Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz i tak nie można wbić... Bez żadnej przyczyny taki syf się na serwie dzieje. Powinni zrobić rollbacka od tej 2 w nocy, bo właśnie od ok. 2 gdy dostało się dc lub crasha (oczywiście bez przyczyny) to już nie można było wbić, a w 12h można wiele zdziałać na korzyść dla samego siebie gdy jest 10% online typa... 

powiem tak.. usuń po prostu ten serwer i nie graj.. macie problemy na prawde.., wyżal sie do ich supporta albo na ich forum

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez stresu panie i panowie, za jakiś czas znowu otworzą jakiś PowetSerwer, i pójdziecie płakać dalej, tylko w innym temacie.

Grywałem kiedyś w sro, za czasów pierwszych prywatnych serwerów, widzę że nic się nie zmieniło, po upadku zaprzestałem grę, bo wydałem wiele pieniędzy, i godzin które poszły na daremne. Ale ludzie dalej szli na nowy serwer, i kolejne upadały, zawsze był ten sam " płacz "  i nic się nie zmieniło przez te kilkanaście lat.

Ostatnio Ardebran taki piękny serwer, niektórzy byli całym sercem za nim i stawali walczenie nie pozwalając powiedzieć ani jednego złego słowa do puki padł...

teraz widzę  że historia się powtarza  już kilka setny raz... te same osoby, ten sam płacz....

Opublikowano

Osobiscie wam polecam nie wchodzic na mpc i nie czytac tego placzu ktory jest w kazdym temacie bo server jest off :P

Opublikowano

powiem tak.. usuń po prostu ten serwer i nie graj.. macie problemy na prawde.., wyżal sie do ich supporta albo na ich forum

Nie mam zamiaru tak szybko odpuszczać, widać że się napracowali przy Conflict, ale szkoda że przy tak długich beta testach, teraz po kilku dniach od Grand Openingu dzieją się takie rzeczy.

Ardebran miał być moim ostatnim server (na razie), ale tydzień gry na Ardebran, a wcześniej parę dni dłużej na Theta nie zaspokoiły mojego zapotrzebowania na sro :D

Jest to dość frustrujące, gdy się widzi naprawdę dobrze zapowiadający się serwer, np. jak Ardebran a tak szybko kończy... =/

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Nie mam zamiaru tak szybko odpuszczać, widać że się napracowali przy Conflict, ale szkoda że przy tak długich beta testach, teraz po kilku dniach od Grand Openingu dzieją się takie rzeczy.

Ardebran miał być moim ostatnim server (na razie), ale tydzień gry na Ardebran, a wcześniej parę dni dłużej na Theta nie zaspokoiły mojego zapotrzebowania na sro :D

Jest to dość frustrujące, gdy się widzi naprawdę dobrze zapowiadający się serwer, np. jak Ardebran a tak szybko kończy... =/

Twoje nastawienie do gry jest dziwne, masz problem ze server jest offline zeby byl bardziej stabilniejszy ( i dzisiaj ma byc 2k slotow..potwierdzone info przez Bizzy wszystko niby juz jest zrobione) ale zarazem Cie to irytuje (y)

Opublikowano

Twoje nastawienie do gry jest dziwne, masz problem ze server jest offline zeby byl bardziej stabilniejszy ( i dzisiaj ma byc 2k slotow..potwierdzone info przez Bizzy wszystko niby juz jest zrobione) ale zarazem Cie to irytuje (y)

Ponieważ nie mam czasu na ślęczenie przed kompem i wbijanie po parę godzin dziennie, a przez nieustające DC lub crashe podczas logowania do gry tyle czasu straconego by wyszło. 

Obecnie moja gra na Conflict wygląda tak: loguje się, ustawiam bota, afk, dc po 15-60 minutach. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Aż smutno się robi, taki dobry serv i popularny, a nie można w spokoju pograć bo od 2 dni co chwila mega lagi/ dc / inspy / offline na 24h :/

Poczekam jeszcze na niego, może to ogarną, chociaż boję się, że sporo ludzi się wykruszy przez te problemy

Opublikowano

Nie nie mam premki nie stac mnie na to a pozatym nie jestem zwolennikiem silkow, gram dla zabawy i mam zawsze to czego sam sie dorobie :), btw mam dopiero 60lv nie myslec sb ze juz full koks

Edge-1.png
Opublikowano

Tyle osob narzeka ja jakos wbijam max po 5min ( max probowałem wbic 20 min i było to tylko raz) i gram puki crasha niedostana wszyscy ...

Narzekają bo wbić nie potrafią :). Zostawiają bota i myślą że on załatwi sprawę. Sam miałem taką sytuacje, zostawiłem bota i poszedłem grać w inną gre, bot zalogował się dopiero po 3godzinach, a gdy wbijam sam i trzymam "enter" to wbijam max 5-10min :).

77678022723864382104.png

Opublikowano

powodzonka przynjmniej pograsz;d 

kiedys kumpel mi mowil (jak gralismy na globalu) "w silka sie nie gra w silka sie loguje" - cholerna prawda;d

Opublikowano
  • Server downtime until tommorow morning: We have to fix bugs and improve our security. Also adding 2k slots. We will keep you updated.

oMPAdG6.png

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

"Server downtime until tommorow morning: We have to fix bugs and improve our security. Also adding 2k slots. We will keep you updated." A teraz płakać!!!!

Opublikowano

to chyba normalne ze kazdy server, ktory cieszy sie duza popularnoscia wsrod graczy  , ma problemy ze wszystkim, siedza tylko i placza bo off, slotow malo, krasze, ludzie dajcie im miesiac to sie ogarna, wszedzie jest tak samo i zawsze tak bedzie... jak wam nie pasi grajcie na globalu i sobie tam hejtujcie.

a sory, miesiac, zapomnialem, ze polaczki potrafia na jednym serverze wytrzymac 2 tygodnie, potem ida na inny

bo wszyscy donatorzy, bo jestem slaby, a skad on ma juz full sun seta?

masakra jest ta nasza polska scena silkroad.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...