Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dlaczego wyzywanie jest od noobów? 

Wszyscy są mierzeni jedną miarą? Czyli obecnie każdy z Destiny to noob i jeśli odejdzie to już nim nie będzie?

A jeśli dojdzie do BB to wtedy z nooba staje się szanowanym graczem?

Wyrzuciłeś 50% z 100lv bo wnioskuje, że 95% guild taki lv ma/miała. 

Także pewnie wiele osób z nich to te, które się nie stawiły? 

Czy one też nagle stają się noobami?

Z tego co czytam, sam zacząłeś tą "walke słów", nie potrzebnie. 

Warto zakończyć ten temat. 

O ile potrafię się domyślić to do tego wara nie dojdzie za szybko. 

Dlaczego jedna gildia zawsze musi tępić drugą i to głównie polacy? Na to pytanie nie odpowiadajcie. Ani jedna strona ani druga. 

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejty rozpoczeły się już wcześniej :D i to nie z mojego powodu : )

Gracze zostali wyrzuceni, gdyż olali temat . 

Jest kilku graczy w Destiny, z którymi można normalnie porozmawiać, ale  są też tacy, którzy wznawiają spór :)

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

jak juz robicie te całe grafiki to może róbcie to tak aby można było to przeczytać a nie dostać jebanego oczopląsu 

@down

Bo jak wstawiacie jakąś grafikę której nawet normalnie przeczytać nie można to jak tu docinek nie robić... I skończę jak będę chciał 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKiedyUmieram , kiedy skończysz te docinki? nie wiem, masz problemy życiowe czy jak, że co tutaj patrze to coś głupiego piszesz. 

Nigdy nie wiadomo jak się potoczy guild war, set to nie wszystko.. co z tego, że ktos tam ma set +7, fb, bron +8 +++. ja nie mając seta nawet całego 10dg bez problemu dawałem rade rozwalić tych z setem. Liczą się umiejętności grania postacią ;) 
mówisz, że u nas tylko itemy sie liczą.. a nawet nie byłeś świadom tego, że z 50/50 zrobiliśmy 30/50 i to polecieli wszyscy z 100lvl i z dobrym setem. Mamy sporo nowych graczy, cały czas im pomagamy jak możemy, jak nie wierzysz to się spytaj jak u nas jest.. chętnie Ci podam nicki paru "świeżaków". 

AlpHa się na nikogo nie uparł, to Wy zaczęliście od tego, że nasza gildia jest niby tą gorszą, od rozpadającej się MyTh.

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Witam, mam pytanko... dlaczego nie moge zalozyc postaci?? mam konto wkoncu udalo mi sie wbic na serwer wychodzi mi okienko gdzie powinien byc przycisk "create character" czy cos podobnego a nie mam nic.. jedynie ten obrazek, chodnik etc. co widac po zalogowaniu.

Pomoze ktos??

Opublikowano

Witajcie. Czy Wy też macie problem  z zalogowaniem? tzn okno postaci-start i nic sie nie dzieje?:)  cały czas liczba graczy na serwie sie zmniejsza.. 

Ps. Szuukam polllllskiej Gildiiiiiii:)    

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem  to jest jakiś problem z Logowaniem na 2giego chara ( c10 ) GM co chwile coś robi i restartuje server. Nie dlatego ze update tylko chcę problem z logowaniem wyeleminować :) czekamy i robimy pt niya hunter :P

Opublikowano

Dobry tylko pograć sobie można między pierwszą a szóstą rano, bo po południu dostać się graniczy z cudem. Z botem są problemy,często wywala dc przy próbie zalogowania lub nie dzieje się nic i trzeba od nowa. Te błedy to c10, c7 to dopiero od dzisiaj mają, a to temu że GM coś pogrzebał jak chcieli naprawić te zwiechy przy logowaniu na bocie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...