Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już nie wiem co robić. Nowego konta nie idzie założyć bo nie przychodzi mi link aktywacyjny na żadnego maila

Sprawdz spam itd :) Albo zaloz konto na gmail.com

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRoseRosalie

Na o2 spróbuj, poczte się zakłada tam w 20 sekund oraz natychmiastowo masz link z aktywacja w spamie.

Nie wiem dlaczego macie takie problemy aby odpalić sro, ale ja zrobiłem tak jak jest napisane na stronie.. (Windows+R, wpisałem ipconfig /flushdns) i wszystko normalnie śmiga, nawet 0 dc od otwarcia, bez laggów, to mi się podoba :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Ja to samo zrobiłam,nawet zrestartowany router, już z tora próbuje zakładać i tylko ''please confirm your email'' i mogę sobie czekać. być może chodzi tu o moje ip . Teraz podali info że zmienili wszystkie hasła ,żeby nie używać starych tylko zmienić w characterpanel. Tylko jak to zrobić skoro się jest wylogowanym? Może ktoś z Was spróbuje mi założyc konto ze swojego kompa będe wdzięczna za pomoc.

Opublikowano

Ja to samo zrobiłam,nawet zrestartowany router, już z tora próbuje zakładać i tylko ''please confirm your email'' i mogę sobie czekać. być może chodzi tu o moje ip . Teraz podali info że zmienili wszystkie hasła ,żeby nie używać starych tylko zmienić w characterpanel. Tylko jak to zrobić skoro się jest wylogowanym? Może ktoś z Was spróbuje mi założyc konto ze swojego kompa będe wdzięczna za pomoc.

Masz 2 hasla, to przy rejestracji jest do strony, to po zatwierdzeniu email jest do gry.

Zaloz po prostu maila na gmail.com ja wlasnie zalozylem konto i mail doszedl po 3 sekundach ;)

Opublikowano

Cieniutko hm w takim razie,o własnym party można zapomnieć Z drugiej strony lepiej...grałam na serwerach gdzie nie było limitu i każdy sobie wtedy. . Napiszcie mi proszę nazwę Waszej gildii odezwę sie jak kogoś zobacze :P Ale to jutro bo już mykam spać dobranoc

Opublikowano

wiesz ip limit czy nie .. można to obejść .. od tak sobie.. dlatego powinni z miejsca banować i sprawdzać urządzenia,konta,adres mac

jeśli chodzi o trade to za 4* byłem jakieś 5m do przodu /

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

wbijaja takie nooby i nieczytaja info na ich stronie potem płacza własnie ze hacked ... albo ze im itemki poznikały ... Dla tych co niewiedza był rollback 24h, nalezy zmienic hasło na stronie bo inaczej nie wbijecie do gry!!!. 

Szukam guild napiszcie jakies nicki

Edge-1.png
Opublikowano

Mi działa wszystko. Zmieniłem hasło tylko. Zero lagów, 2k slotów. także wszystko jest ok. 

Teraz od nowa guild trzeba znaleźć bo chyba się rozpadła w tej w której jestem :D

Kara za wyjście z guild to 3 dni? Tutaj też działa tak?

Opublikowano

u mnie pojawia się problem z odpaleniem gry przez mbota. o ile przez launcher moge wlaczyc silka to przez mbota nie.

po naciesnieciu start client w bocie w logu jest " Właczanie 'D:\SILKROAD\Conflict\sro_client.exe /22 0 0' " lecz od razu crashuje clienta i nic sie nie wlacza.

jakies pomysly na rozwiazanie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A pobrałeś tą nową paczkę do bota? Musi być aktualny. Mi wczoraj działał. Jak chcecie to mogę zrobić gildie ,gwarantuje że nigdy się nie rozpadnie bo mi potrzebna do korzystania z guild storage :) Proponowana nazwa to Imperial

Opublikowano

założyłem konto 10 minut temu, poczta na gmail i nadal nie przychodzi aktywacja konta... heloł co tu jest grane?

hah 2 ip limit to najlepsze co może być. 1 postać do pvp a druga goldfarma :) czekam czekam czekam....

Opublikowano

założyłem konto 10 minut temu, poczta na gmail i nadal nie przychodzi aktywacja konta... heloł co tu jest grane?

hah 2 ip limit to najlepsze co może być. 1 postać do pvp a druga goldfarma :) czekam czekam czekam....

Napisz prywatna wiadomosc do jakiego kolwiek gm, cos sie zjebalo z linkami do aktywacji i dochodza one po ok. godzinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...