Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepszym wyjsciem ty było by zablokowaniu ip tureckiego itd, albo bez ********* banować goldboty itd

up

serwer nie był do końca włączony, tak samo jak przed otwarciem serwera(startu), był włączony ale dla uprawnionych osób takich jak gm itd lub cos w tym stylu.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jest info na stronie, ale z tego co widzę nie ma podanej daty końca inspekcji. Jest tutaj ktoś z gildii BreakOut? Jeżeli tak, proszę o pw na forum. :)

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Cześć wszystkim. Szukałam info na temat serwera conflict i trafiłam na ten temat po którym wnioskuję że gra na nim jakaś ekipa z pl. Ja grałam tam wcześniej przed tymi zmianami ,miałam tam już ustawione postacie, ponad 1000 silków na koncie i teraz pytanie-czy oni te stare konta poblokowali? Bo na żadne ze starych nie mogę zalogować.  Miałam jakąś 4 miesięczną przerwe w grze pamiętam że przed zmiananami było bardzo mało osób online. Nie działa mi też mbot nie wiem czemu,mam zmienione w config na 9 jak pisaliście i nic. Po prostu się nie loguje.Ktoś też tak ma ? Zazwyczaj robię barda clera,chętnię dołącze do jakiejś polskiej gildii jak ktoś prowadzi tutaj :)

Opublikowano

Serwer populed a ja wbić nie moge? Great!!

Ciekawe kiedy ludzie dojdą do wniosku: "Przecież jest tyle serwerów prywatnych, to dlaczego ja jak debil próbuje wbić 4h na jednego"

Opublikowano

Cześć wszystkim. Szukałam info na temat serwera conflict i trafiłam na ten temat po którym wnioskuję że gra na nim jakaś ekipa z pl. Ja grałam tam wcześniej przed tymi zmianami ,miałam tam już ustawione postacie, ponad 1000 silków na koncie i teraz pytanie-czy oni te stare konta poblokowali? Bo na żadne ze starych nie mogę zalogować.  Miałam jakąś 4 miesięczną przerwe w grze pamiętam że przed zmiananami było bardzo mało osób online. Nie działa mi też mbot nie wiem czemu,mam zmienione w config na 9 jak pisaliście i nic. Po prostu się nie loguje.Ktoś też tak ma ? Zazwyczaj robię barda clera,chętnię dołącze do jakiejś polskiej gildii jak ktoś prowadzi tutaj :)

Cześć. A więc tak, kiedyś grałeś na conflict 1.0 (jeszcze istnieje o ile mi wiadomo,ale czy konta działają to nie mam pojęcia). Jeżeli chodzi o bota to pobierz to - http://www25.zippysh...41042/file.html i wrzuć do folderu z botem.I zapraszam również do gildii BarraBraVaa. Pisz do : Valachi , TheAlpHa , Vase lub innych napotkanych na szlaku graczy z gildii :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

No to masakra szkoda tak miałam postacie wypucowane i teraz rób wszystko od nowa. To mnie dziwi że tyle osób tam wbija że prawie 1000 jest ciągle? Musieli się ostro reklamować.Ogólnie serwer wydaje mi się profesjonalnie prowadzony,zawsze było ze 6 supporterów,gmowie,event managersi i głowny admin .Zajmują się nim niemcy sami . A z botem ma teraz tak,działa mi niby ale  wywala przy próbie wejścia do gry.W logach miałam bodajże stop training tylko i coś jeszcze.

Opublikowano

O co chodzi z tymi dc..?

W nocy ustawiłem bota, zgasiłem monitor ok. 4:15, a 4:26 dc...

Teraz to samo, zalogowałem się po 5 min, bot ustawiony, ogarniam się i po chwili znowu dc. Z internetem brak problemów, łącze działa bez żadnych pauz, więc skąd te dc...

@Edit

Teraz przy próbie logownia, nawet jeszcze passów wpisać nie zdążyłem i dc... -.-

14mxpnc.jpg
Opublikowano

O co chodzi z tymi dc..?

W nocy ustawiłem bota, zgasiłem monitor ok. 4:15, a 4:26 dc...

Teraz to samo, zalogowałem się po 5 min, bot ustawiony, ogarniam się i po chwili znowu dc. Z internetem brak problemów, łącze działa bez żadnych pauz, więc skąd te dc...

@Edit

Teraz przy próbie logownia, nawet jeszcze passów wpisać nie zdążyłem i dc... -.-

Cos od Ciebie, mi smiga wszystko okej od startu servera.

@isiu

z czasem zostana one dodane.

Opublikowano

Tez zostawilem stalla :D na noc zeby się nie męczyć w dzień :D i dostałem dc :D i do teraz wbić nie mogę :DDD

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

XIQea2r.png?1

Na przyszłosc nie używaj ' pisanek ' czyli tak bardzo ozdobionego pisma

Strasznie trudno sie czyta ;) 

Opublikowano

To jest jakiś żart chyba, znowu dc, stronka pokazała 400/1000 online, a ja zalogować się nie mogę... Przez te ciągłe dc i mój obecny brak czasu to 100 lv to ja dobije w 3-4tyg. -.-

@Edit

Dodam co jest jeszcze wkurwiające.. serv croved ok, niech będzie, ale dlaczego dostaję crasha gdy chwile dłużej nie pokazuje komunikatu że serv jest pełen?...

14mxpnc.jpg
Opublikowano

To jest jakiś żart chyba, znowu dc, stronka pokazała 400/1000 online, a ja zalogować się nie mogę... Przez te ciągłe dc i mój obecny brak czasu to 100 lv to ja dobije w 3-4tyg. -.-

@Edit

Dodam co jest jeszcze wkurwiające.. serv croved ok, niech będzie, ale dlaczego dostaję crasha gdy chwile dłużej nie pokazuje komunikatu że serv jest pełen?...

tak po prostu jest. strona pokazuje z opóźnieniem ... jak wszędzie. mnie dzisiaj wywaliło z 4 5 razy i jak widać jestem 2 charami online

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

[20:34:06] (GM) Global notice:Serverinspection in 30min. (small update) and again a try to add 2k playerlimit.. Best Regards, Bizzy.

Jest szansa na wejście :P

Opublikowano

Narzekacie, że się nie da wbić, ale to przez to że server taki popularny tak dobrze się gra :D

Przypominają się czasy rsro albo nowego serva isro, każdy może znaleźć pt, nawet low lvle, nie mówiąc nawet o pt na 99lv mobach bo tam to ciągle ludzi szukają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...