Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijanie jest tutaj prze****. Na stronce niby 8 wolnych slotów, a ja mimo premki nie mogę wbić od 1h, żenada :(

sensei_logo.png

Opublikowano

Wiedzą już jak zwiększać sloty, a nie wierzę, że ich na to nie stać patrząc ile osób ma premki, avatary i inne pierdoły z IM, więc nie mam pojęcia co ich jeszcze powstrzymuje widząc co się dzieje, tzn full non stop...

sensei_logo.png

Opublikowano

Statami na stronie sie nie sugerujcie jak wbijacie bo sa one opoznione.

A co do 3k slotow, powstrzymuje ich to, ze musza dodac kolejny game sever. Wiec szybko albo i wcale 3k slotow nie bedzie ( juz to pisali gdy dodali 2k)

Opublikowano

no i serv padl i off

Ciekawe bo mnie nie wyrzuciło ani razu z gry :)

co do logowania, wystarczy ustawić w bocie logowanie i iść zrobić coś innego, marudzicie nie wiem na co:)

Opublikowano

Panowie, mam mały problem :D i liczę na waszą pomoc : )

Chciałem zmienić guild i union emblem : ) ale nie chce się załadować, zostają białe kwadraty ( czekałem więcej niż te 10 min i nic )

przedtem normalnie działało : )

pomoże ktoś ?

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Białe kwadraty będą jakiś czas,pisałam na ich forum to odp że znają ten problem i będą to rozwiązywać przy zmianie na nowy ftp server czy coś takiego.

Opublikowano

a czemu niby nie warto ?

popatrz w ranking. ludzie maja dopiero +7 sety zwykle.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

polaczki cebulaczki tylko płacz i narzekanie, przy logowaniu dostajecie dc bo full serwer a nie jakiś crash -,- 20 min wbijania a wy marudzicie jak za czasów isro gap 90

Serwer konkret, zapraszam wszystkich którzy mają ochotę na lekkie RPG a nie x999999 exp etc.

Opublikowano

K***a pobieram klienta juz 3 razy zawsze jakis blad wyskakuje ! masakra dosc mam juz tego nawet pobrac tego nie mozna bo jakies errory wyskakuja !!! sciagasz 3h i nic z rteog nie masz !

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

server bardzo fajny i cieszy się popularnością : ) 

i thx za odpowiedz na temat białych kwadratów :D rano już dostałem odp od supportu :D i napisali to samo  :) dzięki

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

@BOTx działa

@Topic 

Mam pytanie, co na tym serwerze można z fgw zdobyć? Opłaca się chodzić?

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

@BOTx działa

@Topic 

Mam pytanie, co na tym serwerze można z fgw zdobyć? Opłaca się chodzić?

Możesz zdobyć to:

wygjmx3x.png

Opublikowano

gdyby nie to ze nie mam czasu na gre to bym pogral, grałem chwile i server wary uwagi tyle ze cieko  z plusami, wiem wiem poleci pocisk ale diwi mnie to e wydajac 2k elkow nie wbija sie +7 gdy turek wydajac 500 wbija 2x +10 ... sanse te same niby a jednak to Turecki ip ...

Edge-1.png
Opublikowano

@Szymk0

U kogo ten quest?

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...