tej gildi odchodzą do mojej, bo uważają, że tam nooby :)

MyTh ? z tego co wiem rozpadło się

Po niedzielnej fortecy robiliśmy czystki w gildi po czym zwolniło się 20 slotów !! serdecznie zapraszam : ) 

pisać do TheAlpHa / Sariva / Lusi / KodExSS 

PS. 

póki co żadne zdanie o mojej gildi nie było prawdziwe ... pozdrawiam

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

ostre słowa, tylko że u nas nie ma dzieciaków : )

a jeszcze nigdy nie olałem nikogo kto pytał o gildie, chyba że była full i rekrutacja zamknięta. TheDestiny ? dobre  ludzie z tej gildi odchodzą do mojej, bo uważają, że tam nooby :)

MyTh ? z tego co wiem rozpadło się

Po niedzielnej fortecy robiliśmy czystki w gildi po czym zwolniło się 20 slotów !! serdecznie zapraszam : ) 

pisać do TheAlpHa / Sariva / Lusi / KodExSS 

PS. 

póki co żadne zdanie o mojej gildi nie było prawdziwe ... pozdrawiam

To co ty piszesz to czysta kpina i nic więcej 

Ludzie z naszej guild odchodzą i dochodzą do was? mówisz o JanuszPL który wszystkich wyzywał wbijałna ts'a i odwalał manianę

Weź człowieku się lepiej nie oczerniaj i nie wypowiadaj się na temat naszej guild. Bo nic o nas nie wiesz 

Więc zapraszam Wszystkich do TheDestiny 

Opublikowano

TheDestiny nooby ? Zdefiniuj pojęcie nooby... Słabi na pvp ? Wyzywają Cię ? Twoich ludzi z gildii ?
Co do pvp, to miałem przyjemność bić się z Tobą, ciężko nie było. Z tego co ktoś mi opowiadał, zadał pytanie gdzie zakłada się akademie,
to dostał odpowiedź, że "u pana kleksa"... Bardzo dojrzałe. Ostatnio ktoś od was dostał bana za oszukiwanie, Thiefką wszedł do miasta. Super, co?

Opublikowano

niech mi ktoś teraz napisze, tutaj albo w grze (KodExSS) kogo olałem, albo komu coś głupiego powiedziałem jak do mnie pisał o gildie. spinacie się jakbyście mieli powód. dzieciaki u nas w gildii.. hmm.. kto to taki? nie przypominam sobie, żeby na ts'ie był ktoś poniżej 18 roku życia sądząc po głosie.

W gildii jest dobra atmosfera, dużo piszemy, pomagamy w lvl, itemkach, wspólne joby, battle areny, fgw, pvp. coś jeszcze trzeba, żeby było lepiej? 

jak jesteśmy dzieciakami, a dzieci w silka grac nie umieja, to możemy walnąć sobie guild wara i sprawdzić kto jest lepszy. chyba, że się cykacie ^^

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Od dobrego tygodnia oferuję wam wara ale ciągle słyszę marne wymówki. 

Mówisz o jakimś Januszu :D a z podobnej przyczyny ty odszedłeś z gildi : ) psułeś atmosfere w gildi 

Ciągle czekam na wara

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

haha Tylko że to nie ja zaczynałem ciągle konflikty tylko twoje przydupasy ciągle dogadywały 

Więc skończ p******** bo jesteś żałosny

Taki jesteś cwaniak i wara proponujesz a po prostu zbyt marni na niego jesteście. Gorszego płaza od ciebie nie widziałem 

Nie pozdrawiam 

I dziękuje za punkty 

@down

Aż taki ułomny jesteś ? 

/@SUrban
Nie dostawales zadnych punktów tylko same ostrzeżenia, jednak tym razem musialem dac 5.

Opublikowano

Czy miarą lepszej guild jest to czy wygra się wara czy nie? 

Hm.. Hipotetycznie załóżmy, że dojdzie do takiego wara. BB pewnie wygrają. Tam stawiacie tylko i wyłącznie na najlepsze eq, nic innego nie ma znaczenia.

Z tego co wiem Destiny jest chyba nową w miare guild gdzie jest dużo low lv i wiele osób nie ma porobionych setów i broni. To całkiem normalne. 

Dlatego pytam się Alpha, dlaczego uważasz że Oni się cykają? Bo wiedzą, że przegrają?Bo wiesz, że Ty wygrasz? Bo wtedy uznasz, że masz najlepszą guild? Bo to jest potrzebne do szczęścia?

Alpha...uparłeś się na Nich, ale nie wiem czemu, zrób wara np z guild-iami które wygrywają FW. Znajdź równego siebie. Nie musi być to polska Guild. Ale wtedy Ty się boisz, bo wiesz że możesz przegrać, bo wiesz że są lepsi. Albo po prostu nie zrobisz tego bo nie jesteś pewny wygranej. 

Czy zwycięstwo smakuje lepiej gdy z góry widzi się wynik walki? Nie..

I możesz uważać nadal, że TheDestiny się boi albo coś, tego nie wiem. I tak to możesz usprawiedliwiać. Ale wydaje mi się, że jeśli dałbyś im też czas troche to może staną się silniejsi. 

I na koniec powiem tylko, że nie jestem w żadnej z tych guild. Pisze obiektywnie. 

Opublikowano

serwer on line czy nie ?
bo u mnie pokazuje ze full i wbic nie moge wiec nie wiem co jest bo na stronce tylko 800 osob niby

Opublikowano

Pomoze ktos po tym update czy co to teraz bylo kolejny blad 7 raz juz resetuje launchera http://prntscr.com/5jw352

Pobierałeś od nowa clienta może?

Uruchamiałeś przez administratora Launcher? 

Firewall nie blokuje czasem?

EDIT: Jest inspekcja do 1 w nocy.

Opublikowano

Pobierałeś od nowa clienta może?

Uruchamiałeś przez administratora Launcher? 

Firewall nie blokuje czasem?

EDIT: Jest inspekcja do 1 w nocy.

Dzisiaj rano pobieralem clienta,tak,nie

Opublikowano

w końcu jakieś obiektywne opinie ...

Jeżeli chodzi o słowa Enoo to gdyby tak było nie wyrzuciłbym 50% gildi z 100 lvlem i ogarniętym eq ...

Po niedzielnych porządkach sloty w gildi zwiększyły się o 50%  po czym doszło bardzo wiele nowych graczy, którzy dopiero zaczynają przygodę na CO, więc trochę nie trafiłeś :D

nam zależy głównie na aktywności, przyjemności z joba, fw i innych grupowych  eventow .

A wara xcoom chętnie :D nawet jak przegramy to będzie przynajmniej zabawa :D a nie ciągle siedzenie i robie nie eq, albo farmienie elkow 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...