Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też możecie tylko raz wcisnąć connect teraz i czekacie? 

To dziwne, wczoraj było inaczej. 

I takie lagi? Ruch co 3sekundy.

Opublikowano

124dbna.jpg

he he he ; 3

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

To dobre, podczas skryptu złapałem lagga i 73 lvl moobka zajebał glaviera na 83, bił mnie przez 10min, aż do momentu śmierci, po czym dc. Jeżeli do godziny czasu w nocy jak pójdę spać dostanę dc kończę zabawę na Conflict. 

@Edit

Hahaha, wbiłem, 5 min gry i znowu dc. Jap******* 50mb/s net, działa bez żadnych zakłóceń, ale niektórzy nadal będą twierdzić że to coś u mnie :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jeden wielki K***A szajs, szkoda czasu na wbijanie server od początku powinien mieć 2 k slotów. Jeszcze z 2-3 dni tak i połowa ludzi zrezygnuje.

Opublikowano

pierw się zastanów ile ataków idzie na conflicta.. do tego maszyna itd sama sie nie opłaci. nikt sie nie spodziewal ze na starcie bd ponad 1000 osób..

Opublikowano

pierw się zastanów ile ataków idzie na conflicta.. do tego maszyna itd sama sie nie opłaci. nikt sie nie spodziewal ze na starcie bd ponad 1000 osób..

Pierw sie zastanow, ze nikt tego nie atakuje..

Opublikowano

Pierw sie zastanow, ze nikt tego nie atakuje..

a ty wiesz najlepiej,z tego co mi wiadomo to nie raz był atakowany.

Opublikowano

Hahahaha, każdy kto teraz dostanie dc już się nie zaloguje, chyba że gm coś z tym zrobi.

Po zalogowaniu się na konto, gdy wybiera się postać, po kliknięciu "Start" nic się nie dzieje... 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Polecam rozglądać się nad nowymi serwerami które może wyjdą. Z dnia na dzień jest więcej problemów. Może to i pesymistyczne.

Wczoraj wbiłem tylko dlatego, że ludzie dostali dc, ale nie dostajemy to na co zasługujemy dlatego ja też dostałem dc po 15 minutach.

Opublikowano

super serwer naprawde lol ^^. Czemu oni tego nie robili w beta testach?? Od tego chyba sa. Rozumie male poprawki czy duzy update ale serwer ma z tydzien i takie jaja sie dzieja ze szok :D Powoli trace nadzieje dla tego serwa :P

Opublikowano

Nadzieja jest matką głupich, więc zamiast mieć nadzieje, już dziś możesz przejść na inny priv. 

Za każdą inspekcją ludzie będą myśleć, że będzie 2k slotów. Po czym jest rozczarowanie. I zawsze tłumaczenie, że pierwszy tydzień jest trudny. 

Opublikowano

Teraz i tak nie można wbić... Bez żadnej przyczyny taki syf się na serwie dzieje. Powinni zrobić rollbacka od tej 2 w nocy, bo właśnie od ok. 2 gdy dostało się dc lub crasha (oczywiście bez przyczyny) to już nie można było wbić, a w 12h można wiele zdziałać na korzyść dla samego siebie gdy jest 10% online typa... 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Teraz i tak nie można wbić... Bez żadnej przyczyny taki syf się na serwie dzieje. Powinni zrobić rollbacka od tej 2 w nocy, bo właśnie od ok. 2 gdy dostało się dc lub crasha (oczywiście bez przyczyny) to już nie można było wbić, a w 12h można wiele zdziałać na korzyść dla samego siebie gdy jest 10% online typa... 

Server status nie dziala, server nie jest w trybie online..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...